QUOTE(MoonDark @ 2009 08 14, 12:11)
Actą pilu, kai verdu marinatą. To klausei?
taip niu bet supratau, kad taip ir darai
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 14, 12:19)
jokio aspirino niekada nededu,manau svarbiausia yra svariai isplauti stiklainiai ir gerai nublansiruoti agurkai.taip pat ,kad butu sandariai uzsukti stiklainiai
sutinku!
QUOTE(MoonDark @ 2009 08 14, 12:28)
Aš taip pat niekada nededu aspirino. Juk čia vaistas - o agurkėlius valgo ir vaikai... Be to, aspirino negalima vartoti jaunesniems kaip 15 metų vaikams, pirmuosius 6 nėštumo mėnesius, sergantiems stemplės arba dvylikapirštės žarnos opa ir t.t... Nemanau, kad aspirino, kaip vaisto, visos savybės užsimarinuoja ir jis tampa neveiksmingas...
Vaistas tai vaistas, bet kaip medziaga, tai rugstis. Dregmeje aspirinas suira (hidrolizuojasi) i acta ir salicilo rugsti, kuri nors ir dideliais kiekiais yra toksiska, bet maisto pramoneje naudojama, kaip konservantas.