o noreciau paklaust dar: jei agurkas truksta grudant i stiklaini ar nieko, na ar neisaus del to
QUOTE(daivasen @ 2009 08 13, 12:24)
o noreciau paklaust dar: jei agurkas truksta grudant i stiklaini ar nieko, na ar neisaus del to
ne,tikrai nieko baisaus.Nuo to nešauna.Kartais,kai didoki būna,aš pati juos supjaustau ritinukais po 5 cm,kad tilptų.Bet cieli tikrai skaniau.
O jei dėsi aspiriną-tai lietuvišką,patį pigiausią aš naudoju.Skonis nuo to irgi nesikeičia
aciu uz atsakymus siandien marinavau tai keli truko isilgai ir nezinojau ar cia nieko blogo....
Bet sendien as dariau jau pagal visas taisykles tris eiles uzpyliau agurkus, stiklainius issivirinau, anksciau tik nuplikindavau vandeniu stiklainius ir dangtelius ir dar sudejus viska puode kaitinau....o pries tai tai uzpildavau jau paskutine eile marinata uzsuku dangteliais ir laikiau po kaldrom ir pagalvem para laiko.... manau kad gal galejo buti negeri dangteliai, sendien tai tris ismeciau nes persisuko...
Bet sendien as dariau jau pagal visas taisykles tris eiles uzpyliau agurkus, stiklainius issivirinau, anksciau tik nuplikindavau vandeniu stiklainius ir dangtelius ir dar sudejus viska puode kaitinau....o pries tai tai uzpildavau jau paskutine eile marinata uzsuku dangteliais ir laikiau po kaldrom ir pagalvem para laiko.... manau kad gal galejo buti negeri dangteliai, sendien tai tris ismeciau nes persisuko...
Sveikos,
noreciau pakalusti?O tas marinatas su garstyciom tai toks balzganas gaunas.Man toks vaizdas kaip sutraukto pieno panasiai,kazi ar cia viskas normalu?
ar nereiks agurku mesti lauk?
padariau ir daba ziuriu kad vaizdelis tai nekoks
noreciau pakalusti?O tas marinatas su garstyciom tai toks balzganas gaunas.Man toks vaizdas kaip sutraukto pieno panasiai,kazi ar cia viskas normalu?
QUOTE(tormika @ 2009 08 13, 15:38)
Sveikos,
Tikrai viskas gerai, jie ir turi buti balzgani Paskui drumzles ant dugno nusistos
QUOTE(daivasen @ 2009 08 13, 12:24)
tikrai ne.
As dabar daugiausia konservuoju pjaustytus agurkus ir pomidorus, ziema patogiau nebereikia pjaustyti
Siandien atsidriau litrinuka agurkiuku marinuotu pagal ale uspaskich receptuka.Na super.Kaip krautuviniai Reiks dar uzsikonservuot kad jau normaliai gavos
QUOTE(tormika @ 2009 08 13, 14:38)
Sveikos,
Aš paprastai į kiekvieną slovikėlį beriu po arbatinį šaukštelį garstyčių sėklų.
QUOTE(*tiute* @ 2009 08 14, 09:32)
Ir aš norėčiau užsimarinuoti agurkėlių su actu, bet pas mane jie visiskai nesilaiko-nusaudo visi dangteliai ir daryk ką nori.. pernai visi agurkiukai buvo marinuoti su actu tai nei vieno stiklainiuko gero nebuvo - vieni nušaudė, kiti pabalo...ir visi lig vieno be galo rūgštūs..
Va o šiemet konservavau su druska. Ir kolkas liuxiskai laikosi
QUOTE(MoonDark @ 2009 08 14, 09:53)
Ir aš norėčiau užsimarinuoti agurkėlių su actu, bet pas mane jie visiskai nesilaiko-nusaudo visi dangteliai ir daryk ką nori.. pernai visi agurkiukai buvo marinuoti su actu tai nei vieno stiklainiuko gero nebuvo - vieni nušaudė, kiti pabalo...ir visi lig vieno be galo rūgštūs..
hmm.. trecia vasara sau ir tevams marinuoju sitaip agurkelius, kolkas nelaimiu nebuvo