Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

as naudoju avent firmos. labai patinka, gerai sugeria pieno pertekliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir geriausi Jonsons, super sulaiko pieno pertekliu
Atsakyti
as naudoju Bella firmos ideklus i liemenele, tai visai patenkinta. smile.gif Pakuoteje ju yra 60 vnt, o ir kainuoja apie 12 Lt smile.gif Bunam kad per diena pakeiciu 1 karta, buna ir dazniau. Cia manau priklauso nuo kiek pieno pasigamina ir kaip daznai vaikutis valgo smile.gif
Atsakyti
As naudoju Chicco ideklus. Esu jais patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
naudojau nuko iklotus man jie thumbup.gif
Atsakyti
kazi kurie gali daugiausia sugerti
nes kai maitinu tada is kito (.) kad pavaro srovele nors ir uzspaudziu, bet paskui vistiek isbega doh.gif
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2009 10 20, 13:38]
kazi kurie gali daugiausia sugerti
nes kai maitinu tada is kito (.) kad pavaro srovele nors ir uzspaudziu, bet paskui vistiek isbega doh.gif
[/quote

Pas mane ta pati situacija, tai galiu pasakyti kad ciko iklotai yra super siuo atveju, labai gerai sugeria 4u.gif . Dar esu bandzius Nuko, tai jie visai nesulaiko schmoll.gif
Atsakyti
Iklotai kuriuos tikrai galiu pagirti tai http://parduotuve.ti...es-ideklai.html visa maitinimo laikotarpi buvo nepakeiciami, bandziau ir Nukas ir Johnson ner ka lyginti 4u.gif aisku i miesta bent jau pradzioje su jais neiseisi neapsaugos nuo drabuziu suslapimo, bet namie thumbup.gif
Atsakyti
Auginant pirmus vaikus išbandžiau daugybę įdėkliukų 4u.gif Daugiausiai sugeria CHICCO (čia aktualu toms, kurioms pienukas labai bėga) 4u.gif
Atsakyti
labas isbandziau ir jonsons ir nuko ir kitokius bet patys geriausi yra chico, labai gerai sugeria pieno pertekliu visa nakti uztenka vieno iklotelio, man pienas nerealiai bego is kruties kai valgydavo is kitos ir bega iki pat siol nes dar maitinu, bet nebe tokiais tempais aisku bega.
pabandykit isitikinsit pacios. smile.gif
Atsakyti
Tik uz AVENT!
Atsakyti
Pakolkas nusiskundimu CHICCO neturiu 4u.gif
Atsakyti