Man irgi siemet pirma karta gavosi viskas gerai, netgi itartina, bijau kad man kitais metai taip nesigaus nes toki posaki ir as girdejau
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 13, 10:09)
Man irgi siemet pirma karta gavosi viskas gerai, netgi itartina, bijau kad man kitais metai taip nesigaus nes toki posaki ir as girdejau
Pirma karta girdziu toki posaki
Svarbiausia nenusiteikti tokiems dalykams ir viskas bus O.K.
Juk kiekviena karta darant mes vis tobulejam ir atrandam vis ka nors naujo
Aš irgi girdėjau pirmą kartą tokį posakį, bet močiutė sako, močiutė žino
Nors aš tikrai nenusiteiksiu iš anksto, kad bus kažkas blogai ar nesigaus antrą kartą
Būsiu optimistė
Nors aš tikrai nenusiteiksiu iš anksto, kad bus kažkas blogai ar nesigaus antrą kartą
Būsiu optimistė
Netikiu jokiais posakiais, mėnuliais ir t.t. Viskas gaunasi
Dar esu girdėjusi tokį posakį, kad per "moteriškas dienas" nepatartina konservuoti daržovių, nes nušaudys stiklainiai
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 13, 10:30)
Dar esu girdėjusi tokį posakį, kad per "moteriškas dienas" nepatartina konservuoti daržovių, nes nušaudys stiklainiai
Irgi netikiu, nes kažkaip vadovaujuos tokia mintim, o ką daro konservų fabrike? Nejaugi per tas dienas moteris atleidžia nuo darbo?
QUOTE(Jolete @ 2008 10 13, 11:46)
Irgi netikiu, nes kažkaip vadovaujuos tokia mintim, o ką daro konservų fabrike? Nejaugi per tas dienas moteris atleidžia nuo darbo?
Nežinau, gal duoda atostogas
O jei rimtai, tai čia žmones tik taip šneka, o ar tai tiesa ar ne nežinau ir vargiai ar galima tikėti tokiais dalykas
Na kadangi man visai netoli ,,Kėdainių konservų fabrikas" tai kada nors pasidomėsiu pas darbuotojas, kaip ten su tom ,,atostogom"
netiesa ,kad kitais metais nesigauna... Gaunasi dar ir kaip gaunasi ,tik turek is ko daryti
QUOTE(dziunka @ 2008 10 13, 19:24)
netiesa ,kad kitais metais nesigauna... Gaunasi dar ir kaip gaunasi ,tik turek is ko daryti
QUOTE(dziunka @ 2008 10 13, 19:24)
Nerealiai skanios agurku salotos ziemai
ragavau pas drauge, daba jau pati darausi, bet gaila kad jau beveik neliko, nes prie visko tinko... niam niam...
3 kg agurku
1 kg svogunu
200 g cukraus
100 g druskos
500 ml aliejaus
250 ml acto
agurkus reik plonais griezineliais supjaustyti, svogunus per puse ir irgi griezineliais, poto supylti likusius ingridientus ismaisyti ir per nakti palikti. poto i stiklainiukus ir jei ziemai tai pakaitinti, o jei greitam suwarojimui tai i saldytuva
as asmeniskai acto dedu gal 250, aliejaus 300 ir cukraus ir druskos maziau.
Labai labai skanu
ragavau pas drauge, daba jau pati darausi, bet gaila kad jau beveik neliko, nes prie visko tinko... niam niam...
3 kg agurku
1 kg svogunu
200 g cukraus
100 g druskos
500 ml aliejaus
250 ml acto
agurkus reik plonais griezineliais supjaustyti, svogunus per puse ir irgi griezineliais, poto supylti likusius ingridientus ismaisyti ir per nakti palikti. poto i stiklainiukus ir jei ziemai tai pakaitinti, o jei greitam suwarojimui tai i saldytuva
as asmeniskai acto dedu gal 250, aliejaus 300 ir cukraus ir druskos maziau.
Labai labai skanu