Sveikos merginos.Niekaip nerandu Uspaskicho agurkėlių recepto Gal galit padėt
QUOTE(AveM @ 2009 08 17, 14:48)
Prieskoniai pagal pacios nuoziura,o marinatas Viktoro toks
1lt vandens.
5 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.
100g acto.
1lt vandens.
5 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.
100g acto.
Didelis didelis ačiū Reiks išbandyt
Bandau ir as.Marinavime naujoke,visai zalia,bet Uspaskichas turbut zino geru agurkeliu paslapti
QUOTE(almute80 @ 2009 08 17, 17:10)
Bandau ir as.Marinavime naujoke,visai zalia,bet Uspaskichas turbut zino geru agurkeliu paslapti
Man tai persaldūs taip marinuoti agurkai Dabar marinuoju tik bulgariškus ir agurkėlius pagal dziunką
QUOTE(satanele @ 2009 08 17, 18:19)
Aš taip pat nepasakyčiau kad per saldūs,o bulgariškų galit įmesti
Paziurek 38 psl,bet man tai nepatinka marinatas is salto vandens.
QUOTE(satanele @ 2009 08 17, 19:19)
Aš taip pat nepasakyčiau kad per saldūs,o bulgariškų galit įmesti
Receptas iš SM. Tik aš niekada nemėgau sterilizavimo, tai agurkus užpilu 3 kartus
Bulgariškas marinuotų agurkų receptas
1 l stiklainiui:
agurkai
3 griežinėliai morkų
3 griežinėliai svogūnų
4 kvapieji pipirai
4 juodieji pipirai
3 arbatiniai š. cukraus
2 arbatiniai š. druskos
60 g acto
Į stiklainio dugną sudėti morkas, svogūnus, pipirus, cukrų, druską, supilti actą, prikimšti agurkų ir viską užpilti verdančiu vandeniu. Sterilizuoti 10 min, užsukti metaliniais dangteliais.
QUOTE(Greta77 @ 2009 08 16, 16:01)
AGURKŲ MIŠRAINĖ SU PETRAŽOLĖMIS
5 kg.agurkų
1 kg svogūnų
pluoštelis petražolių (galima sakyt pagal skonį)
1 stkl. aliejaus
1 stkl. cukraus
2/3 stkl.acto
5 šaukštai druskos, kvepiančiųjų pipirų
Supjaustai, sumaišai, palieki apie 12 val. pastovėti, užkaitini iki 80 lapsnių, užsuki, uždengi šiltai iki atvėsimo.
5 kg.agurkų
1 kg svogūnų
pluoštelis petražolių (galima sakyt pagal skonį)
1 stkl. aliejaus
1 stkl. cukraus
2/3 stkl.acto
5 šaukštai druskos, kvepiančiųjų pipirų
Supjaustai, sumaišai, palieki apie 12 val. pastovėti, užkaitini iki 80 lapsnių, užsuki, uždengi šiltai iki atvėsimo.
Sveikutes
Pas mane kaiptik sita misraine laukia dvylikos valandu Bet jau dabar matau, kad bus
Noriu paklausti, mama dare, tai sake to isiskyrusio skyscio gera dali nupyle. Kazin kaip daryt, su visu juo ar tikrai galima nupilti bent kiek (stiklainiu taupymo sumetimais)
esu girdėjus, kad agurkus marinuoja su vynuogių lapais, gal kas bandėt ir turit išbandytą receptėlį