Man tai Pussy cat išvis nepatiko,labai jau stori.Labiausiai tiko Nuk,o dabar naudoju Helen Harper,visai nieko,panašūs kaip ir Nuk,tik pigesni
QUOTE (Raideles @ 2004 09 08, 14:25) |
Smalsute, vaiku prekes Kaune yra Merkurijuje (atrodo Riki2 vadinasi). O siaip tai dar gali pasiusti vyra i kokia didele Eurovaistine, jei tokia Kaune yra. Man per 3 menesius viskas susitvarke ir paskui nebereikejo nei surinkeju, nei idekliuku. O del Pussy cat - tai jie man ziauriai nepatiko. Dar ir dabar turiu daugiau kaip puse dezutes. Kai pienukas istekedavo, tai tie idekliukai prilipdavo prie spenelio ir pries maitinima tekdavo ne tik kad plauti kruti, bet pries tai dar tekdavo idekliuka nuo jos atplesti Tai po keliu kartu as vel grizau prie NUK... |
O man su NUK kaskaip sunta As ir tikiuosi, kad per kelis menesius susitvarkys viskas, bet visitek reikia man labai tu surinkeju, o daba visiskai neteka Tau?
Smalsute, tas buvo beveik pries tris metus - su pirmuoju O dabar kai antrojo laukiuosi, tai priespienis teka po truputi, bet as naudoju pacios pasisiutus idekliukus is flaneles Ir kol kas jokiu problemu.
Nors galvoju, kad mano speneliai tuos tris menesius kol naudojau idekliukus, buvo be galo jautrus ir labai skaudedavo pradejus maitinti. Nors nebuvo nei nugrauzti, nei sutrukineje. Gali buti, kad jie visgi mirkdavo tame pienelyje, kuri idekliukas sulaikydavo... Nes po triju menesiu, kai idekliuku nebereikejo (nuo tada ju visai nereikejo, nors maitinau iki metu), ir visos problemos su krutimis pasibaige... As vis galvojau del to, kad vaikas paaugo... Bet gal padejo ir tai, kad idekliuku nebereikejo
Nors galvoju, kad mano speneliai tuos tris menesius kol naudojau idekliukus, buvo be galo jautrus ir labai skaudedavo pradejus maitinti. Nors nebuvo nei nugrauzti, nei sutrukineje. Gali buti, kad jie visgi mirkdavo tame pienelyje, kuri idekliukas sulaikydavo... Nes po triju menesiu, kai idekliuku nebereikejo (nuo tada ju visai nereikejo, nors maitinau iki metu), ir visos problemos su krutimis pasibaige... As vis galvojau del to, kad vaikas paaugo... Bet gal padejo ir tai, kad idekliuku nebereikejo
Pasiskaitinejau cia kad jum tu ikloteliu nereikejo ilgai o as dar iki siol be ju negaliu nes kai maitinu is vienos tai vis iskitos lasa
QUOTE (Raideles @ 2004 09 08, 16:15) |
Smalsute, tas buvo beveik pries tris metus - su pirmuoju O dabar kai antrojo laukiuosi, tai priespienis teka po truputi, bet as naudoju pacios pasisiutus idekliukus is flaneles Ir kol kas jokiu problemu. Nors galvoju, kad mano speneliai tuos tris menesius kol naudojau idekliukus, buvo be galo jautrus ir labai skaudedavo pradejus maitinti. Nors nebuvo nei nugrauzti, nei sutrukineje. Gali buti, kad jie visgi mirkdavo tame pienelyje, kuri idekliukas sulaikydavo... Nes po triju menesiu, kai idekliuku nebereikejo (nuo tada ju visai nereikejo, nors maitinau iki metu), ir visos problemos su krutimis pasibaige... As vis galvojau del to, kad vaikas paaugo... Bet gal padejo ir tai, kad idekliuku nebereikejo |
Aga, as ir paisiuciau is flaneles, bet kad as daba visa ranksluosti kelis kart perlenkta isidejus ir tai suslampa Itariu, kad be tu surinkeju neisversiu, o bet to dar mano speneliai sunta tam ranklsuosti budami
Johnsons baby patys geriausi O avent surugusiu pienu smirdejo...
Jomke nesijuok, ir dar kiek vargo apturejau galvojau pas mane tiek daug pieno bega ir rugsta, bet paskui drauge tuo paciu pasiskunde, tai atsidusau.
QUOTE (asara @ 2004 09 09, 16:42) |
Jomke nesijuok, ir dar kiek vargo apturejau galvojau pas mane tiek daug pieno bega ir rugsta, bet paskui drauge tuo paciu pasiskunde, tai atsidusau. |
O tai kaip kovoji daba su pieno begimu? As vis dar perslapus vaikstau, nesugalvoju ka daryti, na kai vyras suras surinkejus pieno, gal lengviau bus
QUOTE (smalsute @ 2004 09 09, 17:23) |
O tai kaip kovoji daba su pieno begimu? As vis dar perslapus vaikstau, nesugalvoju ka daryti, na kai vyras suras surinkejus pieno, gal lengviau bus |
Tegu eurovaistinese paiesko, as tai pirkau eurovaistinej kur
Merkurijuj yra, manau kad gal ir kitose yra.
QUOTE (asara @ 2004 09 09, 17:42) |
Jomke nesijuok, ir dar kiek vargo apturejau galvojau pas mane tiek daug pieno bega ir rugsta, bet paskui drauge tuo paciu pasiskunde, tai atsidusau. |
na kaip nesijuokti,kad juokinga Isivaizduoju kaip turetu tas kvapelis nosi riesti
Riecia riecia nosi...
Naudoju Johnsons, be to ir pienas tiek smarkiai nebebega. Maitinu ketvirta menesi, matyt kiek reikia tiek ir prisigamina.
Naudoju Johnsons, be to ir pienas tiek smarkiai nebebega. Maitinu ketvirta menesi, matyt kiek reikia tiek ir prisigamina.