Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Aš taip pat be įklotėlių negaliu. pas mane fontanai trykšta vien pagalvojus apie savo slibiniuką. net naktį turiu su liemenėle miegoti. O taip norsis duoti krūtims laisvę rolleyes.gif . Bet negaliu, nes dar imsiu ir paskęsiu nusavam piene
Atsakyti
QUOTE (Kristinka @ 2004 09 16, 09:18)
Aš taip pat be įklotėlių negaliu. pas mane fontanai trykšta vien pagalvojus apie savo slibiniuką. net naktį turiu su liemenėle miegoti. O taip norsis duoti krūtims laisvę rolleyes.gif . Bet negaliu, nes dar imsiu ir paskęsiu nusavam piene

doh.gif as tai irgi jau net nepamenu kada be liemeneles miegojau rolleyes.gif pabandziau cia kada,tai teko nakti keltis ir keisti patalyne laugh.gif laugh.gif ir vel i liemenele sokti doh.gif
Atsakyti
As irgi svajoju, kaip baigus maitinti miegosiu be liemeneles... Siaip pas mane dabar jau pienas taip nebebega, kaip pries kelis menesius (vyra, esanti uz kokio metro aptaskydavau) biggrin.gif Bet kai maitinu ar nutraukineju is vienos - bega is kitos. Bandziau Avent (nepatiko), Nuk (puse velnio), Pussy cat (suslape prilimpa), Nature (puse velnio) ir Johnsons (neatsimenu, turbut nelabai smile.gif )Geriausia man CHICCO -neteko pastebeti, kad jie, kaip kiti butu slapi... kartais visa para su jais isbudavau ir nieko... thumbup.gif Tik kad ne visada ju randu pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramunne @ 2004 07 02, 20:36)
Man chicco labai thumbup.gif Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera g.gif Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai thumbup.gif , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski dry.gif Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom blink.gif Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti huh.gif

O man Pussycat visai normalus. Bet geriausi, kuriuos bandziau yra Jonson firmos. Plaunamus taip pat nusipirkau, bet jie neprisispaudzia gerai, tai pro sonus viskas teka... Visai noreciau isbandyti Chicco, o kur ju yra pirkti? Niekur nemaciau...
Papildyta @ [mergetime]1095343598[/mergetime]
QUOTE (Ramunne @ 2004 07 02, 20:36)
Man chicco labai thumbup.gif Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera g.gif Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai thumbup.gif , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski dry.gif Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom blink.gif Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti huh.gif

O man Pussycat visai normalus. Bet geriausi, kuriuos bandziau yra Jonson firmos. Plaunamus taip pat nusipirkau, bet jie neprisispaudzia gerai, tai pro sonus viskas teka... Visai noreciau isbandyti Chicco, o kur ju yra pirkti? Niekur nemaciau...
Atsakyti
Chicco patys geriausi. Ju buna Maximoj, Medijoj. Saulutej maciau.
NUK nekokie. O Jonson nepatiko del to, kad jei spenelis buna pienuotas, tai idekliukas prilimpa ir paskui buna puokuotas spenelis biggrin.gif
Atsakyti
Chicco thumbup.gif Kai baigėsi ir reikėjo skubiai pirkti naujus, Maximoj negavau, o kitur ieškoti neturėjau laiko. Nusipirkau pabandyti NUK sad.gif Greitai pajutau, kad kažkas negerai. Aplink spenelį atsirado vandeningos pūslelės. Krūtys pastoviai buvo drėgnos, naktį atsibusdavau šlapiais marškinėliais. Skubiai išvijau vyrą ieškoti man Chicco. Dabar NUK'ų puse pakelio stovi nenaudojami. Kaži ar kada dar rizikuosiu juos įsidėti g.gif Nebenoriu to skausmo blink.gif mad.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju chicco man jie patys geriausi. thumbup.gif Bet kai negavau staigiai pasibaigus pirkti, tai pirkau NUK, bet EXTRA DRY. Jųyra kelios rūšys. Tai būtent šie visai neblogi. Bet su jais labiau krūtys šunta. Su chicco tokių dalykų nėra. Bet NUK'o graziau atrodo, kai apsivelki bliuzkutę, nieko nesimato... wink.gif
Atsakyti
Kur gi gauti tu Chicco, niekur nerandam g.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 09 29, 08:16)

Maciau Cipolino parduotuvej. Paieskok, tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 09 29, 10:16)

Vilniuje Akropolio Maximoje yra. Gal Kauno hyper Maxima irgi turi?
Atsakyti
O Cipolino irgi nezinau kur, o Maximoj vaiku skyriuj?
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 09 29, 18:35)
O Cipolino irgi nezinau kur, o Maximoj vaiku skyriuj?

Taip - kur ciulptukai, buteliukai ir pan. dalykai. Dar prie pampersu skyriaus gali paziureti.
O Cipolinas Kaune yra Maximoje (toje, kur Pramones gatveje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musmere: 29 rugsėjo 2004 - 19:14