Įkraunama...
Įkraunama...

Taip prasideda gyvenimo istorija..

Labai grazi ir jaudinanti istorija! 4u.gif Daug sveikateles ir siltu akimirku wub.gif
Atsakyti
Jezau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif Kartais kvepuot pamirsdavau is jaudulio blush2.gif
Atsakyti
Oho kiek priraset... ir taip graziai..... ax.gif Aciu labai,mes su Domuciu labai dziaugiames, kad Jums patiko musu istorija... 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif 4u.gif vos sugebėjau sulaikyt ašaras.. 4u.gif
Atsakyti
wub.gif jau kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
megstu skaityti gimdymo istorijas,bet paprastai ju nekomentuoju,bet si karta nesusilaikiau.NUOSTABU!!!! Viskas taip aiskiai,nuosekliai ir graziai aprasyta,kad negaliu nepagirti.Turi talenta rasyti,taip gera buvo skaityti.Aukit ir bukit sveiki.Aciu uz tokia nuostabia istorija 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija,pati gražiausia,kokią esu skaičiusi.Taip susigraudinau,kad visą laiką blioviau,kol perskaičiau,žodžiais nenusakomas jausmas.Aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif
Atsakyti
...oi, net asara isspaudziau....ir dar stipriau suspaudziau savo maziuka..taip grazu..tai gali suprasti tik MAMA..
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
graudinanciai grazi istorija, va kartais todel ir baisus gimdymas kad taip ilgai ir skausmingai reikia mlaukti stebuklo
Atsakyti
man dar toli iki tu jausmu ir isgyvenimu, niekad nesu to patyrusi, bet kaip smagiai ir is visos sirdies pazliumbiau dabar...
grazi pasaka is gyvenimo...

aukit sveiki wub.gif
Atsakyti
Dieve kaip nuostabu wub.gif Tai taip pažystama... Dabar esu "sraigiu" stadijoje (planuojam), bet lb tikiuosi, kad ir man negailestingas vilčių žudikas pavirs burtininku.
KUO DIDŽIAUSIOS STIPRYBĖS MAMYTEI IR JOS STEBUKLĖLIUI DOMUČIUI heart.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Atsakyti