Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

3 stiklines vandens
1 st. cukraus
1.st acto
2 saukstai druskos
prieskoniai
thumbup.gif
Atsakyti
daiva.k, o ar ne per daug tavo recepte yra acto?
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 08 03, 08:13)
daiva.k, o ar ne per daug tavo recepte yra acto?
3 stiklines vandens - 1 stikline acto? Ar tikrai? Kazkaip suabejojau...

buvau aš šį receptą prieš gerus metus įdėjus irgi daug abejojančių buvo, bet ar matot kad ir cukraus- 1 stiklinė? pabandykit pasidaryt porą stiklainiukų, tikrai pakeisit nuomonę
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 02, 21:49)
O kam juos mirkyt???  g.gif Jeigu agurkas seniai skintas tikrai nepadės joks mirkymas. Kuo greičiau nuskintus agurkus apdoroji, tuo geriau. Jeigu agurkai būna skinti prieš keletą dienų ,dažniausia jie būna minkšti ir kiauraviduriai.


Aš matot skinu pati šiltnamyje, todėl jie nebūna kelių dienų ax.gif tai tiesiog mano nuomonė, nes pagal vieną receptą pritaikiau 4u.gif ir jie pakietėją, tai buvo mano spėjimas, o ar jis pasitvirtins pamatysim, kai atidarysim sloikėlius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2009 08 03, 08:24)
buvau aš šį receptą prieš gerus metus įdėjus irgi daug abejojančių buvo, bet ar matot kad ir cukraus- 1 stiklinė? pabandykit pasidaryt porą stiklainiukų, tikrai pakeisit nuomonę




Bus isbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 11:26)
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptąsmile.gif


Nėra būtina ta krieno šaknis marinuojant agurkus, aš tiesiog dedu pirktinį prieskonių mišinį ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 03 rugpjūčio 2009 - 10:51
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 12:26)
Praeita savaitę ir aš bandžiau pirma karta agurkėlius daryti,padariau keletą stiklainių vieną reikės paragauti kas gavosi:)
Žinot neturiu nei kaimo nei sodo todėl viska perku turgui, bet niekaip nerandu krienų šaknies,kuom ją pakeisti?labai noriu pabandyti daryti pagal Uspaschiko receptąsmile.gif

ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 08 03, 11:56)
ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit blush2.gif



Tikrai netikiu, kelis ar keliolika kartų čia receptas buvo kartotas, pabandyk per paiešką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 08 03, 10:56)
ir as noriu pabandyti,bet to recepto nu nerandu gal mestelesit blush2.gif

Nueik i 10 psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 03, 12:49)
Nėra būtina ta krieno šaknis marinuojant agurkus, aš tiesiog dedu pirktinį prieskonių mišinį ir viskas  mirksiukas.gif


Tai va dabar ir aš dariau su tuo mišiniu reikės paragauti po kelių dienų rolleyes.gif o kažin užtenka tiems agurkėliams pastovėti savaitę? g.gif
Tai tu nededi jokių serbentų lapų tik ta mišinį? ir tas pats gaunasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 08 03, 14:37)
Tai va dabar ir aš dariau su tuo mišiniu reikės paragauti po kelių dienų rolleyes.gif  o kažin užtenka tiems agurkėliams pastovėti savaitę? g.gif
Tai tu nededi jokių serbentų lapų tik ta mišinį? ir tas pats gaunasi? ax.gif


Bandyk ragaut po savaitės mirksiukas.gif O tos žolės esmės nesudaro schmoll.gif serbentų tai tikrai nenaudoju tongue.gif ir apskritai man patinka geriau jau suderintas tas mišinys, nei kažkokios žolės cool.gif
Atsakyti