man patinka tokios istorijos galeciau skaityti ir skaityti...
sekmes Jums
Labai jausminga istorija... Apsiblioviau jau 4 eilutėj
QUOTE(Soffyyy @ 2010 02 28, 10:42)
Labai jausminga istorija... Apsiblioviau jau 4 eilutėj
jo, cia specialiai nestukem ji parasyta, kad 'nusilengvint' nuo asaru
grazi istorija, net susigraudinau
sekmes
Labai gražus pasakojimas...
Kaip mano mintys, išgyvenimai, tik jūsų surašyti..., o aš nesugebėjau nuostabu...
Kaip mano mintys, išgyvenimai, tik jūsų surašyti..., o aš nesugebėjau nuostabu...
...neturiu žodžių...prilyginčiau grožinei literatūrai...sugebėjau perskaityti tik per du kartus( mažoji ne laiku atsibudo )...kai bus antroji istorija, pažymėkite, prašau, paryškintu šriftu..
...savo istorijoje pabijojau tiek daug atsiverti...bijau pavydo per atstumą...Jūs drąsi...Jūsų jausmai ir išgyvenimai-kaip ant delno...glosto ir graudina...
...savo istorijoje pabijojau tiek daug atsiverti...bijau pavydo per atstumą...Jūs drąsi...Jūsų jausmai ir išgyvenimai-kaip ant delno...glosto ir graudina...
QUOTE(elastica @ 2010 05 25, 09:24)
...neturiu žodžių...prilyginčiau grožinei literatūrai...sugebėjau perskaityti tik per du kartus( mažoji ne laiku atsibudo )...kai bus antroji istorija, pažymėkite, prašau, paryškintu šriftu..
Jusu postas irgi ne maziau graudus.. O gal kad mane dabar lengva vos zodziu paveikt Nedaug liko.. Beveik finiso tiesiojoj jau...