Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Jetaus pagaliau radau Chicco ikloteliu, tai jau daba isbandysiu, zinoma kai jau pienukas maziau tekes ar visai netekes, tai pirksiu daugkartiniu, o gal irgi is lino pasisiuti? buciux, o kaip Tu juos paisiuvai?
Atsakyti
As irgi uz chicco thumbup.gif . Turejau NUK'o, bet jie man suslapdavo, o po to speneliai skaudedavo doh.gif . Dabar Maximoj ju neberandu g.gif , maciau daugkartinius AVENT'o Euro vaistineje uz 32 Lt. visos isgyret, tai teks pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Niugi isbandziau chicco, tai thumbup.gif thumbup.gif Kitu tikrai nepirkciau smile.gif
Atsakyti
man chicco patys paciausi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 11 spalio 2004 - 16:00
QUOTE (smalsute @ 2004 10 08, 18:30)
buciux, o kaip Tu juos paisiuvai?

nieko aš nesiuvau blush-anim-cl.gif . Paprasčiausiai gražiai suplėšiau į kvadratukus, o paskui sulankstydavau ir dar taip vykusiai, kad nieko nesimatydavo net per aptemtą palaidinukę. Turėjau daug, todėl vos sudrėkusius pakeisdavau.
Atsakyti
Chicco patys geriausi. smile.gif
Atsakyti
man patiko johnsson ir nuk'o įklotai, o chicco nebandžiau, reiks pasižiūrėti. O pussycat tai kietoki.....
Atsakyti
Merginos, o ka jus nakti naudojat, kai miegat. Liemeneles gi naktimis nesidedat. Bandau klijuot tuos idekliukus prie marskineliu, bet marskineliai slankioja, tai prabega pienas pro sali. Nakti guledama lovoj tiesiog maudausi savo piene sad.gif , neisivaizduoju ka daryt. Labai prasau, patarkit. Aciu...
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 11 16, 10:27)
Merginos, o ka jus nakti naudojat, kai miegat. Liemeneles gi naktimis nesidedat. Bandau klijuot tuos idekliukus prie marskineliu, bet marskineliai slankioja, tai prabega pienas pro sali. Nakti guledama lovoj tiesiog maudausi savo piene sad.gif , neisivaizduoju ka daryt. Labai prasau, patarkit. Aciu...

Nakti miegam su liemenele wink.gif Jau net pamirsau ta jausma , kai galedavau be jos miegoti tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vaje, tai ir man teks su liemenele miegot sad.gif
Atsakyti
Tikriausiai blink.gif ,nes kito varianto kaip ir nera sad.gif ,na nebent prisiklijuoti juos klijais user posted image user posted image laugh.gif
Atsakyti
Tikrai kito varianto nera, tik su liemenele smile.gif As tai nakciai kita usidedu, nes ir bemaitindama suslampu, nes deduosi pieno surinkejus, o sedeti nakti tingiu smile.gif
Atsakyti