Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

Nera uz ka... 4u.gif O koki daikta graviruosi, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti grandinele sidabrine ant rankos su plokstele ir isgraviruoti.Zodzius turbut geriau rasyti vidineje puseje?
Atsakyti
Man irgi taip atrodo, kad vidinej geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 06 lapkričio 2006 - 19:59
Nagi merginos,kodėl vidinėje?Kam slėpti tai ką nori rėkte išrėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 11 08, 21:22)
Nagi merginos,kodėl vidinėje?Kam slėpti tai ką nori rėkte išrėkti mirksiukas.gif

istikruju tai dar neapsisprendziau kurioje puseje graviruoti smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Pylimo g. graverį - super darbą atliko, negaliu iki šiol atsidžiaugti thumbup.gif Nešiau graviruot taures dovanai, ir kai pamačiau, kokį grožį išraižė, net susigraudinau biggrin.gif Labai bijojau, kad tik klaidų nepriveltų ir pan., tačiau rezultatas pranoko lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
Jau išrinkau dovaną savo brangiausiajam, ir kad ji taptų dar mielesnė nutariau išgraviruoti, tik nežinau kokius žodius, taip norisi kad tuose keliuose žodžiuose sutiptų viskas kas yra širdutėje wub.gif wub.gif wub.gif
Kokius žodžius esate graviravusios savo vyrams, draugams?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2006 11 08, 21:47)
istikruju tai dar neapsisprendziau kurioje puseje graviruoti  smile.gif

Žinoma rašyk išorinėje thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jei tu darytai įrašą:Trūksta sexo. lotuliukas.gif Tada gal tikrai reikėtų rašyti vidinėje pusėje ax.gif
Atsakyti
...ilgai ir laimingai...
Atsakyti
na pas mus ant žiedų yra vienas kito vardai ir data smile.gif o pas manao draugę kažkas paslaptingo smile.gif 3 raidės kurių prasmės neatskleidžia smile.gif manau kad pačiai tau geriua žinot ka po tais keliais žodeliais ar raidėm paslėpt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus wub.gif
Atsakyti
O man patinka graviruoti kazka ant dovaneliu , ne vienam savo brangiam zmogui esu kazka isgraviravusi .... Uz tat viska antsimins tas zm ogus kuriam yradivanota tokia dovanele ... SUPER 4u.gif
Papildyta:
Aj beje geriau is vidines puses , graziau taip butu mirksiukas.gif
Atsakyti