Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(klaida @ 2009 08 23, 13:48)
As uzklotus laikau apie para laiko ir tikrai niekada nesusiraukslejo  rolleyes.gif

Ir mano per naktį užkloti būna, bet nesiraukšlėja.
Atsakyti
Padekit! Nerandu to receptelio su citrinos rugstim... kur mazai cukraus, druskos dedasi.
Papildyta:
Nauja tema bus CIA

Jei koki recepta praleidau is populiaresniu, tai butinai man rasykite, arba papildykite pacios pirmuose puslapiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 22, 15:26)
čia šiandienos mano darbas  tongue.gif 
user posted image
dariau pagal Uspaskicho recepta, tik cukraus dėjau mažiau - 3 šaukštus

wub.gif
O as darydama "uspaschikus", truputi acto nusukau, atrode tiek daug ant trilitrinio blush2.gif Tikiuos vistiek bus skanus cool.gif
Atsakyti
As tai dariau pagal recepta,man atrodo acto daugokai,bet gal ilgainiui jis susigers i agurkus ir nesijaus.dabar ragavau savaites laiko,tai dar nelabai suprasi.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 16:50)
As tai dariau pagal recepta,man atrodo acto daugokai,bet gal ilgainiui jis susigers i agurkus ir nesijaus.dabar ragavau savaites laiko,tai dar nelabai suprasi.

Aš pirmą partiją paragavau , tai ir man lyg per daug acto ir per saldūs pasirodė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 23 rugpjūčio 2009 - 17:16
as biski susinervinus isviso jau 7 pabalo stiklainiai, nesuprantu is 30 vnt 7 saibom isejo, jei ryt dar viena pamatysiu nusisausiu doh.gif
Atsakyti
Na tikrai,gal skubedama ka nors ideti pamirsai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 08 23, 18:33)
as biski susinervinus isviso jau 7 pabalo stiklainiai, nesuprantu is 30 vnt  7 saibom isejo, jei ryt dar viena pamatysiu nusisausiu  doh.gif

Kazka ne taip padarei. g.gif
Parasyk visa konservavimo procedura ir recepta, gal rasim klaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei taip ir toliau sekmingai visi bals,tai gal perkaitink is naujo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 18:58)
Jei taip ir toliau sekmingai visi bals,tai gal perkaitink is naujo. g.gif

O kas gausis g.gif Jie jau rugima pagavo... nezinau, as taip nedaryciau
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti