QUOTE(jullyte @ 2009 07 09, 11:02)
Va aš uogienes kai darau tai nekaitinu stiklainių tik su feiriu praplaunu ir gerai išskalauju. Aš tik dangtelius užpilu verdančiu vandeniu ir truputi palaikau:)
O sudėjus agurkus į stiklainius ir užpilus marinatu nereikia ten nupilinėti ir vėl užpilinėti? paprastai į išplautus stiklainius sudėti agurkus užpilti marinatu ir užsukti?
as darau taip: nusiplaunu agurkus susidedu i koki dideli bliuda ar katila, uzsivirinu vandeni ant ju uzpilu palaikau apie 10 min ir ta vandeni nupilu jau lauk, tada agurkus i stiklainius, o uzpilimui jau kaitinuos nauja, svaru vandeni, prieskoniai ir visa kita sudedu i stiklaini, uzpilus vandeni uzsuku pavartau kad istirptu druska ir citrinos rugstis arba tiesiog su viskuom isverdu marinata ir uzpilu, apverciu stiklaini aukstyn papais ir laikau kol atvesta paskui i sklepa ir laukia valgymo sezono