Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE (smalsute @ 2004 09 06, 14:23)
O as nezinau ka daryti, man nei i kloteliai, nei stora flanele niekas nepadeda, prateka kiaurai, gal galit ka patarti? g.gif

O TU BANDYK TUOS PLASTMASINIUS, KUR CIA JAU APTARINEJO, TEN PIENO PRIBEGA IR TO PO GALIMA I BUTELIUKA SUSIPILTI... smile.gif
AS TAI SITUOS TUREJAU NORS NELABAI NAUDOJAU, TISKLIAUSA KOL IS VIENO ZISDAVO PRIE KITO SITA DEDAVAU IR DAR TEN PRITEKEDAVO PIENO, TAI PO TO I BUTELIUKA IR I KOKIA KOSE PILDAVAU.
IR NAUDOJAU MEDELA FIRMOS DAUGKARTINIUS. tai labai patiko thumbup.gif
vienoj pusej medvilne, o is kitos tai net neriniuoti.. smile.gif man niekas neprabegdavo...
Atsakyti
QUOTE (mamkinas @ 2004 09 06, 17:07)
O TU BANDYK TUOS PLASTMASINIUS, KUR CIA JAU APTARINEJO, TEN PIENO PRIBEGA IR TO PO GALIMA I BUTELIUKA SUSIPILTI... smile.gif
AS TAI SITUOS TUREJAU NORS NELABAI NAUDOJAU, TISKLIAUSA KOL IS VIENO ZISDAVO PRIE KITO SITA DEDAVAU IR DAR TEN PRITEKEDAVO PIENO, TAI PO TO I BUTELIUKA IR I KOKIA KOSE PILDAVAU.
IR NAUDOJAU MEDELA FIRMOS DAUGKARTINIUS. tai labai patiko thumbup.gif
vienoj pusej medvilne, o is kitos tai net neriniuoti.. smile.gif man niekas neprabegdavo...

O kur Tu medela galima rasti? Labai noreciau kuo greiciau isigyti, butu isigelbejimas man smile.gif
Atsakyti
tai tik dabar pamaciau kad tu kaune, o medela prekiaujama Vilniuje prie santariskiu yra tokia firma Medita, tai jie ten visokio gero turi, as ju ir pientrauki, ir tepala speneliams ir visus situs "pribombasus" naudojau, berods sveicariski, tai tikrai buvau patenkinta... thumbup.gif
gal jiems tiesiog reiketu pasiskambinti, gal jie ir kaune kur prekiauja? g.gif
Atsakyti
medela as nebandziau,naudojau ir tebenaudoju chicco sencitive,tai patys geriausi,niekad nieks neprateka ir nesuslampa,bet kol juos atradau,turbut isbandziau visus imanomus,tai visi kiti nieko gero
Atsakyti
Kai maitindavau, tai pienas irgi ciurksle tekedavo. Tai nusipirkau tokius plastmasinius pieno surinkejus ir maitindama is vienos kruties pienuka is kitos surinkdavau. Ir iklotuku nereikedavo tuo metu. Siaip naudojau NUK vienkartinius, bet is tiesu tai gali i bankrota suvaryti kiek ju reikia per pirmus menesius blink.gif O dabar nestumo metu kai pradejo sunktis priespienis, tai pasisiuvau medziaginius ir kol kas to uztenka. Kaip bus kai lelius gims, ar uzteks medziaginiu ir tu surinkeju - tai dar negaliu pasakyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Raideles @ 2004 09 07, 13:56)
Kai maitindavau, tai pienas irgi ciurksle tekedavo. Tai nusipirkau tokius plastmasinius pieno surinkejus ir maitindama is vienos kruties pienuka is kitos surinkdavau. Ir iklotuku nereikedavo tuo metu. Siaip naudojau NUK vienkartinius, bet is tiesu tai gali i bankrota suvaryti kiek ju reikia per pirmus menesius blink.gif O dabar nestumo metu kai pradejo sunktis priespienis, tai pasisiuvau medziaginius ir kol kas to uztenka. Kaip bus kai lelius gims, ar uzteks medziaginiu ir tu surinkeju - tai dar negaliu pasakyti wink.gif

