Nera uz ka... O koki daikta graviruosi, jei ne paslaptis?
Planuoju pirkti grandinele sidabrine ant rankos su plokstele ir isgraviruoti.Zodzius turbut geriau rasyti vidineje puseje?
Man irgi taip atrodo, kad vidinej geriau
Nagi merginos,kodėl vidinėje?Kam slėpti tai ką nori rėkte išrėkti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 11 08, 21:22)
Nagi merginos,kodėl vidinėje?Kam slėpti tai ką nori rėkte išrėkti
istikruju tai dar neapsisprendziau kurioje puseje graviruoti
Noriu pagirti Pylimo g. graverį - super darbą atliko, negaliu iki šiol atsidžiaugti Nešiau graviruot taures dovanai, ir kai pamačiau, kokį grožį išraižė, net susigraudinau Labai bijojau, kad tik klaidų nepriveltų ir pan., tačiau rezultatas pranoko lūkesčius
Jau išrinkau dovaną savo brangiausiajam, ir kad ji taptų dar mielesnė nutariau išgraviruoti, tik nežinau kokius žodius, taip norisi kad tuose keliuose žodžiuose sutiptų viskas kas yra širdutėje
Kokius žodžius esate graviravusios savo vyrams, draugams?
Kokius žodžius esate graviravusios savo vyrams, draugams?
QUOTE(baste @ 2006 11 08, 21:47)
istikruju tai dar neapsisprendziau kurioje puseje graviruoti
Žinoma rašyk išorinėje
Jei tu darytai įrašą:Trūksta sexo. Tada gal tikrai reikėtų rašyti vidinėje pusėje
...ilgai ir laimingai...
na pas mus ant žiedų yra vienas kito vardai ir data o pas manao draugę kažkas paslaptingo 3 raidės kurių prasmės neatskleidžia manau kad pačiai tau geriua žinot ka po tais keliais žodeliais ar raidėm paslėpt
Aciu uz patarimus
O man patinka graviruoti kazka ant dovaneliu , ne vienam savo brangiam zmogui esu kazka isgraviravusi .... Uz tat viska antsimins tas zm ogus kuriam yradivanota tokia dovanele ... SUPER
Papildyta:
Aj beje geriau is vidines puses , graziau taip butu
Papildyta:
Aj beje geriau is vidines puses , graziau taip butu