Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

QUOTE(Jurgeete @ 2006 12 06, 17:04)
Bet besėdint darbe kilo kita idėja, kurią turbūt ir realizuosim: ant butelio vertikaliai padarysim matavimo žymeklį su 3 žymėm:10, 20, 30 (t.y. metai) ir užrašysim:
"30 Jubiliejaus proga už praėjusius metus kartu su Tavimi kelia taurelę draugai: x,x... kad gyvenime būtum..." Užrašai ant stikliukų: "Laimingas", "Sveikas", "Turtingas", "Mylimas", "Vaisingas", "Išmintingas".
Ką manote? mirksiukas.gif

Manau tai genealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet ir kūribingų žmonių yra g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man sitie zodziai laba grazus, net susigraudinau cry.gif
As tai ketinu ant savo vestuviniu ziedo parasyti:Mylesiu amzinai.Julija (cia ant jo ziedo, o ant savo taip pat tik su juo vardu) smile.gif
Arba:Amziams Tavo arba As Tave myliu
Tu mano sviesa, mano gyvenimas
, cia butu laba grazu, jei vyras pirsdamasis padovanuotu zieda, o ant jo butu igraviruota:Tu mano akiu sviesa, mano gyvenimas...Tekek uz manes[B][/B] wub.gif
Atsakyti
Vienas mano draugas ant savo vestuvinių žiedų išsigraviravo smulkius tris hieroglifus, kurių reikšmę tik jie patys žino ir laiko paslaptyje.
Atsakyti
Sveiki.
Norejau pasiklaust, o ka galima issigraviuruot ant ziedu vestuviniu.
Mes niekaip negali sugalvot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakalas @ 2007 03 13, 13:18)
Sveiki.
Norejau pasiklaust, o ka galima issigraviuruot ant ziedu vestuviniu.
Mes niekaip negali sugalvot sad.gif

Jeigu nesugalvojate, tai gal nieko ir nereikia?
Aš visąlaik galvoju kad žodžius ar kažką reikia imti, tarti, rašyti iš širdies, ką jaučiate...o kai kažkas pasakys "graviruokite jūs "su meile"" tai čia ne jūsų sugalvota, beveik nieko nereiškia 4u.gif
gal pagalvokite, ką jaučiate, kad norėtume matyti ant žiedų smile.gif
Atsakyti
Aciu.
ax.gif
Atsakyti
kaune neblogai graviruoja juzej toks diedukas ir nedaug ima uz darba o darbai tai tikrai kokybiski thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka graviruoti pas fizikus UAB Astuonetas
Jie gali isgraviruoti ant tokiu tipo lenteliu, kurios pritvirtinamos prie dovanojamo daikto. Esu jas klijavus ir ant granito, ir ant dovanojamo teliko (cia musu firmos dovanos buvo)
Ir gali tiesiai ant marmurinio pavirsiaus, tik su salyga, kad jis vienalytis.
Nuo zodziu skaiciaus nepriklauso. Prie jusu ant kompo pamaketuos teksta, parinks srifta, lentele. Tai cia as visad ir kreipiuosi.

Dar zinau graviruoja Mylida. Bet ju ne tokios mielos tos lenteles.
Tiesa, abi sios firmos - Vilniuj.
Atsakyti
Kaune dar graviruoja Hyper Maximoj, kur raktus daro. Mes nešėm išgraviruoti du žiedus, tai Auksiniam velniuke pasakė, kad kainuos 50Lt., o Hyper Maximoj paprašė tik 20 Lt. už tą patį.
Atsakyti
Pigiai graviruoja Naujininkuose (čia Vln), prie troleibusų žiedo. Dirba ten labai malonus juvelyras, o graviravimas 7 ct už raidę. Kur esu graviravusi, tai ten pigiausiai, kokybė irgi gera smile.gif
Atsakyti
Labai saunus dalykas graviravimas ant graikisku riesutu:)
Atsakyti
Susiduriau irgi su sia problema, labiausiai man patiko graviravimas "Astuonete" www.astuonetas.lt ir maloniai bendrauja ir kainos nedideles ir nebrangiai. As ten issigraviravau porcigara savo panelei tai labai liko patenkinta smile.gif
Atsakyti