Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

O as savo mylimajam dovanojau zieda, ant kurio isgraviravau mano vardo sutrumpinima tuomet sirdute ir jo vardo sutrumpinimas, na musu vardai graziai skamba, tai gerai ir gavosi. mirksiukas.gif PVZ. Ginte heart.gif Artis
Atsakyti
Kazkada man i uzrasu knygute irase: Meilei...Su meile...Nuo mieles...
Tik graviruoti turbut per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien jau pasiėmiau išgraviruotą grandinėlę biggrin.gif super atrodo thumbup.gif tikiuosi ir jam patiks...ačiū visoms už gražias mintis, pasinaudojau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2006 11 25, 16:48)
Šiandien jau pasiėmiau išgraviruotą grandinėlę biggrin.gif super atrodo  thumbup.gif tikiuosi ir jam patiks...ačiū visoms už gražias mintis, pasinaudojau...  smile.gif

O aš norėjau paklaust kokia graviravimo kaina?
Atsakyti
Man už 6 žodzius paimė tik 10lt smile.gif man atrodo nedaug
Atsakyti
Gal kuri mamytė iš kauno pasakytų kur pigiau, tačiau gerai graviruoja?Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Aš, kai bus proga, išgraviruosiu "Noriu su Tavim pasenti"..
Atsakyti
Tavęs, tik tavęs širdis alkana...

čia SN citata, tik bijau, ar nesuklydau cituodama, dabar neturiu kur pasižiūrėti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2006 11 24, 17:22)
Meilei...Su meile...Nuo mieles...

Man šitie gražiai skamba wub.gif
Atsakyti
man taip pat patinka dovanos su isgraviruotais zodziais.... thumbup.gif ir siaip visada visiems jubiliejaus proga isrenku tokia dovana ant kurios butu galima graviruoti... deja patiniekad tokios dovanos nesu gavusi.... schmoll.gif na bet gal kada dar gausiu... bigsmile.gif
zodziu, greit vieno draugo 30desimtmecio jubiliejus. Tai nupirkom dideli suvenyrini butelis ant padeklo su kraniuku ir 6 stikliukais, tai ant butelio zadam graviruoti - "30-desimt progra sveikina draugai x,x... ir linki...", o ant kiekvieno stikliupo polinkejima: "laimes", "meiles", "sveikatos" ir pan.
Kamanote apie ideja? ax.gif
o gal kasgalit ka nors originalesnio pasiulyt, kabutu galima ant to butelioisgraviruoti? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2006 12 06, 11:04)
man taip pat patinka dovanos su isgraviruotais zodziais....  thumbup.gif  ir siaip visada visiems jubiliejaus proga isrenku tokia dovana ant kurios butu galima graviruoti... deja patiniekad tokios dovanos nesu gavusi....  schmoll.gif  na bet gal kada dar gausiu...  bigsmile.gif
zodziu, greit vieno draugo 30desimtmecio jubiliejus. Tai nupirkom dideli suvenyrini butelis ant padeklo su kraniuku ir 6 stikliukais, tai ant butelio zadam graviruoti - "30-desimt progra sveikina draugai x,x... ir linki...", o ant kiekvieno stikliupo polinkejima: "laimes", "meiles", "sveikatos" ir pan.
Kamanote apie ideja?  ax.gif
o gal kasgalit ka nors originalesnio pasiulyt, kabutu galima ant to butelioisgraviruoti?  ax.gif  mirksiukas.gif

Nereali ideja thumbup.gif tikrai labai originali thumbup.gif
Atsakyti
Bet besėdint darbe kilo kita idėja, kurią turbūt ir realizuosim: ant butelio vertikaliai padarysim matavimo žymeklį su 3 žymėm:10, 20, 30 (t.y. metai) ir užrašysim:
"30 Jubiliejaus proga už praėjusius metus kartu su Tavimi kelia taurelę draugai: x,x... kad gyvenime būtum..." Užrašai ant stikliukų: "Laimingas", "Sveikas", "Turtingas", "Mylimas", "Vaisingas", "Išmintingas".
Ką manote? mirksiukas.gif
Atsakyti