as naudoju avent firmos. labai patinka, gerai sugeria pieno pertekliu
as naudoju Bella firmos ideklus i liemenele, tai visai patenkinta. Pakuoteje ju yra 60 vnt, o ir kainuoja apie 12 Lt Bunam kad per diena pakeiciu 1 karta, buna ir dazniau. Cia manau priklauso nuo kiek pieno pasigamina ir kaip daznai vaikutis valgo
As naudoju Chicco ideklus. Esu jais patenkinta
naudojau nuko iklotus man jie
kazi kurie gali daugiausia sugerti
nes kai maitinu tada is kito (.) kad pavaro srovele nors ir uzspaudziu, bet paskui vistiek isbega
nes kai maitinu tada is kito (.) kad pavaro srovele nors ir uzspaudziu, bet paskui vistiek isbega
[quote=mama_gulbe,2009 10 20, 13:38]
[/quote
Pas mane ta pati situacija, tai galiu pasakyti kad ciko iklotai yra super siuo atveju, labai gerai sugeria . Dar esu bandzius Nuko, tai jie visai nesulaiko
[/quote
Pas mane ta pati situacija, tai galiu pasakyti kad ciko iklotai yra super siuo atveju, labai gerai sugeria . Dar esu bandzius Nuko, tai jie visai nesulaiko
Iklotai kuriuos tikrai galiu pagirti tai http://parduotuve.ti...es-ideklai.html visa maitinimo laikotarpi buvo nepakeiciami, bandziau ir Nukas ir Johnson ner ka lyginti aisku i miesta bent jau pradzioje su jais neiseisi neapsaugos nuo drabuziu suslapimo, bet namie
Auginant pirmus vaikus išbandžiau daugybę įdėkliukų Daugiausiai sugeria CHICCO (čia aktualu toms, kurioms pienukas labai bėga)
labas isbandziau ir jonsons ir nuko ir kitokius bet patys geriausi yra chico, labai gerai sugeria pieno pertekliu visa nakti uztenka vieno iklotelio, man pienas nerealiai bego is kruties kai valgydavo is kitos ir bega iki pat siol nes dar maitinu, bet nebe tokiais tempais aisku bega.
pabandykit isitikinsit pacios.
pabandykit isitikinsit pacios.
Tik uz AVENT!
Pakolkas nusiskundimu CHICCO neturiu