QUOTE(daividija @ 2008 09 16, 18:32)
Zuvis su dziuvesiais ir parmezano suriu:
Zuvies file pabarstome zuvies prieskoniais ir truputi palaikome.Tada apvoliojame miltuose,merkiame i plakta kiausini ir i dziuveselius sumaisytus su parmezano suriu.kepame aliejuje.
Padazas:
Svoguna ir pora saliero stiebu pakepiname aliejuje,uzpilame skardine konservuotu kapotu pomidoru,
sauleje pjaustytu alyvuogiu,druskos,pipiru,truputi cukraus,raudonojo vyno acto ir troskiname.Pabaigoje idedame krapu ir baziliku
atrodo supeer!
ale va tokio daito tai dar negirdejus.... sauleje nokintus pomidsorus zinau, alyvuoges arba zalios arba juodosios.. o kad sauleje pjaustytos
kaip ten is tiesu , daividija?
QUOTE(bonda @ 2008 09 17, 08:46)
Karpis idarytas obuoliais -
super! tik as karpio nelabai megstu, nes jis man dumblu smirda