Niu klausykit vyras sende buvo HyperMaximoj ir vistiek nebuvo Chicco ikloteliu, tai kur po velniais ju gauti
As ka tik is Akropolio Maximos-nusipirkau chicco ikloteliu.
Chicco iklotėlių beveik visada būna ,,Kotrynoj" ir jie ten pigiau kainuoja nei Maximoj - 12 litų.
man tai Nuk buvo labai neblogi iki to momento,kai pasirode nauji Chicco-t.y. tokie kur yra ideta plevele ir niekaip neperslaps...o senieji -tai ssss....bet tie naujieji-tai bent jau cia ispanijoj pasirode vasara-o ka lietuvoj anksciau???t.y.labiausiai reikalingu momentu as ju netirejau
QUOTE (patri @ 2004 09 30, 23:23) |
man tai Nuk buvo labai neblogi iki to momento,kai pasirode nauji Chicco-t.y. tokie kur yra ideta plevele ir niekaip neperslaps...o senieji -tai ssss....bet tie naujieji-tai bent jau cia ispanijoj pasirode vasara-o ka lietuvoj anksciau???t.y.labiausiai reikalingu momentu as ju netirejau |
La.
aš tai nuo pat pradžių naudoju Avent'o skalbiamus.tai jie yra pats ekonomiškiausias variantas jei sušlampa juk yra trys poros, gALI GREIT IŠSISKALBTI ir jie greit išdžiūna, vienžo neperku jokių kitų.
as irgi visom keturio uz chicco. na dar aventas ir nuk neblogi.bet va, johnson teko nusivilti, o apir pussycat patyliu
Meisy, o kodel Johnson nusivylei? As kadangi nerandu Chicco, tai nusipirkau Johnson, na puse velnio, tik kad prilimpa, jei speneliai slapi
QUOTE (munce111 @ 2004 10 01, 13:52) |
La. aš tai nuo pat pradžių naudoju Avent'o skalbiamus.tai jie yra pats ekonomiškiausias variantas jei sušlampa juk yra trys poros, gALI GREIT IŠSISKALBTI ir jie greit išdžiūna, vienžo neperku jokių kitų. |
nezinau,gal as labai daug pieno turejau,bet man tie plaunami visiskai nepadejo...pirmais menesiais ,ko tik nedejau-Nuk suradau cia tik veliau-po kelis iklotelius,popierines serveteles,mazus ransluostukus-ir vis tiek kas kelias val.reikedavo keistis...siaip patenkinta labai Nuk...
o dar geresni,kaip minejau Chicco tokie nauji-ju netgi kiekvienas atskirai idetas i popieriuka,kaip kokiu Always bei tokios formos,kaip menuliukas-t.y.truputukas atkirpta skrutulio,kad i liemenele gerai isipaisytu....
nuo pat pirmos dienos naudoju CHICCO,esu labai patenkinta-palyginti pigūs ir taupūs,kadangi gerai sugeria nereikia dažnai keistis.
nemanau kad verta kitokius bandyt.perku Kotrynoj.
nemanau kad verta kitokius bandyt.perku Kotrynoj.
QUOTE |
Meisy, o kodel Johnson nusivylei? As kadangi nerandu Chicco, tai nusipirkau Johnson, na puse velnio, tik kad prilimpa, jei speneliai slapi |
del tos pat priezasties, kad prilimpa, o paskui jei isdziusta, tai skauda nuimant siaip jie irgi puse velnio palyginus su pussycat
QUOTE (Meisy @ 2004 10 03, 11:47) | ||
del tos pat priezasties, kad prilimpa, o paskui jei isdziusta, tai skauda nuimant siaip jie irgi puse velnio palyginus su pussycat |
Na man Johnson irgi prilipdavo, bet dabar uztat po kiekvieno matinimo tepu bepanten, tai ir neprilimpa
Po gimdymo naudojau pirktinius įklotukus. Bet nebuvo komforto. Tada pasidariau įklotukus iš senos paklodės, lininės. Linas, kaip žinia, padeda greičiau užgydyti žaizdeles. Ypač man tie įklotukai padėjo, kai mažajai išdygo dantukai ir ji mane apkandžiojo iki žaizdelių. Labai greitai išsigydžiau. Dabart nebereikia jokių įklotukų, mažoji nebesikandžioja ir pienas nebeteka be reikalo.