Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas: kur ir už kiek

Siandien buvau pas graveri pilies gatveje Vilniuje smile.gif apie ji radau informacijos cia wink.gif istikruju labai graziai graviruoja ir is karto padaro wink.gif vienos raideles kaina 40 centu. Esu labai patenkinta jo darbu smile.gif
Atsakyti
Akropolyje (prie Ermitažo) graviruoja ant stiklo - 90 ct vienas simbolis smile.gif
Atsakyti
sveikos panos 4u.gif
man idomu ar yra kas gravirave ne ziedelius,apyrankes ar laikrodzius,o spyneleA(vestuvine) ar kazka panasaus?norim padaryti draugui dovana ir isgraviruoti ant fleckutes lotuliukas.gif nezinot ar apsiima juvelyrai tokiais sposais? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Skambinau i Aveira, bet ten negraviruoja su lazeriu ant sidabro verysad.gif
gal zinot kur butu galima isgraviruoti Kaune?Man dezute tokia mazyte skubiai reikia 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai viska graviruoja. Spyneles niekada neteko graviruot, nors tokia ideja ir buvo, bet dariausi uzrasus ant raktu pakabuko, vazos ir pan.

Vilniuje visada lankausi pas graveri Pylimo g. (lombardo patalpos, mazdaug per viduri tarp Sodu ir Lietuvos k.t. stoteliu). Visada greitai ir kokybiskai padaro, kaina 30ct uz viena raide. Rekomenduoju 4u.gif

QUOTE(Putlutė @ 2008 06 10, 22:48)
sveikos panos 4u.gif
man idomu ar yra kas gravirave ne ziedelius,apyrankes ar laikrodzius,o spyneleA(vestuvine) ar kazka panasaus?norim padaryti draugui dovana ir isgraviruoti ant fleckutes lotuliukas.gif nezinot ar apsiima juvelyrai tokiais sposais? biggrin.gif  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 02, 21:50)
hyperMaximoj graviruoja  4u.gif

Idomu, kokia darbo kokybe?! g.gif Gal kam teko cia graviruot ka nors? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur Klaipedoj graviruoja be "Akropolio" ir kokios daug maz kainos blush2.gif labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreG @ 2007 08 09, 12:39)
Teko girdeti, kad pigiausiai ir geriausiai Kaune graviruoja prie Pesciuju tilto. Ten berods karaliaus Mindaugo gatves kampas. Zodziu, kur tilto pradzia, po desine. Sako, kad daugelis Kauno greveriu jam veza. Dar teko IKI prie Kauno pilies graviruoti ziedus, tai buvau patenkinta ir kaina ir greitu padarymu  thumbup.gif .

na, nesiau ten sachmatu lenta is aliuminio pries kokius 5 metus, tai negaleciau kam parekomenduot.. nes vaikinas uzrase tokiu rastu lyg koks antrokas vaikas, kad maniskis uzklause, ar as cia pati rasiau lotuliukas.gif
pries tai norejau auksiniam velniuke priduot, bet kazko jie neprieme ar tuo metu graverio neturjeo, tai nusiunte prie pesciuju tilto ir va se tau. gerai dar, kad ant kitos lentos puses graviravau, tai dabar akiu vaikiskas rastas ant prabangios dovanos nebado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2008 08 04, 21:32)
na, nesiau ten sachmatu lenta is aliuminio pries kokius 5 metus, tai negaleciau kam parekomenduot.. nes vaikinas uzrase tokiu rastu lyg koks antrokas vaikas, kad maniskis uzklause, ar as cia pati rasiau  lotuliukas.gif
pries tai norejau auksiniam velniuke priduot, bet kazko jie neprieme ar tuo metu graverio neturjeo, tai nusiunte prie pesciuju tilto ir va se tau. gerai dar, kad ant kitos lentos puses graviravau, tai dabar akiu vaikiskas rastas ant prabangios dovanos nebado  biggrin.gif

ten šiaip turėtų dirbti ne vaikinukas ir gravina neblogai ax.gif nebent ten jie keliese būna g.gif
Atsakyti
Laba,
noriu graviruoti metalinį raktų pakabuką Kaune, bet paskaičiusi temą pasimečiau mastau.gif, kur eiti:
- Auksinis velniukas,
- Daukanto g. prie tilto,
- Aveiras,
- Hypermaxima???
Gal kas graviravote neseniai? Kokios kainos? Beje, ką reiškia lazerinis graviravimas blush2.gif?
Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 08 12, 14:29)
Laba,
noriu graviruoti metalinį raktų pakabuką Kaune, bet paskaičiusi temą pasimečiau mastau.gif, kur eiti:
- Auksinis velniukas,
- Daukanto g. prie tilto,
- Aveiras,
- Hypermaxima???
Gal kas graviravote neseniai? Kokios kainos? Beje, ką reiškia lazerinis graviravimas blush2.gif?
Ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Deja, galiu nuliūdinti, kad pasirinkimas labai greitai sumažės verysad.gif Hypermaximoj nedirba dėl techninių kliūčių, Daukanto g. graveris bus tik kitą mėnesį. Dar buvau juvelyrinėj gal ir auksinis velniukas ten nž g.gif bet jie graviruoja tik ant vestuvinių žiedų. Dėl Aveiro nž. Reiks pasiskambint, nes turim paruošę krikštatėviams dovanėles ir belieka tik išgraviruoti. Tik klausimas: KUR???? g.gif doh.gif
Gal dar kas nors žinot kokią vietą help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 17 rugpjūčio 2008 - 23:21
Nunešiau graviruoti juvelyrams Gertrūdos 18. Ant dviejų raktų pakabukų graviravo po porą žodžių, inicialus ir datą, sumokėjau 12Lt. Man skubiai nereikėjo, palikau trečd vakare, pasiėmiau šeštd ryte (padaro turbūt ir greičiau jei reikia, juk dar ir 08-15 d. nedarbo rolleyes.gif). Rezultatu esu patenkinta, gražus raštas, raidelės su pagražinimais, tvarkingai atlikta thumbup.gif. Tikiuosi kam nors pravers mirksiukas.gif
Atsakyti