[quote=jeg,2009 08 04, 13:45]
zalumynai pagal skoni, o pagal recepta tai reikia tris kartus nupilti ir vel uzkaitinus pilti marinata ant agurku (tiksliai nepamenu
atrodo taip) , bet as dariau be jokiu pilstymu, nublansiruoju agurkus juos i stiklainius ir uzpilu siuo marinatu ir ziema skaniai valgau
Papildyta:
o kokias garstycia naudojat?
[/quote]
labai aciu
.
tik va gal ir durnas klausimas ale vistiek nesupratau ka reiskia "nublansiruoti agurkus"? kaip tai padaryti?
[/quote]
as darau taip:
nuplautus ir jei nori nupjaustytais galais agurkus užpili verdančiu vandeniu ir na šiek tiek palaikai ir juos sugrūdi į stiklainius o tada užpili marinatu.
Va dabar skaičiau kaip kitos marinuoja tuo Uspaschiko receptu, tai jos neblanširuoja o į įkaitintus stiklainius deda agurkus ir kaip jau rašiau po du tris kartus nupila
žodžiu reik ieškoti būdo kaip jums patogiau ir geriau marinuoti