Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Sveikos merginos.Niekaip nerandu Uspaskicho agurkėlių recepto karsta.gif Gal galit padėt ax.gif
Atsakyti
Prieskoniai pagal pacios nuoziura,o marinatas Viktoro toks
1lt vandens.
5 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.
100g acto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 17, 14:48)
Prieskoniai pagal pacios nuoziura,o marinatas Viktoro toks
1lt vandens.
5 saukstai cukraus.
1 saukstas druskos.
100g acto. ax.gif

Didelis didelis ačiū aciuks.gif 4u.gif Reiks išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau ir as.Marinavime naujoke,visai zalia,bet Uspaskichas turbut zino geru agurkeliu paslapti smile.gif
Atsakyti
Ne veltui gi jo agurkai tokie populiarus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2009 08 17, 17:10)
Bandau ir as.Marinavime naujoke,visai zalia,bet Uspaskichas turbut zino geru agurkeliu paslapti smile.gif


Man tai persaldūs taip marinuoti agurkai unsure.gif Dabar marinuoju tik bulgariškus ir agurkėlius pagal dziunką bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai nepasakyciau,kad saldus. ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat nepasakyčiau kad per saldūs,o bulgariškų galit įmesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 17, 18:19)
Aš taip pat nepasakyčiau kad per saldūs,o bulgariškų galit įmesti bigsmile.gif

Paziurek 38 psl,bet man tai nepatinka marinatas is salto vandens.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 17, 19:19)
Aš taip pat nepasakyčiau kad per saldūs,o bulgariškų galit įmesti bigsmile.gif

Receptas iš SM. Tik aš niekada nemėgau sterilizavimo, tai agurkus užpilu 3 kartus

Bulgariškas marinuotų agurkų receptas

1 l stiklainiui:
agurkai
3 griežinėliai morkų
3 griežinėliai svogūnų
4 kvapieji pipirai
4 juodieji pipirai
3 arbatiniai š. cukraus
2 arbatiniai š. druskos
60 g acto

Į stiklainio dugną sudėti morkas, svogūnus, pipirus, cukrų, druską, supilti actą, prikimšti agurkų ir viską užpilti verdančiu vandeniu. Sterilizuoti 10 min, užsukti metaliniais dangteliais.

Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 08 16, 16:01)
AGURKŲ MIŠRAINĖ SU PETRAŽOLĖMIS
5 kg.agurkų
1 kg svogūnų
pluoštelis petražolių (galima sakyt pagal skonį)
1 stkl. aliejaus
1 stkl. cukraus
2/3 stkl.acto
5 šaukštai druskos, kvepiančiųjų pipirų
Supjaustai, sumaišai, palieki apie 12 val. pastovėti, užkaitini iki 80 lapsnių, užsuki, uždengi šiltai iki atvėsimo.

Sveikutes 4u.gif
Pas mane kaiptik sita misraine laukia dvylikos valandu biggrin.gif Bet jau dabar matau, kad bus thumbup.gif
Noriu paklausti, mama dare, tai sake to isiskyrusio skyscio gera dali nupyle. Kazin kaip daryt, su visu juo ar tikrai galima nupilti bent kiek (stiklainiu taupymo sumetimais) ax.gif
Atsakyti
esu girdėjus, kad agurkus marinuoja su vynuogių lapais, gal kas bandėt ir turit išbandytą receptėlį ax.gif
Atsakyti