QUOTE(Renata123 @ 2009 07 23, 18:40)
rugiagele26 kaip as tau pavyyydziuuuu (aisku, baltu pavydu )
Del to, kad turite galimybe uzauginti savo agurkiukus, gal net kitas darzoves ir uogas
Su garstyciom ir as noriu isbandyti, labai idomu, koks skonis Receptu naudojaisi, kur cia yra? Ten kur paprastos garstycios dedasi, t.y. tyrele?
Jolete Dzidziausi sveikinimai
Joooo, tokia supirkimo kaina???? Tai, po kiek tada perpardavejai turgerliuose pardavines??? O gal jus tiesiai is augintoju perkat? Ot gerai butu, kur netoli Vilniaus (nesvarbu i kuria puse), koki augintoja susirast ir is jo tiesiai, is darzo nusipikt Gal jus zinote?
Del to, kad turite galimybe uzauginti savo agurkiukus, gal net kitas darzoves ir uogas
Su garstyciom ir as noriu isbandyti, labai idomu, koks skonis Receptu naudojaisi, kur cia yra? Ten kur paprastos garstycios dedasi, t.y. tyrele?
Jolete Dzidziausi sveikinimai
Joooo, tokia supirkimo kaina???? Tai, po kiek tada perpardavejai turgerliuose pardavines??? O gal jus tiesiai is augintoju perkat? Ot gerai butu, kur netoli Vilniaus (nesvarbu i kuria puse), koki augintoja susirast ir is jo tiesiai, is darzo nusipikt Gal jus zinote?
Siaip uosviai juos augina, bet marinuojam abi su anyta darzoviu daug savu neturim... tik pagrinde tokie einami dalykai tuom kart, tai yra krapai, svogunai, morkos, ridikai buvo, ir pan. Na ir siltnamy agurkai ir pomidorai.
Del agurku su garstyciom, tai as juos marinavau vien del to, kad vyrui jie labai patiko. Man tai ot tokie, na neiprasto skonio. Tiesa, as garstyciu tyreles maziau dedu nei nurodyta recepte, bet jauciasi gerai vistiek. Recepta imesti? Nes po ranka dabar neturiu, tai surasiu jei reiks? Man dar labai skanus mano anytos marinuoti agurkai, receptas berods irgi yra kazkur forume