3 stiklines vandens
1 st. cukraus
1.st acto
2 saukstai druskos
prieskoniai
daiva.k, o ar ne per daug tavo recepte yra acto?
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...
QUOTE(silsta @ 2009 08 03, 08:13)
daiva.k, o ar ne per daug tavo recepte yra acto?
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...
buvau aš šį receptą prieš gerus metus įdėjus irgi daug abejojančių buvo, bet ar matot kad ir cukraus- 1 stiklinė? pabandykit pasidaryt porą stiklainiukų, tikrai pakeisit nuomonę
QUOTE(Jolete @ 2009 08 02, 21:49)
O kam juos mirkyt??? Jeigu agurkas seniai skintas tikrai nepadės joks mirkymas. Kuo greičiau nuskintus agurkus apdoroji, tuo geriau. Jeigu agurkai būna skinti prieš keletą dienų ,dažniausia jie būna minkšti ir kiauraviduriai.
Aš matot skinu pati šiltnamyje, todėl jie nebūna kelių dienų tai tiesiog mano nuomonė, nes pagal vieną receptą pritaikiau ir jie pakietėją, tai buvo mano spėjimas, o ar jis pasitvirtins pamatysim, kai atidarysim sloikėlius
QUOTE(daiva.k @ 2009 08 03, 08:24)
buvau aš šį receptą prieš gerus metus įdėjus irgi daug abejojančių buvo, bet ar matot kad ir cukraus- 1 stiklinė? pabandykit pasidaryt porą stiklainiukų, tikrai pakeisit nuomonę
Bus isbandyta
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 11:26)
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
Nėra būtina ta krieno šaknis marinuojant agurkus, aš tiesiog dedu pirktinį prieskonių mišinį ir viskas
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 12:26)
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptą
ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 08 03, 11:56)
ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit
Tikrai netikiu, kelis ar keliolika kartų čia receptas buvo kartotas, pabandyk per paiešką
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 08 03, 10:56)
ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit
Nueik i 10 psl.
QUOTE(Jolete @ 2009 08 03, 12:49)
Nėra būtina ta krieno šaknis marinuojant agurkus, aš tiesiog dedu pirktinį prieskonių mišinį ir viskas
Tai va dabar ir aš dariau su tuo mišiniu reikės paragauti po kelių dienų o kažin užtenka tiems agurkėliams pastovėti savaitę?
Tai tu nededi jokių serbentų lapų tik ta mišinį? ir tas pats gaunasi?
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 14:37)
Tai va dabar ir aš dariau su tuo mišiniu reikės paragauti po kelių dienų o kažin užtenka tiems agurkėliams pastovėti savaitę?
Tai tu nededi jokių serbentų lapų tik ta mišinį? ir tas pats gaunasi?
Tai tu nededi jokių serbentų lapų tik ta mišinį? ir tas pats gaunasi?
Bandyk ragaut po savaitės O tos žolės esmės nesudaro serbentų tai tikrai nenaudoju ir apskritai man patinka geriau jau suderintas tas mišinys, nei kažkokios žolės