Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

QUOTE(shmi @ 2007 07 05, 17:31)
Kaune Daukanto g. 1 dirba geras graveris. Man labai greit padare (per ~30min.. Graviravo ant metalines lenteles, kuria klijavo ant  sportines taures pado. Graziai atrodo, darbu likau patenkinta. Sumokejau 18lt. Graviravo 7zodzius + data. ~50 simboliu.

O Ant stiklo idomu graviruoja? g.gif
Atsakyti
sveiki,

o kaip su simboliu graviravimu? ar isgraviruos ten pat kur ir tekstus graviruoja, ar cia kazko rimciau reikes ieskot? g.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai noriu tėveliui gimtadienio proga išgraviruoti gražius žodžius ant laivo varpo (į jachtą), jis labai nori varpo jau senai,bet vis negauna.nusprendžiau nustebinti, tačiau jei būtų dar kažkas išgraviruota manau būtų dar fainiau.gal patartumet kokius originalius žodžius?
mastau apie: mylimam tėveliui gimtadienio proga ir datą
bet ar ne per banalu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewe: 20 liepos 2007 - 13:29
QUOTE(Ewe @ 2007 07 20, 14:25)
mastau apie: mylimam tėveliui gimtadienio proga ir datą
bet ar ne per banalu?  g.gif

Na viskas priklauso nuo žmogaus ax.gif Bet aš manau, kad viskas, kas yra daroma su meile ir iš širdies - yra nebanalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2007 05 31, 18:05)
Kaune ranka graviruoja per keleta valandu Auksiniame velniuke (prie fontano, Daukanto g.), Hyper Maximoje, kur laikrodziu taisykla. Aisku, kur kas graziau graviruota lazeriu, juk galima pasirink sriftus, galima paveiksliuka isgraviruot ant ko tik nori *stiklo, odos, metalo, riesutu, plastiko ir pan. MAn patinka Aveiras  Lydos g. prie  Parodos kalno  thumbup.gif graviruoti viena daikta brangiau, zinoma  g.gif

Atsakyti
Teko girdeti, kad pigiausiai ir geriausiai Kaune graviruoja prie Pesciuju tilto. Ten berods karaliaus Mindaugo gatves kampas. Zodziu, kur tilto pradzia, po desine. Sako, kad daugelis Kauno greveriu jam veza. Dar teko IKI prie Kauno pilies graviruoti ziedus, tai buvau patenkinta ir kaina ir greitu padarymu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 03 16, 17:02)
kaune neblogai graviruoja juzej toks diedukas ir nedaug ima uz darba o darbai tai tikrai kokybiski  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif tas diedukas graviruoja ir už darbą pigiai ima. Be to, turbūt jis vienintelis Lietuvoje taiso sulaužytus plastikinius akinių rėmėlius. Optikose niekas neapsiima taisyti g.gif
Atsakyti
abiems teveliams po 50. wub.gif
graviruosiu 2 taures. bet dabar galvoju del uzraso. ar tik "50-mecio proga" rasyti.... ar "mylimai mamytei 50-mecio proga" ir "mylimam teciui 50-mecio proga". nu taip lyg ir mieliau skamba -ar ne ? g.gif

o graviruosiu pylimo gatveje vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renciux: 20 rugpjūčio 2007 - 11:57
QUOTE(renciux @ 2007 08 20, 12:56)
abiems teveliams po 50. wub.gif
graviruosiu 2 taures. bet dabar galvoju del uzraso. ar tik "50-mecio proga" rasyti.... ar "mylimai mamytei 50-mecio proga" ir "mylimam teciui 50-mecio proga". nu taip lyg ir mieliau skamba -ar ne ?  g.gif

o graviruosiu pylimo gatveje vilniuje.

Man geriau skamba ;mylimam teciui; wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o ten pylimo g34., tj uzh raide ima 30ct ? o padaro greitai? kokybiskai? planuoju krikshtasunio krikshtynu proga nupirkti auksini medaliona ir isgraviruoti " Sebastianui nuo kriksto mamos" ir noreciau arba kriksto arba gimimo data,kaip manote kuria geriau? (o gal patartumet kokius kitus zodzius?)
Atsakyti
user posted image
va cia ..
ausros stotele nuo stoties vaziuojant ir eini i prieki..
arba traku stotele ir grizti atgal i stoties puse thumbup.gif
reiks apsilankyt blush2.gif
Atsakyti
Apsilankeme Wilniaus Madoje,laikrodziu parduotuweje,ten grawiruoja.80cnt. Raide. Esam nepatenkinti skubiu darbu.kreiwom raidem sad.gif
Atsakyti