Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Kurie pabale,jau teks ispilti,jie pagavo rugyma,tikrai neskanus.Na nebent kai kas naudoja agurkinei sriubai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:34)
mickute7,labai skaniai atrodo tavo siandienos darbas. ax.gif

ax.gif vis darau darau blush2.gif . Pernai sunki žiema buvo be darbo, tai šiemet bent jau daržovių visokių prisimarinavau, mišrainių, uogienių. Kaip nors išgyvensim mirksiukas.gif nemažai daržovių turiu iš savo daržo, tai juk reikia kažką daryti. Dar daug cukinijų bus. galvoju su kuo jas pamarinavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 08 22, 21:36)
kad neskanus jie dar bus, grynas actas jausis jauciu  blush2.gif

Skanus skanus, as irgi pabalusius valgiau, ir normalaus marinuoto agurko skonis jauciasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:38)
Kurie pabale,jau teks ispilti,jie pagavo rugyma,tikrai neskanus.Na nebent kai kas naudoja agurkinei sriubai.

Na nereikia laukt kol visai surugs, idet i saldytuva ir sekmingai susivalgo keliu dienu begy. Jokio rugesio skonio nejauciau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 21:45)
Skanus skanus, as irgi pabalusius valgiau, ir normalaus marinuoto agurko skonis jauciasi smile.gif
Papildyta:
Na nereikia laukt kol visai surugs, idet i saldytuva ir sekmingai susivalgo keliu dienu begy. Jokio rugesio skonio nejauciau.

greit valgant, tai dar visai nieko.
O tai prieš kai laiko konservuoti, kad sakai dar actas jausis ?
Atsakyti
Na as turbut isranki biggrin.gif man pabale tai jau neskanus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:47)
Na as turbut isranki  biggrin.gif man pabale tai jau neskanus. biggrin.gif

Cia jau isitikinimas, kad jie praruge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 21:58)
Cia jau isitikinimas, kad jie praruge biggrin.gif

drinks_cheers.gif gal kiek rūgštesni, bet kai rauginti būna tai dar ne tokia rūgštelė
Atsakyti
Na as kai nemegstu raugintu,tai man tie pabale neskanus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 00:14)
Na as kai nemegstu raugintu,tai man tie pabale neskanus.

dėl skonio nesiginčiama drinks_cheers.gif
bet kartais tenka gelbėt ką turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai taip,kai pas mane siemet labai daug agurku ir is visu darytu kazkodel vienas pabalo,tai as jo jau ir nevartojau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 15, 10:02)
Viską dariau pagal receptūrą (tiksliai tiksliai  4u.gif ). Pažiūrėjau visus dangtelius - pritraukti labai gerai, net įdubę šiek tiek į vidų, tai tikriausiai dangteliai čia niekuo dėti. Ir "sloinikus" ir dangtelius labai gerai išploviau ir iškaitinau  smile.gif Aš jau čia prieš tai rašiau, kad neiškenčiau ir atsidariau vieną slovikiuką, labai jau norėjosi paragauti pirmojo marinavimo "blyno" skonio  hihihi.gif Tikrai labai skanūs agurkiukai išėjo pagal tą "uspaskicho" receptą, tokie traškūs, ne minkšti, "macnūūūūūs" kaip tik pagal mano skonį, žodžiu super  thumbup.gif  net nesitikėjau, kad sugebėsiu tokį skanumėlį padaryti  ax.gif
Aš šiaip galvojau, kad galėjo susiraukšlėti dėl to, kad ne šviežius marinavau - trečią ar ketvirtą dieną po nuskynimo, bet antrą partiją kai dariau tai tik nuskyniau ir iškart į slovikus dėjau, o gavosi tas pats  g.gif ir dar taip įdomiai - vieni susiraukšlėjo, kiti ne. Tai gal čia pačiuose agurkuose esmė  g.gif  O agurkai buvo iš lauko, ne iš šiltnamio.

gal galeciau ir as suzinoti "uspaskicho" receptuka? o agurkeliai susirauksleja kai per ilgai jos uzklotus laikote. max 1val. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhylis @ 2009 08 23, 13:43)
o agurkeliai susirauksleja kai per ilgai jos uzklotus laikote. max 1val. wink.gif

As uzklotus laikau apie para laiko ir tikrai niekada nesusiraukslejo rolleyes.gif
Atsakyti