Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Karolio parduotuveje susiradus buvau BABY ONO iklotus labai patiko tokie plonyciai nesimato is po drabuziu, paskui radau ir avent premium neblogi wink.gif
Atsakyti
tokios temos lyg ir neradau, o kitose temose tik nuotrupos... noreciau, kad mamos pasidalintu patirtimi ax.gif
Atsakyti
As turiu iklotus is vilnos, pirktus ekologinej parduotuvej. Jie geriau, nei vienkartiniai sintetiniai, bet vis tiek man nelabai patiko, nes kai suslapdavo nuo istekejusio pienuko, tai medziaga lyg ir kietoka pasidarydavo, mane erzino. Be to, jie gana storoki, matosi per virsutinius drabuzius. Tai as naudojau pacios pasidarytus iklotukus is sulankstytos marles ax.gif Minksti, neerzina odos, lengvai ir greitai galima isplauti, gritai dziusta, nebrangus..
Atsakyti
yra, bendra smile.gif

http://www.supermama...showtopic=35030
Atsakyti
Man Avent patiko - daugkartiniai ir vienkartiniai, kadangi gausiai nebego, tai naudojau daugkartinius
Atsakyti
Man geriausia buvo Chicco vienkartiniai, bandžiau ir Jonsons berods, kai mažiau pieno bebuvo. Daugkartinių nebandžiau. 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausiai tinka AVENT firmos iklociukai (vienkartiniai), dar bandziau Chicco (trodo taip rasosi) tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
gal kas nors man galite pasakyti, kas prekiauja Pussy cat firmos įdėklais? su pirmu vaiku man jie geriausiai tiko, o dabar nebepamenu, kur juos pirkau doh.gif
Atsakyti
Ekomamoj medvilninius pirkau ir man jie labai patinka. Ypač padėjo tik grįžus iš ligoninės, kai krūtinė "sprogo". Toks įspūdis, kad jie kaistančius spenelius vėsino.
Atsakyti
As naudoju Johnsons firmos thumbup.gif , labai geri iklotukai.Bandziau Avent, irgi nieko.O tokiu pigiu buvau nusipirkus, tai stovi puse metu, neprisiruosiu ismest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita7 @ 2009 04 26, 14:03)
As naudoju Johnsons firmos thumbup.gif , labai geri iklotukai.Bandziau Avent, irgi nieko.O tokiu pigiu buvau nusipirkus,  tai stovi puse metu, neprisiruosiu ismest smile.gif

Man draugė patarė JOHNSONS, žiūrėsim kaip naudosis po gimdymo ax.gif
Atsakyti
as naudoju johnsons baby ax.gif
Atsakyti