Paneles noriu savo vaikino 19 gimtadienio proga padovanoti taures o cia iskilo beda nezinau kur pigiau ir geriau vilniui padaryti tai dar ne viskas nezinau kokias taures geriau pirkti sampano ar vyno? vyno nemegstu abejoju kad jis megtu o ant sampano nlb daug iseis ka uzrasyti o kadangi prie dovanos galvoju dovanot sampano kad galetume kartu isgerti tai turbut teks sampano taures pirkti
ir dar ka rasyti ant tu tauriu? kaip cia su keliais zodziais viska pasakyti? maciau cia siulyma ,,kai myli viskas imanoma" bet jis gali ka nors ne ta pagalvoti
ir dar kaip pateikti tas taures ? ar abi graviruoti ir viena sau pasilikti? ar viena graviruot kitos ne ir palikti jam kaip uzuomina kad isgraviruotu man?
dar galvoju ant tauriu uzristi kaspinelius ant vienos rozini ant kitos melyna kaip jum mano ideja?
As tai Vilniuas Akropolije graziravau viena raide 0.95lt
galbut, kuri esat girdejusios apie uzrasus ant ivairiu pavirsiu, tai negraviravimas, o uzrasoma yra.. kaip ant sitos lekstutes
http://public.fotki....s/p3020080.html
http://public.fotki....s/p3020080.html
QUOTE(GYZMO @ 2010 04 26, 14:59)
Labai įdomu kainos Gal mėginot?
QUOTE(baltė @ 2010 03 01, 21:16)
Teko naudotis "Aveiras" paslaugomis ir man, likau patenkinta.
Oi apie sia firma tai geru zodziu neturiu.... Sugadino man stikline taure ir dar pasiule nuolaida uz tai, kas man is tos nuolaidos, jei gramatine klaida ivelta ir pataisyti jau neiseina. Tai labai pikta ant sios firmos, nes ir i klienta ziuri kaip i kazkoki nereikalinga, labai atmestinai....
Tada teko apsilankyti "Lazerteche" centre Kaune, Putvinskio g. www. lazer.lt
tai jie liux vyrukai, jau du kartus ten buvau graviruotis, tai kiekviena karta labai stengiasi kad graziai gautusi, derina maketa, rupinasi kad klientas patenkintas liktu. tikrai labai fainas kolektyvas ir greitai padaro ir kokybiskai. O graviruoja ant visko, tik zymiai geriau dirba nei pastaroji firma:)
QUOTE(MargaritaJulija @ 2010 05 06, 15:39)
sveikutes, gal kuri zinote ar turite atsiliepimu, kur issigraviruoti Kaune kokybiskai vestuvines taures?
Kad tik graviruoja Kaune gal 3 vietose: hyper maximoje (beprotiškai brangu), kažkur prie buvusios Juzės (tiksliai nežinau kur) ir prie pėsčiųjų tilto (Daukanto g.). Aš visada nešu į pastarąją vietą. Dėdulė kartais piktokas būna, bet savo darbą atlieka gerai
[quote=rugiu_gele,2010 05 06, 21:12]
Kad tik graviruoja Kaune gal 3 vietose: hyper maximoje (beprotiškai brangu), kažkur prie buvusios Juzės (tiksliai nežinau kur) ir prie pėsčiųjų tilto (Daukanto g.). Aš visada nešu į pastarąją vietą. Dėdulė kartais piktokas būna, bet savo darbą atlieka gerai
ogo, as kazkodel isivaizdavau kad vos ne kiekviena juvelyrine graviruoja o kiek kainuoja?
ogo, as kazkodel isivaizdavau kad vos ne kiekviena juvelyrine graviruoja o kiek kainuoja?
Tikrai daugiau vietu graviruoja. o ne trijose , graviruoja "aveiras", "lazertechas", jie graviruoja lazeriais, todel pigiau nei rankomis, o be to gali pasirinkti ivairius rastus, piesinius ir kaina nepriklauso nuo raidziu kiekio. Aveire taures graviravimas 15lt.