O kur tu pieno surinkeju galima rasti? Vyras man niekur neranda g.gif O jie tik maitinimo metu ania? O siaip ne maitinimo metu, tai su tais NUK firmos man sunta kasko g.gif O be to ir persisiunke per juos, tai daba medvilnini ranklsuosti usikisus pokolkas, bet ir tai visas slapias huh.gif Gal dar kokiu yra ikloteliu, kurie geriau sugertu?
Atsakyti
Na, jeigu namie, tai galima ir su tais surinkejais pabuti, bet iseiti tai jie nelabai... Paskutini karta prie koki menesi maciau ju pirkti Vaiku prekese (VCUP) Vilniuje. Avent firmos, kainavo apie 50 lt. Man vyras pirko tada Chicco, bet kiek mokejo, tai ja nepasakysiu...

Maniskiai atrodo sitaip, kad zinotum ko ieskoti wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE (Raideles @ 2004 09 07, 17:14)
Na, jeigu namie, tai galima ir su tais surinkejais pabuti, bet iseiti tai jie nelabai... Paskutini karta prie koki menesi maciau ju pirkti Vaiku prekese (VCUP) Vilniuje. Avent firmos, kainavo apie 50 lt. Man vyras pirko tada Chicco, bet kiek mokejo, tai ja nepasakysiu...

Maniskiai atrodo sitaip, kad zinotum ko ieskoti wink.gif

user posted image

Aciu Raideles smile.gif Man tu surinkeju namie ir reikia, o kai kur eisu uzteks ikloteliu. Nes kai nemaitinu, kaskaip ne taip baisiai ir bega. Beda, kad as Kaune, tao nezinau kur ieskoti, vyras laksto ir neranda, bet sakau dar pavarinesiu ji, nes jau nebgaliu kai teka smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1094620991[/mergetime]
Be to manau, kad tik pradzioj taip jau bega, gal po to susinormalizuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tarena @ 2004 09 06, 16:46)
Chicco. Man geriausi buvo, sugerdavo labai gerai.

Man jie taip pat buvo geriausi ir pigiausi wink.gif (perkant 60 vnt pakuote)kol nepabandziau Pussy cat(tik nebezinau kaip tiksliai rasosi,jie irgi nebrangus),jie tai keliskart geresni! Nes jie zyyyymiai geriau sugeria ,ir tikrai reikia reciau keisti nei chicco.Na chicco dar pastebejau veliasi,krutine apkimba pukeliu,pvz isidejus svaru po 2-3 val reikes butinai pries maitinima nusipraust,o jei esi ne namie...
Atsakyti
QUOTE (Jolanta26 @ 2004 09 08, 08:32)
Man jie taip pat buvo geriausi ir pigiausi wink.gif (perkant 60 vnt pakuote)kol nepabandziau Pussy cat(tik nebezinau kaip tiksliai rasosi,jie irgi nebrangus),jie tai keliskart geresni! Nes jie zyyyymiai geriau sugeria ,ir tikrai reikia reciau keisti nei chicco.Na chicco dar pastebejau veliasi,krutine apkimba pukeliu,pvz isidejus svaru po 2-3 val reikes butinai pries maitinima nusipraust,o jei esi ne namie...

g.gif nu man niekas ten nesivelia laugh.gif laugh.gif ,o tie Pussy cat tai man perslampa mad.gif blink.gif tikrai s...
Atsakyti
Tai dabar idomu, ar Pussy cat ar Chiico geresni? smile.gif Nas NUK pabandziau nepatiko, tai reiks turbut abu daba pabandyti ir nuspresiu kurie geresni smile.gif
Atsakyti
Smalsute, vaiku prekes Kaune yra Merkurijuje (atrodo Riki2 vadinasi). O siaip tai dar gali pasiusti vyra i kokia didele Eurovaistine, jei tokia Kaune yra. Man per 3 menesius viskas susitvarke ir paskui nebereikejo nei surinkeju, nei idekliuku.

O del Pussy cat - tai jie man ziauriai nepatiko. Dar ir dabar turiu daugiau kaip puse dezutes. Kai pienukas istekedavo, tai tie idekliukai prilipdavo prie spenelio ir pries maitinima tekdavo ne tik kad plauti kruti, bet pries tai dar tekdavo idekliuka nuo jos atplesti ohmy.gif Tai po keliu kartu as vel grizau prie NUK...
Atsakyti