Aš naudoju vienkartinius Nuko iklotėlius kai reik kur išeit, nes jie ploni ir nesimato. O namie deduosi savo pasidarytus plaunamus įklotėlius. Beje parduodu Avent pieno surinkėjus dedamus vietoj įklotėlių čia. Ištekėjusį pienuką galima perpilti ir panaudoti pagal poreikį. Nusipirkau išbandžiau, bet man mieliau nešiot paprastus įklotėlius.
Kiek išbandžiau įklotėlių, tai man patys pačiausi yra Chicco, nu labai faini, gerai sugeria, ir dregmę sulaiko
as naudojau dzonson
dabar nebenaudoju, nors dar maitinu, nebebega is papu malonus jausmas, kad nereik visa para nesioti pampersu ant papu
o lieviausi buvo canpol baby - jie kazkaip smirdedavo, kai sugerdavo piena, t.y. tas pienas greitai rugo, zodziu smarve neispasakyta
dabar nebenaudoju, nors dar maitinu, nebebega is papu malonus jausmas, kad nereik visa para nesioti pampersu ant papu
o lieviausi buvo canpol baby - jie kazkaip smirdedavo, kai sugerdavo piena, t.y. tas pienas greitai rugo, zodziu smarve neispasakyta
kol nemaitinau , neisivaizdavau kad tokiu dalyku is viso yra, bet pasirodo tai labai didele pagalba mamai, be ju butu lb sunku, o geraiusi tai tie kur granulemis yra, kaip pampers
man tai geriausi tai tommee tippee , o visi kiti suslamta labai greitai ir reikia keisti 2 , 3 kartus per diena buna net dazniau , tai pakuotes labai mazam laikuj te ir uztekdavo. tommee idedu ryte ir tik kita ryta pakeiciu nauju ir niekada neturejau slapiu marskineliu
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 10, 10:06)
man tai geriausi tai tommee tippee , o visi kiti suslamta labai greitai ir reikia keisti 2 , 3 kartus per diena buna net dazniau , tai pakuotes labai mazam laikuj te ir uztekdavo. tommee idedu ryte ir tik kita ryta pakeiciu nauju ir niekada neturejau slapiu marskineliu
man irgi jie kol kas geriausi is bandytu. bet as knygoj skaiciau, kad tuos iklotus po kiekvieno maitinimo keisti reikia... as po kiekvieno nekeiciu, bet ir ryte, ir vakare po duso butinai pakeiciu, ir dar plius jei sudreksta nors kiek. taigi tas pienelis rugsta ir infekcija gali isimest..
Aš naudojau, berods, Johnsons.
Aš naudojau Nuko, Avent, Jonsons ir chiko
geriausi avent
antroje vietoje Chiko
trečioje Nuko
ketvirtoje Jonsons.
dabar nusipirkau daugkartinius Avent tai kol kas patenkinta
geriausi avent
antroje vietoje Chiko
trečioje Nuko
ketvirtoje Jonsons.
dabar nusipirkau daugkartinius Avent tai kol kas patenkinta
isbandziau nemazai, patys prasciausi lovi (by canpol) jau taip smyrda man nuo ju, net pykina,o keiciu istisai nuk leidzia, nieko nesulaiko, lieku prie jonsons, man asmeniskai geresniu nera
naudoju Jonsons, - pieno pertelkiaus nėra, tai tinka kuo puikiausiai.