Na jei ka domina Kaunas, tai buvusioj Juzej (Savanoriu pr.) dirba graveras, ten truputuka toliau reikia paeit uz tu zmoniu kur remontuoja televizorius ir tt Kainos nezinau, bet dirba gerai.
Siandien as lankiausi minetoje Juzeje. Pirmiausia, tai truputi teko pavargti kol radau uzrasa "Graveris", veliau graverio buvau skatinama kuo greiciau paaiskinti, ko noriu. Kadangi matyt jam negarsiai kalbejau, tai teko keleta kartu pakartoti ko atejau:) O as norejau, kad ant sampano tauriu butu isgraviruoti musu vardai ir vestuviu data. Graveris tik pasiteiravo ar isgraviruoti ant taures kojeles, ar taures virsuje, nurodziau, kad virsuje. Po 5-10 minuciu laukimo jis pasake, kad reikia moketi 5 litus ir 60 centu. Kaina nustebino kaip ir rezultatas. Vardai kaip ir data uzrasyti nelabai lygiai. Pasitariau su saviskiu, tai sake, kad bus tinkamos po pirmos sampano taures suduzti i sukes Nenusimenu, gera pamoka Niekur neverta skubeti.
Bet pasakyciau, kad Kaune nebeliko daug graveriu, kurie uzsiimtu graviruoti stikla . Pries pora metu sesers vestuvems nesiau krikstolines taures graviruoti i Auksini velniuka, salia fontano, bet siuo metu ten yra tik metalo graviruotoja. Vadinasi, reiks paieskoti pasidabruotu tauriu musu sventei
Bet pasakyciau, kad Kaune nebeliko daug graveriu, kurie uzsiimtu graviruoti stikla . Pries pora metu sesers vestuvems nesiau krikstolines taures graviruoti i Auksini velniuka, salia fontano, bet siuo metu ten yra tik metalo graviruotoja. Vadinasi, reiks paieskoti pasidabruotu tauriu musu sventei
galiu pasiulyt gera graviruotoja, mes ten savo vestuvinius ziedus graviravom.
Pylimo g. 34 Vilnius
tel 2620435
mob 8 698 40995
JONAS
sekmes visiem
Pylimo g. 34 Vilnius
tel 2620435
mob 8 698 40995
JONAS
sekmes visiem
QUOTE(daiva743 @ 2008 03 13, 22:21)
Siandien as lankiausi minetoje Juzeje. Pirmiausia, tai truputi teko pavargti kol radau uzrasa "Graveris", veliau graverio buvau skatinama kuo greiciau paaiskinti, ko noriu. Kadangi matyt jam negarsiai kalbejau, tai teko keleta kartu pakartoti ko atejau:) O as norejau, kad ant sampano tauriu butu isgraviruoti musu vardai ir vestuviu data. Graveris tik pasiteiravo ar isgraviruoti ant taures kojeles, ar taures virsuje, nurodziau, kad virsuje. Po 5-10 minuciu laukimo jis pasake, kad reikia moketi 5 litus ir 60 centu. Kaina nustebino kaip ir rezultatas. Vardai kaip ir data uzrasyti nelabai lygiai. Pasitariau su saviskiu, tai sake, kad bus tinkamos po pirmos sampano taures suduzti i sukes Nenusimenu, gera pamoka Niekur neverta skubeti.
Nu va, dabar toki nieko gero parekomendavau As kai buvau, tai man irgi reikejo ilgai pavargt kol susisnekejau, bet rezultatu buvau patenkinta, nes man buvo tokia problema, kurios niekur kitur negalejo sutvarkyti...
Siauliuose bohemoje vieno ziedo isgraviravimas 15lt nepriklausomai nuo simboliu
QUOTE(mazulia @ 2008 03 19, 12:45)
galiu pasiulyt gera graviruotoja, mes ten savo vestuvinius ziedus graviravom.
