Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(*tiute* @ 2009 08 14, 09:55)
hmm.. trecia vasara sau ir tevams marinuoju sitaip agurkelius, kolkas nelaimiu nebuvo  g.gif

velniai žino, kas ir dėl ko čia taip. Bet su actu agurkėliai man nesilaiko. mastau.gif Šiemet dairua eksperimentą - marinavau kelis stiklainiukus su druska ir kelis su actu vienu kartu..Ir actiniai nušaudė mastau.gif Tai man išvados kaip ir aiškios... dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2009 08 14, 08:10)
velniai žino, kas ir dėl ko čia taip. Bet su actu agurkėliai man nesilaiko.  mastau.gif Šiemet dairua eksperimentą - marinavau kelis stiklainiukus su druska ir kelis su actu vienu kartu..Ir actiniai nušaudė  mastau.gif Tai man išvados kaip ir aiškios...  dirol.gif

kaip suprasti su actu, g.gif juk dedasi dar cukrus ir druska+visi prieskoniai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 14, 10:28)
kaip suprasti su actu, g.gif juk dedasi dar cukrus ir druska+visi prieskoniai smile.gif .

na yra receptai su actu,pvz uspaschiko, ir yra be jo, kur pagrindas druska, cukrus ir citrinos rūgštelė ax.gif čia aš tai omenyje turėjau... 4u.gif
Atsakyti
Na man kol kas dar gi nesaudo,bet ka gali zinoti.Dariau ir as visokiais receptais,tai nezinau kaip laikysis.
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2009 08 14, 11:06)
na yra receptai su actu,pvz uspaschiko, ir yra be jo, kur pagrindas druska, cukrus ir citrinos rūgštelė  ax.gif  čia aš tai omenyje turėjau...  4u.gif

bet kai dedi acto, dedi i prieskonius, isskyrus rugstele / aspirina? taip?
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 08 14, 11:48)
bet kai dedi acto, dedi i prieskonius, isskyrus rugstele / aspirina? taip?

Actą pilu, kai verdu marinatą. To klausei? ax.gif
Atsakyti
jokio aspirino niekada nededu,manau svarbiausia yra svariai isplauti stiklainiai ir gerai nublansiruoti agurkai.taip pat ,kad butu sandariai uzsukti stiklainiai smile.gif
Atsakyti
O ka tas aspirinas daro.
Atsakyti
Aš taip pat niekada nededu aspirino. Juk čia vaistas - o agurkėlius valgo ir vaikai... rolleyes.gif Be to, aspirino negalima vartoti jaunesniems kaip 15 metų vaikams, pirmuosius 6 nėštumo mėnesius, sergantiems stemplės arba dvylikapirštės žarnos opa ir t.t... Nemanau, kad aspirino, kaip vaisto, visos savybės užsimarinuoja ir jis tampa neveiksmingas... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 12:22)
O ka tas aspirinas daro.

kiek suprantu neleidžia nušauti stiklainiams? mano uošvienė visada deda aspirino, sako, gaila būtų agurkųsmile.gif
Atsakyti
Idomu,niekada nepagalvociau,kad aspirinas gali apsaugoti nuo dangrelio nutraukimo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 12:22)
O ka tas aspirinas daro.

super gerimas nuo pagiriu po svenciu skystimelis agurku su aspirinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti