Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

QUOTE(-ELI- @ 2008 05 21, 21:44)
Kaune tai siūlau tik reklamos agentūrą "Aveiras". Jie dirba labai profesionaliai ir kainos normalios thumbup.gif Gali išgraviruoti ir stiklą ir medį ir riešutus ir medžiagas.
Ir priima ir didelius ir mažus užsakymus.  Per "Google" galit paieškoti informacijos, be to jie turi ir tinklalapį.

gal galima butu kokiu kontaktu gauti? bent koks ju darbo laikas?
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2008 05 26, 18:22)
Siandien buvau pas graveri pilies gatveje Vilniuje smile.gif apie ji radau informacijos cia wink.gif istikruju labai graziai graviruoja ir is karto padaro wink.gif  vienos raideles kaina 40 centu. Esu labai patenkinta jo darbu smile.gif

oi ne ta pacitavau tongue.gif
gal galetum telefona pasakyti arba darbo laika ju? kokios kainos?
Atsakyti
:Na va, bandziau rasti Jusu mineta Pylimo 34, bet man del dideliu spusciu, kelio remonto kaip ir nepavyko
O kiti juvelyrikos salonai jau nebedirbo ir, nors buvau pasiskaiciusi prastu atsiliepimu, vaziavau graviura daryti i Vilniaus Akropoli, Juvelyrinius dirbinius ar pan, salia Ermitazo:

Ten pasitiko moteriske, liepe uzrasyti uzrasa ant lapelio - uzrasiau, uzrasas nelietuviskas, lotynu kalba. Ji man ir sako - ka cia dbr uzraset, ka cia reiskia, esa nezinodami negalesim isgraviruot, as to sakyti nenorejau blush2.gif . Pasakiau kad tai sentencija. O ji sako - gerai, tai padarysim, jei iseis, spausdintinem raidem. As kazkaip pamaniau, kad graviura ziuresis geriau rasytinem , tai ji sako, nu jei norit ne spaudintinem, tada rasytinem, bet jauciu pamirs doh.gif . Pasake dar, kad rasiklis nera geras, nors isrinkau atrodytu idealu graviravimui, kad graviuros esa daromos tik ant uzdengtuko, o ant korpuso esa bus negrazu, ir turi buti ne blizgus, o matinis, nes graveriui gali nepavykt:oh

Snd vaziuoju atsiimti, parasysiu ka gavau, bet pats priemimas, priejimas prie klausimo, poziuris atsainus, tai koks bus darbas tada bijau ir pagalvot. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 21 rugpjūčio 2008 - 09:34
tikrai daug skaiciau apie graverius pylimo 34, likau tikrai maloniai nustebinta, nes labai graziai isgraviravo ziedus 4u.gif ir kaina buvo tiesiog juokinga smile.gif uz abu ziedelius (kiekviename po 16 simboliu neskaitant tasku) sumokejome 10Lt biggrin.gif
ir ryt jau pasiimsim kaligrafiskai uzrasyta palinkejimu knyga bigsmile.gif
Atsakyti
Del graviravimo Vilniaus Akropolyje, Juvelyriniai dirbiniai (II Valma) NEIKITE TEN, geriau buciai isvis negraviravusi nei taip, zodziu eikite bet kur tik ne ten mergaites doh.gif Paklausiau kas taip cia "sugeba" isgraviruot, pardavejos atsakymas - savininkes sunus blink.gif , manau tai viska ir pasako... O isgraviruota taip - paimta ir nieko negalvojant kas kaip atrodys, nesvarbu, kad aukstyn kojom isrezta dizdiulem raidem ir tiek.

Pora moteru tuo metu atsiiminejo savo "sutaisytus" papuosalus, tai jokiu klausimu ten uzsukt nevertetu, nebent nusiteikt prastam ar jokiam rez
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 22 rugpjūčio 2008 - 09:04
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 06, 16:06)
ten šiaip turėtų dirbti ne vaikinukas ir gravina neblogai ax.gif nebent ten jie keliese būna g.gif

prie 5 metus buvo vaikinukas, na tas vaikinukas kokiu 32 metu smile.gif dr ji pakviete paziuret, ar isgraviruos ant grudinto plieno, susimaisiau, ne aliuminus ten buvo lyg tais. tai jis paziurejo ir pasake, kad taip.. o rezultata jau aprasiau. nezinau, gal ten graveris kokiu mokiniu tada turejo ir jam dave, ar pavadavo, bet zodziu parase kaip su vistos koja.
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 08 18, 11:59)
gal galima butu kokiu kontaktu gauti? bent koks ju darbo laikas?
Jei jums reikia Aveiro, kontaktus ir visą info rasite čia mirksiukas.gif:
http://www.aveiras.lt/
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2008 08 22, 16:35)
prie 5 metus buvo vaikinukas, na tas vaikinukas kokiu 32 metu smile.gif dr ji pakviete paziuret, ar isgraviruos ant grudinto plieno, susimaisiau, ne aliuminus ten buvo lyg tais. tai jis paziurejo ir pasake, kad taip.. o rezultata jau aprasiau. nezinau, gal ten graveris kokiu mokiniu tada turejo ir jam dave, ar pavadavo, bet zodziu parase kaip su vistos koja.

na bent kai aš neseniai buvau, tai ten jau vyriškis kažkoks dirba, gali būti kad ten jų ne vienas yra ax.gif nesvarbu, bet graviruoja ten neblogai cool.gif
Atsakyti
Negi niekas nežino, kur graviruoja Klaipėdoje ir kokios kainytės? Noriu jauniesiems išgraviruoti stiklines taures, tai labai reikia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 06 spalio 2008 - 15:39
Artėja vyro jubiliejus noriu pasveikinti grandinėlę su pakabuku - polkštele ir išgraviruoti žodžius.Tik va problema nežinau ką gražaus užrašyti g.gif manau gal tokius žodelius - Gudrus pasakymas nieko neįrodo... arba Tylėjimas irgi menas [ mano vyras mėgsta patylėti biggrin.gif ] ir dar Nebūtina visada prisiminti.. užtenka niekada nepamiršti.. arba Noriu būti lietumi ant tavo lango.. nu nežinau prašau mamytės mestelkit kokia mintį 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal ir ne visai i tema, bet vyrui Kaledoms nupirkti zadu nes laabai jau reikia
smile.gif dirza, laikrodzio dirzelius ir ant rankos toki odini kaip apyranke.. noriu vidineje puseje isgraviruoti kazka kad butu vardine dovana:)
nezinau kur ta daro Vilniuje?
help...
ir dar gal zinote ir galite patarti kur situ mano aprasytu daiktu graziu galima rasti? nes noriu panasaus dizaino, kad butu visi jie:) jis toks pas mane bele ko nesides:)
kur geri ir ne siaubingai brangus odos gaminiai vyrams?
Atsakyti
Kur Klaipėdoje žinote gerą graverį? 4u.gif LABAI LABAI REIKIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 08 18, 10:33)
Nunešiau graviruoti juvelyrams Gertrūdos 18. Ant dviejų raktų pakabukų graviravo po porą žodžių, inicialus ir datą, sumokėjau 12Lt. Man skubiai nereikėjo, palikau trečd vakare, pasiėmiau šeštd ryte (padaro turbūt ir greičiau jei reikia, juk dar ir 08-15 d. nedarbo rolleyes.gif). Rezultatu esu patenkinta, gražus raštas, raidelės su pagražinimais, tvarkingai atlikta thumbup.gif. Tikiuosi kam nors pravers  mirksiukas.gif

Aš irgi čia nešiau žiebtuvėlį. Graviravo 12 raidžių, sumokėjau 6lt. Labai gražiai išgraviravo thumbup.gif Likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti