Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Niu klausykit vyras sende buvo HyperMaximoj ir vistiek nebuvo Chicco ikloteliu, tai kur po velniais ju gauti g.gif
Atsakyti
As ka tik is Akropolio Maximos-nusipirkau chicco ikloteliu.
Atsakyti
Chicco iklotėlių beveik visada būna ,,Kotrynoj" ir jie ten pigiau kainuoja nei Maximoj - 12 litų.
Atsakyti
man tai Nuk buvo labai neblogi iki to momento,kai pasirode nauji Chicco-t.y. tokie kur yra ideta plevele ir niekaip neperslaps...o senieji -tai ssss....bet tie naujieji-tai bent jau cia ispanijoj pasirode vasara-o ka lietuvoj anksciau???t.y.labiausiai reikalingu momentu as ju netirejau
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 09 30, 23:23)
man tai Nuk buvo labai neblogi iki to momento,kai pasirode nauji Chicco-t.y. tokie kur yra ideta plevele ir niekaip neperslaps...o senieji -tai ssss....bet tie naujieji-tai bent jau cia ispanijoj pasirode vasara-o ka lietuvoj anksciau???t.y.labiausiai reikalingu momentu as ju netirejau

La.
aš tai nuo pat pradžių naudoju Avent'o skalbiamus.tai jie yra pats ekonomiškiausias variantas thumbup.gif jei sušlampa juk yra trys poros, gALI GREIT IŠSISKALBTI ir jie greit išdžiūna, vienžo neperku jokių kitų.
Atsakyti
as irgi visom keturio uz chicco. na dar aventas ir nuk neblogi.bet va, johnson teko nusivilti, o apir pussycat patyliu tongue.gif
Atsakyti
Meisy, o kodel Johnson nusivylei? As kadangi nerandu Chicco, tai nusipirkau Johnson, na puse velnio, tik kad prilimpa, jei speneliai slapi g.gif
Atsakyti
QUOTE (munce111 @ 2004 10 01, 13:52)
La.
aš tai nuo pat pradžių naudoju Avent'o skalbiamus.tai jie yra pats ekonomiškiausias variantas thumbup.gif jei sušlampa juk yra trys poros, gALI GREIT IŠSISKALBTI ir jie greit išdžiūna, vienžo neperku jokių kitų.

nezinau,gal as labai daug pieno turejau,bet man tie plaunami visiskai nepadejo...pirmais menesiais ,ko tik nedejau-Nuk suradau cia tik veliau-po kelis iklotelius,popierines serveteles,mazus ransluostukus-ir vis tiek kas kelias val.reikedavo keistis...siaip patenkinta labai Nuk...
o dar geresni,kaip minejau Chicco tokie nauji-ju netgi kiekvienas atskirai idetas i popieriuka,kaip kokiu Always bei tokios formos,kaip menuliukas-t.y.truputukas atkirpta skrutulio,kad i liemenele gerai isipaisytu....
Atsakyti
nuo pat pirmos dienos naudoju CHICCO,esu labai patenkinta-palyginti pigūs ir taupūs,kadangi gerai sugeria nereikia dažnai keistis. thumbup.gif
nemanau kad verta kitokius bandyt.perku Kotrynoj.

Atsakyti
Meisy, o kodel Johnson nusivylei? As kadangi nerandu Chicco, tai nusipirkau Johnson, na puse velnio, tik kad prilimpa, jei speneliai slapi 

del tos pat priezasties, kad prilimpa, o paskui jei isdziusta, tai skauda nuimant smile.gif siaip jie irgi puse velnio palyginus su pussycat laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Meisy @ 2004 10 03, 11:47)
Meisy, o kodel Johnson nusivylei? As kadangi nerandu Chicco, tai nusipirkau Johnson, na puse velnio, tik kad prilimpa, jei speneliai slapi 

del tos pat priezasties, kad prilimpa, o paskui jei isdziusta, tai skauda nuimant smile.gif siaip jie irgi puse velnio palyginus su pussycat laugh.gif

Na man Johnson irgi prilipdavo, bet dabar uztat po kiekvieno matinimo tepu bepanten, tai ir neprilimpa smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo naudojau pirktinius įklotukus. Bet nebuvo komforto. Tada pasidariau įklotukus iš senos paklodės, lininės. Linas, kaip žinia, padeda greičiau užgydyti žaizdeles. Ypač man tie įklotukai padėjo, kai mažajai išdygo dantukai ir ji mane apkandžiojo iki žaizdelių. Labai greitai išsigydžiau. Dabart nebereikia jokių įklotukų, mažoji nebesikandžioja ir pienas nebeteka be reikalo.
Atsakyti