Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

tikrai skanus,as taip irgi esu pasidarius.
Atsakyti
Kitais metais reikės pabandyti padaryti pagal šį receptą ax.gif
Atsakyti
Tai ar jau visus agurkus išragavot, kuriuos šiemet darėt? Aš šiemet dariau trijų rūšių, skaniausi man a la Uspaskicho receptu daryti, antrąją vietą duodu - su garstyčiom ir treti lieka, pagal senąjį receptą daryti agurkėliai.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 10 14, 15:06)
Tai ar jau visus agurkus išragavot, kuriuos šiemet darėt? Aš šiemet dariau trijų rūšių, skaniausi man a la Uspaskicho receptu daryti, antrąją  vietą duodu - su garstyčiom ir treti lieka, pagal senąjį receptą daryti agurkėliai.

Pas mane tas pats biggrin.gif tik nėra trečios vietos biggrin.gif Trečiąja vieta dalinasi pomidorai, šparaginės pupelės, adžika ir lečo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 10 14, 15:06)
Tai ar jau visus agurkus išragavot, kuriuos šiemet darėt? Aš šiemet dariau trijų rūšių, skaniausi man a la Uspaskicho receptu daryti, antrąją  vietą duodu - su garstyčiom ir treti lieka, pagal senąjį receptą daryti agurkėliai.

mes jau irgi pradėjom ragauti žiemos atsargas ax.gif Mums labai patiko bulgariški ir su garstyčiom thumbup.gif O vat, pagal Uspaskicho, man kažkas nepavyko verysad.gif , nes patys agurkai minkštoki kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(kabada @ 2008 10 28, 23:13)
mes jau irgi pradėjom ragauti žiemos atsargas ax.gif  Mums labai patiko bulgariški ir su garstyčiom  thumbup.gif  O vat, pagal Uspaskicho, man kažkas nepavyko  verysad.gif  , nes patys agurkai minkštoki kažkokie.

Pas mane atvirkščiai, pagal Viktoro receptą agurkėliai thumbup.gif , o su garstyčiom minkšti, bet gero skonio.
Atsakyti
uspaskio agurkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kieti, traškūs, kitais metais jų darysiu daug biggrin.gif
Atsakyti
Mums labiausiai patiko BULGARIŠKI nors kai užmarinavau atrodė tokie keisti, nelabai gražūs, lyginant su kitais, bet dabar tai viskas thumbup.gif .Su garstyčiomis irgi labai skanūs tik ne tokie kieti, tiesa aš garstyčių dėjau mažiau nei recepte.Uspaschiko irgi neblogi, tik viena partija kieti, o kita minkštesni, nors dariau vienodai g.gif .
Atsakyti
uspaskio ir man thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
sitas salotas dariau. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet sakyčiau labai įdomiai gavosi, paragavom su drauge ir mano ir jos darytų agurkų pagal Uspaskicho receptą, tai nors darėm ir vienodai, bet skoniai gavosi skirtingi g.gif
Tikrai įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mes jau spėjom sunaikinti visus raugintus agurkus "maskviečius" pagal Glacee recepta, nu skonis nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai tik savo saloteles su svogūnų šiemet dariau thumbup.gif Jau baigiasi sad.gif Vaiko Gimšiukui d alaikau, kad paskanauti mirksiukas.gif
Burokėlių mišraunė, kuyi kaitinta-apsivemti galima doh.gif Bet savo tėčiui atidaviau, tai su malonumu sukapojo thumbup.gif Šparagines ir paprikas per vaiko gimšiuką ragausim thumbup.gif
Žiūriu čia dauguma giria Uspaschiko agurkėlius, reikės kita met ir man pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti