Jetaus pagaliau radau Chicco ikloteliu, tai jau daba isbandysiu, zinoma kai jau pienukas maziau tekes ar visai netekes, tai pirksiu daugkartiniu, o gal irgi is lino pasisiuti? buciux, o kaip Tu juos paisiuvai?
As irgi uz chicco . Turejau NUK'o, bet jie man suslapdavo, o po to speneliai skaudedavo . Dabar Maximoj ju neberandu , maciau daugkartinius AVENT'o Euro vaistineje uz 32 Lt. visos isgyret, tai teks pabandyti
Niugi isbandziau chicco, tai Kitu tikrai nepirkciau
man chicco patys paciausi
QUOTE (smalsute @ 2004 10 08, 18:30) |
buciux, o kaip Tu juos paisiuvai? |
nieko aš nesiuvau . Paprasčiausiai gražiai suplėšiau į kvadratukus, o paskui sulankstydavau ir dar taip vykusiai, kad nieko nesimatydavo net per aptemtą palaidinukę. Turėjau daug, todėl vos sudrėkusius pakeisdavau.
Chicco patys geriausi.
man patiko johnsson ir nuk'o įklotai, o chicco nebandžiau, reiks pasižiūrėti. O pussycat tai kietoki.....
Merginos, o ka jus nakti naudojat, kai miegat. Liemeneles gi naktimis nesidedat. Bandau klijuot tuos idekliukus prie marskineliu, bet marskineliai slankioja, tai prabega pienas pro sali. Nakti guledama lovoj tiesiog maudausi savo piene , neisivaizduoju ka daryt. Labai prasau, patarkit. Aciu...
QUOTE (Germante @ 2004 11 16, 10:27) |
Merginos, o ka jus nakti naudojat, kai miegat. Liemeneles gi naktimis nesidedat. Bandau klijuot tuos idekliukus prie marskineliu, bet marskineliai slankioja, tai prabega pienas pro sali. Nakti guledama lovoj tiesiog maudausi savo piene , neisivaizduoju ka daryt. Labai prasau, patarkit. Aciu... |
Nakti miegam su liemenele Jau net pamirsau ta jausma , kai galedavau be jos miegoti
Tikriausiai ,nes kito varianto kaip ir nera ,na nebent prisiklijuoti juos klijais
Tikrai kito varianto nera, tik su liemenele As tai nakciai kita usidedu, nes ir bemaitindama suslampu, nes deduosi pieno surinkejus, o sedeti nakti tingiu