Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

Kazkas cia gyre graveri Vytauto g. Vilniuje. Deja, man teko jo darbu labai nusivilti. Graviravau ant vizitiniu korteliu deklo brolio varda, kai atejau atsiimti - pasibaisejau. Atrodo, vaikas pakeverzojes butu. Ji, beje, rekomendavo Akropolyje esantis graviravimo centriukas, sake Vytauto g. bus ir greiciau, ir pigiau. Bet buvo ir brangiau, ir turbut baisiau.
Taigi nors ir pikta, nieko nepadarysi. Teko nesti taisyti kazkur. Pasirinkau Lazergama. Jie graviruoja ne ranka, bet lazeriu. Rezultatu esu 100 proc. patenkinta. Bet kas norite ranka iraso, tada teks rizikuot... Ant ziedu mazomis raidemis gal gerai pavyktu tam graveriui, bet didesniu raidziu estetiskai padaryti nesugebjo....
Sekmes renkantis kur graviruoti. Nes cia visiskas sekmes dalykas pasirodo. smile.gif
Atsakyti
Kaune, netoli Laisves al, prie pat pėsčiųjų tilto į Nemuno salą graveris-juvelyras graviruoja 1 raidė 50cnt. Įdomu, kaip kitur Kaune kainos? nes sumelė susidaro nemaža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 07 21, 08:31)
Kaune, netoli Laisves al, prie pat pėsčiųjų tilto į Nemuno salą graveris-juvelyras graviruoja 1 raidė 50cnt. Įdomu, kaip kitur Kaune kainos? nes sumelė susidaro nemaža  doh.gif

Kaip tik ziurineju kainas Kauno graveriu, tad galiu pasakyt, kad cia tikrai pigu smile.gif gal kas nors zinote kiek lazer.lt raides graviravimas (ant butelio) ? smile.gif
Atsakyti
Kaune PC Savas graviruoja ant ivairiu pavirsiu: stiklo, metalo, medzio, odos ir pan. Taip pat ten gali isgraviruoti ant pakabuku nuotrauka ar paveiksleli.
As savo krikstasuniui graviravau ant sidabrinio pakabuko jo nuotrauka.
Super dovana krikstynoms thumbup.gif
Atsakyti
www.lazer.lt ant medžio dirbinių graviruoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 07 21, 07:31)
Kaune, netoli Laisves al, prie pat pėsčiųjų tilto į Nemuno salą graveris-juvelyras graviruoja 1 raidė 50cnt. Įdomu, kaip kitur Kaune kainos? nes sumelė susidaro nemaža  doh.gif

gal kuri zinot kur sitas graveris issikele? nes as pries metus ten graviravau taures tai labai graziai isgraviravo, bet dabar jis issikele ir nezinau kur:(
Atsakyti
Norejau paklausti ar galima graviruoti ant atmintuko? blush2.gif Nelabai randu kur tai butu galima padaryti, kad eitu uzsakyti internetu.. Mano draugas kopmiuteristas ir jau 2 metai kaip kartu.. Noriu padovanoti praktiska, bet kartu ir ysimintina dovana.. Gal galite pagelbeti unsure.gif beja tai turetu buti nuotrauka.. bet jei neymanoma tada zodziai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jimoteka: 01 gruodžio 2010 - 22:28
Dovanu idejos LT atlieka nuotrauku graviravimus (jie daro uzsakymus internetu), bet jie graviruoja tik ant metalinio lygaus pavirsiaus. Pabandyk susisiekti su jais smile.gif

QUOTE(jimoteka @ 2010 12 01, 23:23)
Norejau paklausti ar galima graviruoti ant atmintuko?  blush2.gif Nelabai randu kur tai butu galima padaryti, kad eitu uzsakyti internetu.. Mano draugas kopmiuteristas ir jau 2 metai kaip kartu.. Noriu padovanoti praktiska, bet kartu ir ysimintina dovana.. Gal galite pagelbeti  unsure.gif beja tai turetu buti nuotrauka.. bet jei neymanoma tada zodziai  verysad.gif

Atsakyti
merginos o kur Kedainiuose graviruoja?gal zinote ?parasykit man i az jei ka zinot,pries sventes tai nelabai seku tema o info reikia labai skubiai,aciu aciu aciu
Atsakyti
Vilniuje graviravau Rotondo gatvėje ant 5 centų dydžio pakabuko. Garviravo rankomis. Kai kurios raidės nevienodo dydžio, vienas žodis kyla aukštyn. Daugiau neisiu ten, kur graviruoja rankomis ir kur reikia tikslumo.
Atsakyti
Mano patirtis su graviravimu irgi ne kokia. Kadangi neradau kur issikeles pries tai buuuves labai geras graveris laisves alejoje, nuejau i Kalnieciu prekybos centre(Kaunas) esancias graveriu dirbtuves. Pasirode ten vieno ziedu gamintojo zmonba graviruoja. Negana to kad teko 2 kartus eiti ir vis nebudavo isgraviruota, tai dar kai atojem pasiimti pamatem, toki atmestina darba, kad nei juoktis nei verkt:(((( Taip prastai isgraviruoto darbo nebuvau maciusi.sad.gif ir dar 1 raide 1lt kainavo.
Atsakyti
As graviravau ir ant stiklo, ir ant ziedu, o paskutini karta ant sidabrinio barskucio (cia skirtingom progom, aisku:) ), visada tik Vilniaus Akropoli, prie Ermitazo. Visada padaro gerai, greitai ir pigiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti