QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:34)
mickute7,labai skaniai atrodo tavo siandienos darbas.
vis darau darau . Pernai sunki žiema buvo be darbo, tai šiemet bent jau daržovių visokių prisimarinavau, mišrainių, uogienių. Kaip nors išgyvensim nemažai daržovių turiu iš savo daržo, tai juk reikia kažką daryti. Dar daug cukinijų bus. galvoju su kuo jas pamarinavus
QUOTE(Leilla @ 2009 08 22, 21:36)
kad neskanus jie dar bus, grynas actas jausis jauciu
Skanus skanus, as irgi pabalusius valgiau, ir normalaus marinuoto agurko skonis jauciasi
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:38)
Kurie pabale,jau teks ispilti,jie pagavo rugyma,tikrai neskanus.Na nebent kai kas naudoja agurkinei sriubai.
Na nereikia laukt kol visai surugs, idet i saldytuva ir sekmingai susivalgo keliu dienu begy. Jokio rugesio skonio nejauciau.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 21:45)
Skanus skanus, as irgi pabalusius valgiau, ir normalaus marinuoto agurko skonis jauciasi
Papildyta:
Na nereikia laukt kol visai surugs, idet i saldytuva ir sekmingai susivalgo keliu dienu begy. Jokio rugesio skonio nejauciau.
Papildyta:
Na nereikia laukt kol visai surugs, idet i saldytuva ir sekmingai susivalgo keliu dienu begy. Jokio rugesio skonio nejauciau.
greit valgant, tai dar visai nieko.
O tai prieš kai laiko konservuoti, kad sakai dar actas jausis ?
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:47)
Na as turbut isranki man pabale tai jau neskanus.
Cia jau isitikinimas, kad jie praruge
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 21:58)
Cia jau isitikinimas, kad jie praruge
gal kiek rūgštesni, bet kai rauginti būna tai dar ne tokia rūgštelė
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 00:14)
Na as kai nemegstu raugintu,tai man tie pabale neskanus.
dėl skonio nesiginčiama
bet kartais tenka gelbėt ką turim
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 15, 10:02)
Viską dariau pagal receptūrą (tiksliai tiksliai ). Pažiūrėjau visus dangtelius - pritraukti labai gerai, net įdubę šiek tiek į vidų, tai tikriausiai dangteliai čia niekuo dėti. Ir "sloinikus" ir dangtelius labai gerai išploviau ir iškaitinau Aš jau čia prieš tai rašiau, kad neiškenčiau ir atsidariau vieną slovikiuką, labai jau norėjosi paragauti pirmojo marinavimo "blyno" skonio Tikrai labai skanūs agurkiukai išėjo pagal tą "uspaskicho" receptą, tokie traškūs, ne minkšti, "macnūūūūūs" kaip tik pagal mano skonį, žodžiu super net nesitikėjau, kad sugebėsiu tokį skanumėlį padaryti
Aš šiaip galvojau, kad galėjo susiraukšlėti dėl to, kad ne šviežius marinavau - trečią ar ketvirtą dieną po nuskynimo, bet antrą partiją kai dariau tai tik nuskyniau ir iškart į slovikus dėjau, o gavosi tas pats ir dar taip įdomiai - vieni susiraukšlėjo, kiti ne. Tai gal čia pačiuose agurkuose esmė O agurkai buvo iš lauko, ne iš šiltnamio.
Aš šiaip galvojau, kad galėjo susiraukšlėti dėl to, kad ne šviežius marinavau - trečią ar ketvirtą dieną po nuskynimo, bet antrą partiją kai dariau tai tik nuskyniau ir iškart į slovikus dėjau, o gavosi tas pats ir dar taip įdomiai - vieni susiraukšlėjo, kiti ne. Tai gal čia pačiuose agurkuose esmė O agurkai buvo iš lauko, ne iš šiltnamio.
gal galeciau ir as suzinoti "uspaskicho" receptuka? o agurkeliai susirauksleja kai per ilgai jos uzklotus laikote. max 1val.
QUOTE(mazhylis @ 2009 08 23, 13:43)
o agurkeliai susirauksleja kai per ilgai jos uzklotus laikote. max 1val.
As uzklotus laikau apie para laiko ir tikrai niekada nesusiraukslejo