Pylimo g. 34 Vilnius
tel 2620435
mob 8 698 40995
JONAS
sekmes visiem
Pylimo g. 34 Vilnius
tel 2620435
mob 8 698 40995
JONAS
sekmes visiem
Tikrai geras graveris , bent jau man ne viena karta teko pasinaudoti jo paslaugomis, ir visada rezultatas
Tai Kaune graverio gero ir nezino niekas?... Jei zinot,gal galit man i AZ
Aciu
Aciu
Gal galit pasakyt kokios kainos pas graveri Jona ir Pylimo g . ?
sveikos, mielosios.
mūsų vienerių metų kartu proga kolkas MB esu išrinkus vieną mielą dovanėlę, įmesčiau nuotrauką, bet negaliu...
taigi, tai yra plokšti metaliniai raktų pakabukai su šuniukais. ant vieno užrašyta- "boy", ant kio- "girl". kai abu jie būna padėti šalia, magnetai jų nosytėse pritrauka vieno nosyę prie kito, na, žodžiu tokie mieli. neversiu MB nešiot savojo prie raktų, jei nenorės, nes nėra labai solidus bet labai mieli, gal ras kur prisisegti.
norėčiau išgraviruoti kąnors ant kitos pusės. gal turit pasiūlymų, ką galima būtų užrašyti? gal pasiūlysit kokią frazę, kurios dalį būtų galima išgraviruotiant vieno, o kitą dali ant kito pakabuko?
mūsų vienerių metų kartu proga kolkas MB esu išrinkus vieną mielą dovanėlę, įmesčiau nuotrauką, bet negaliu...
taigi, tai yra plokšti metaliniai raktų pakabukai su šuniukais. ant vieno užrašyta- "boy", ant kio- "girl". kai abu jie būna padėti šalia, magnetai jų nosytėse pritrauka vieno nosyę prie kito, na, žodžiu tokie mieli. neversiu MB nešiot savojo prie raktų, jei nenorės, nes nėra labai solidus bet labai mieli, gal ras kur prisisegti.
norėčiau išgraviruoti kąnors ant kitos pusės. gal turit pasiūlymų, ką galima būtų užrašyti? gal pasiūlysit kokią frazę, kurios dalį būtų galima išgraviruotiant vieno, o kitą dali ant kito pakabuko?
QUOTE(Ingoša @ 2005 07 01, 15:49)
Jei dar kažkam įdomu,tai prieš 2 m.graviravau žiedą,pylimo gtv.kur jau viena aiškino,tarp vingrių ir trakų st.,labai greitai vyras ir gražiai atliko savo darbą.Tada kainavo 1 simbolis 0,30 lt.
buvau siandien pas si isgirta graveri..savo gimtadienio proga gavau kareiviska pakabuka ir nuejau ten issigraviruoti vardo,gimimo datos ir pan..graveris pasake,kad labai greitai isgraviruos,taigi laukiau sedevro..pamaciusi issiziojau..vardo raides atrode lyg su viniu isreztos,jokio srifto ir dailumo,data parasyta kreivai..susigadino nuotaika ir puikia dovana vos neapsiverkusi nuejau pas akropolio graveri ir paklausiau ar neimanoma padailint..jis nusistebejo,kai pasakiau,kad cia graveris man graviravo,o ne pati..laimej po 40 min.galejau atsipust,nes sutvarke man dailiai viska...taigi patariu ten neit,jei daugiau nei zodi norit graviruot..
Kaune tai siūlau tik reklamos agentūrą "Aveiras". Jie dirba labai profesionaliai ir kainos normalios Gali išgraviruoti ir stiklą ir medį ir riešutus ir medžiagas.
Ir priima ir didelius ir mažus užsakymus. Per "Google" galit paieškoti informacijos, be to jie turi ir tinklalapį.
Ir priima ir didelius ir mažus užsakymus. Per "Google" galit paieškoti informacijos, be to jie turi ir tinklalapį.