Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(ciuke @ 2009 02 26, 20:48)
As naudojau johnsons baby, tai tikrai labai daznai juos keisti reikejo, greitai permirkdavo. Net nezinojau,kad daugkartiniu yra  blush2.gif  buciau tikrai pasirinkus, jeigu tokie efektyvus.

O man johnsons baby ikloteliai buvo thumbup.gif Tikrai gerai sugerdavo, ir nera slapumo pojucio, ir tikrai nereikejo daznai keisti smile.gif O va Avent daugkartiniais iklotais i liemenele esu ziauriai nusivylusi, dabar tikrai ju nepirkciau schmoll.gif Is pradziu galvojau kad sutaupysiu, nes tikrai ne mazai pinigeliu isleidau, bet man jie nepatiko. Nepabuvau ne 5 min. su jais, o as jau slapia, ir taip jautrus speneliai, o tas slapumas dar labiau dirgino juos. O kai isidedi i liemenele, tai jie matosi, nes nelygus kazkokie. Na cia tik mano patirtis, gal kam ir patinka jie mirksiukas.gif
Atsakyti
man pries gimdyma rekomendavo Chicco iklotukus, tai nusipirkau juos - tikrai thumbup.gif bet kaina truputi kandziojasi. Tada pabandziau NUK - pigesni ir ne ka prastesni rolleyes.gif Kitokiu kolkas neteko isbandyti.
Atsakyti
as naudoju chicco.man jie geriausi.neperslampa.naudojau johnsons baby ir nuk ir dar kazkokius tai man visi permirkdavo ir begdavo per krastus. o sitie labai faini, sugeria kaip dukrytes sauskelnes biggrin.gif kartais juokauju kad cia mano pampersiukai biggrin.gif
Atsakyti
o man geriausi Johnsos ir kaina nesikandžioja ir sugeria gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausi yra Nuk firmos thumbup.gif
jie pakankamai gerai sugeria pienelio pertekliu, nesipukuoja bigsmile.gif ir kaina visai su puse velniuko lotuliukas.gif
va bandziau Johnsons firmos, tai jie palikdavo plauselius ant speneliu, tai duodant maziukei pienelio reikedavo dar nurankioti doh.gif schmoll.gif , ir jie brangesni unsure.gif

Atsakyti
Chico iklotai man labiausiai patinka, taip pat geri ir AVENTO

smile.gif
Atsakyti
Geriausias kainos ir kokybes santykis johnsons baby smile.gif
man dar chico patiko, bet brangus jie rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju avent firmos daugkartinius, medvilninius idekliukus, dezutej yra trys poros, ir esu labai patenkinta, nes gali pasikeisti, issiskalbti ir ekonomiskiau.Kaina kazkur apie 40 lt, bet manau, jog labiau apsimoka, nei tie vienkartiniai 4u.gif
Atsakyti
pries gimdymą gavau nuo draugės NUK bet jie man nepatiko, labai greitai visa liemenele ir net rubai buvo slapi, gal cia mano upeliai greitai tekejo smile.gif nes darugei jie patiko, o paskui nupirkau johnsons baby ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o as vienkartiniu negaliu naudoti, erzina oda..naudoju medvilninius. Bet kad pradzioj, kai pienelis labai begdavo tai nieko jie nepadejo smile.gif
Atsakyti
as irgi sakau isbandysiu daugkartinius Avent, turbut apie siuos kalbejot: http://www.babymarke...enys/,prid.2221 ... Sakau, reikia siuo nelengvu sunkmecio laikotarpiu pataupyti... smile.gif
Atsakyti
O aš tai išbandžiau tikriausiai visus bigsmile.gif Ir AVENT (labai jie jau brangūs), ir Jhonson, ir NUK, ir Chicco ir dar kažkokių kitokių, beja net AVENT daugkartinius turiu, bet jie man labai greitai sudrėksta ir kažkaip nepatogu su jais schmoll.gif .
Ir štai vieną dieną visai atsitiktinai Camelia vaistinėje aptikau Fixies (vokiškus) įklotėlius į liemenėlę ir žinokit jie man super thumbup.gif O svarbu dar ir tai, kad kaina apie 8 litukus už 30 vienetų biggrin.gif
Atsakyti