QUOTE(klaida @ 2008 09 15, 12:25)
Man kartais irgi neiseina ta pacia diena uzdaryti agurku i stiklainius. Tai balkone pastovi ir 2 ir 3 dienas. Agurku nerusiuoju, kurie is lauko ar siltnamio, ar is parduotuves. Visus bendrai darau, tai jie susimaiso. Manau tai neturi itakos
Matyt koks nors netikes agurkas papuole ir viskas.
Kai agurkus pjaustai tai matai kas jo viduje, o kai deti nepjaustytus, tai nezinai, koks papuola ideti. Manau svarbu pats skonis ir kietumas. O tas vienas susiraukslejes, jei nepatiks, ismesi ir psio.
O po kiek laiko po uzdarymo susiraukslejo tie agurkai?
Matyt koks nors netikes agurkas papuole ir viskas.
Kai agurkus pjaustai tai matai kas jo viduje, o kai deti nepjaustytus, tai nezinai, koks papuola ideti. Manau svarbu pats skonis ir kietumas. O tas vienas susiraukslejes, jei nepatiks, ismesi ir psio.
O po kiek laiko po uzdarymo susiraukslejo tie agurkai?
Po keletos valandų man jie taip sureagavo O negalėjo būti taip, kad tiesiog nuo verdančio marinato jie taip susitraukė ir susiraukšlėjo. Vis dėl to juk tris kartus užpilinėjau Bet vaizdelis tai geras - trečdalis stiklainiu tušti, nors prigrūdau pilnus pilnus, kadangi agurkėliai maži buvo