tikrai skanus,as taip irgi esu pasidarius.
Kitais metais reikės pabandyti padaryti pagal šį receptą
Tai ar jau visus agurkus išragavot, kuriuos šiemet darėt? Aš šiemet dariau trijų rūšių, skaniausi man a la Uspaskicho receptu daryti, antrąją vietą duodu - su garstyčiom ir treti lieka, pagal senąjį receptą daryti agurkėliai.
QUOTE(Jolete @ 2008 10 14, 15:06)
Tai ar jau visus agurkus išragavot, kuriuos šiemet darėt? Aš šiemet dariau trijų rūšių, skaniausi man a la Uspaskicho receptu daryti, antrąją vietą duodu - su garstyčiom ir treti lieka, pagal senąjį receptą daryti agurkėliai.
Pas mane tas pats tik nėra trečios vietos Trečiąja vieta dalinasi pomidorai, šparaginės pupelės, adžika ir lečo
QUOTE(Jolete @ 2008 10 14, 15:06)
mes jau irgi pradėjom ragauti žiemos atsargas Mums labai patiko bulgariški ir su garstyčiom O vat, pagal Uspaskicho, man kažkas nepavyko , nes patys agurkai minkštoki kažkokie.
QUOTE(kabada @ 2008 10 28, 23:13)
mes jau irgi pradėjom ragauti žiemos atsargas Mums labai patiko bulgariški ir su garstyčiom O vat, pagal Uspaskicho, man kažkas nepavyko , nes patys agurkai minkštoki kažkokie.
Pas mane atvirkščiai, pagal Viktoro receptą agurkėliai , o su garstyčiom minkšti, bet gero skonio.
uspaskio agurkai
kieti, traškūs, kitais metais jų darysiu daug
kieti, traškūs, kitais metais jų darysiu daug
Mums labiausiai patiko BULGARIŠKI nors kai užmarinavau atrodė tokie keisti, nelabai gražūs, lyginant su kitais, bet dabar tai viskas .Su garstyčiomis irgi labai skanūs tik ne tokie kieti, tiesa aš garstyčių dėjau mažiau nei recepte.Uspaschiko irgi neblogi, tik viena partija kieti, o kita minkštesni, nors dariau vienodai .
uspaskio ir man
Papildyta:
sitas salotas dariau.
Papildyta:
sitas salotas dariau.
Bet sakyčiau labai įdomiai gavosi, paragavom su drauge ir mano ir jos darytų agurkų pagal Uspaskicho receptą, tai nors darėm ir vienodai, bet skoniai gavosi skirtingi
Tikrai įdomiai
Tikrai įdomiai
sveikos
mes jau spėjom sunaikinti visus raugintus agurkus "maskviečius" pagal Glacee recepta, nu skonis nerealus
mes jau spėjom sunaikinti visus raugintus agurkus "maskviečius" pagal Glacee recepta, nu skonis nerealus
Aš tai tik savo saloteles su svogūnų šiemet dariau Jau baigiasi Vaiko Gimšiukui d alaikau, kad paskanauti
Burokėlių mišraunė, kuyi kaitinta-apsivemti galima Bet savo tėčiui atidaviau, tai su malonumu sukapojo Šparagines ir paprikas per vaiko gimšiuką ragausim
Žiūriu čia dauguma giria Uspaschiko agurkėlius, reikės kita met ir man pasidaryti
Burokėlių mišraunė, kuyi kaitinta-apsivemti galima Bet savo tėčiui atidaviau, tai su malonumu sukapojo Šparagines ir paprikas per vaiko gimšiuką ragausim
Žiūriu čia dauguma giria Uspaschiko agurkėlius, reikės kita met ir man pasidaryti