Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuo metu madinga....

QUOTE(Marsella @ 2007 07 09, 18:43)
Aš tokios baisiausiai noriu wub.gif
user posted image

man irgi šita šukuosena labai patinka ir noriu taip kirptis, bet matyt kad reiks atsisakyt tos minties, nes visos masiškai taip kerpasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 07 12, 20:59)
man irgi šita šukuosena labai patinka ir noriu taip kirptis, bet matyt kad reiks atsisakyt tos minties, nes visos masiškai taip kerpasi  cool.gif

Gatvej ne vienos nemaciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gyvenu nedideliam mieste gal todel g.gif Vilnium matyt kitokia padetis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 13 liepos 2007 - 10:23
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 07 13, 11:23)
Gatvej ne vienos nemaciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gyvenu nedideliam mieste gal todel  g.gif Vilnium matyt kitokia padetis  tongue.gif

lukterk šiek tiek ir pamatysi kaip pasipils į gatvę Rihannų irnesakyk.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 02, 07:55)
O kirpčiukai šiuo metu madingi?  blush2.gif
Tai kad jie, man rodos, visada madingi smile.gif Svarbu, kad tiktų.
Atsakyti
sveikos, mamytes. uzsukau ir as cia pas jus konsultacijos ax.gif Kalba eis apie bachuriuka. Bus 12-okas tai jau dabar galvojam kur ir kaip stilingai Vilniuje apsikirpti? gal ka patartumete mirksiukas.gif (ne Deivio stiliumi, sorry). Aisku, gi kerpasi jusu vyrai ar draugai kazkokiam salone, ar siaip geroj kirpykloj, pasidalinkite, prasau, patirtimi aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 07 14, 10:57)
Tai kad jie, man rodos, visada madingi smile.gif Svarbu, kad tiktų.

Nesu turėjusi kirpčiukų (išskyrus darželio laikus), todėl baisoka taip drąstiškai juos nusirėžti. O pasikeisti noris, nes šukuosena ta pati jau 10 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 07 12, 21:59)
man irgi šita šukuosena labai patinka ir noriu taip kirptis, bet matyt kad reiks atsisakyt tos minties, nes visos masiškai taip kerpasi  cool.gif

Bet arba reikia tureti super tiesius plaukus tokiai sukuosenai, arba kasdien juos tiesinti doh.gif nes kitaip snipstas gausis. Man irgi labai grazu, bet as net kirpciu negaliu nusikirpti, nes kasdien juos reiktu tiesinti, o kartu ir visus plaukus, nes mano gerokai banguojasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 07 13, 11:23)
Gatvej ne vienos nemaciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gyvenu nedideliam mieste gal todel  g.gif Vilnium matyt kitokia padetis  tongue.gif

Aš Vilniuj nemačiau irgi nei vienos schmoll.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
noriu rudeniop nusidazyt tamsiom sruogelem plaukucius, pacios naturali spalva auksine sviesi, kazin kaip atrodytu g.gif gal jau nebemadingos sruogeles?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 07 26, 20:41)
Aš Vilniuj nemačiau irgi nei vienos  schmoll.gif  g.gif  biggrin.gif

Vakar as maciau, mano drauge nusikirpo taip, na grazu, jai tinka, tiesus plaukai graziai guli, kirpimas tinka. thumbup.gif
Papildyta:
O as noriu taip

user posted image, nezinau, madinga - nemadinga, bet man grazu, vis sioks toks pasikeitimas ax.gif , o del spalvos, nezinau, sirdis linksta prie antro pavyzdzio

user posted image, nors pirmasis irgi geras, kazkada turejau tokia spalvyte, kaip jums? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estrea: 26 liepos 2007 - 21:34
QUOTE(Estrea @ 2007 07 26, 22:32)
Vakar as maciau, mano drauge nusikirpo taip, na grazu, jai tinka, tiesus plaukai graziai guli, kirpimas tinka.  thumbup.gif
Papildyta:
O as noriu taip

user posted image, nezinau, madinga - nemadinga, bet man grazu, vis sioks toks pasikeitimas  ax.gif , o del spalvos, nezinau, sirdis linksta prie antro pavyzdzio 

user posted image, nors pirmasis irgi geras, kazkada turejau tokia spalvyte, kaip jums?  bigsmile.gif  4u.gif

Man ir pirmas ir antras labai grazu, bet rusvai spalvai labiau tinka ideges kunas, kazkaip thumbup.gif atrodo, o jei baltas kunas, tada jie tokie labiau i ryzuma pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 07 26, 22:44)
Man ir pirmas ir antras labai grazu, bet rusvai spalvai labiau tinka ideges kunas, kazkaip  thumbup.gif  atrodo, o jei baltas kunas, tada jie tokie labiau i ryzuma pasidaro  doh.gif

Na as ir nesu is baltuju, o jei dar pasideginu, tai thumbup.gif Na, turiu pora savaiciu, apsispresiu. smile.gif
Atsakyti