Labai skanūs rauginti agurkai gaunasi pagal šį receptą
(jie tokie pusiau rauginti pusiau marinuoti)
į stiklainį ant dugno sudedam krapus, agurkus, (prieš tai agurkus palaikau šaltam vandenį) tada vyšnių lapų, česnako (į 3l stiklainį dedu apie 4-5 skilteles), suberiam prieskonių skirtų agurkų marinavimui (parduotuvei būna pirkt) tada vėl agurkus ir užpilam marinatu. Marinatas: 1l šalto vandens 1 šaukštas druskos (druską greitai išmaišykite vandenyje).
Viską stiklainiuose palaikom 3 paras,tada marinatą supilam į puodą (aš dapilu poto apie 1-1,5 stiklinės vandens nes vanduo kažkiek nugaruoja) ir verdam kol užverda. Tada užsukam ir po kaldra
Skanaus
Beja kai užvakuosit tai atrodys toks drumzlinas marinatas,bet neišsigaskit taip ir turi būti