Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

pirmomis dienomis as naudojau pieno surinkiklius avent tikrai geras dalykas nes vienkartiniai perslampa pirmom dienom labai greitai o jei dar spenialiai sutrukineja ir kremu tept tekdavo bephanten tai krutis pukeliais apsiklijuodavo nuo venkartiniu nors avento pirkdavau tik kad tuos surinkiklius daznai ispiltinet tekdavo bet geras dalykas kad per tas dienas labai daug pieno pririnkau uzaldymui tai dar ir po 5 menesiu kosytes su savo pienu dariau, nu o jau po kokiu 2savaiciu po gimdymo naudojau avent tamponelius man ju gal apie 2 menesius reikejo o jau po to pienas nebegdavo net kai maitinu tai nelabai man ju ir bereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2004 07 02, 20:26)
Ar naudojat idekliukus i liemenele? Ir kokius?

As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu clap.gif

ne...nuk geri, kol nepabandai avent daugkartiniu ! jie man pirmoje vietoje!!!!
Atsakyti
as naudoju chicco,tikrai neblogi ir neperslampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINIKE @ 2009 02 17, 19:31)
ne...nuk geri, kol nepabandai avent daugkartiniu ! jie man pirmoje vietoje!!!!

thumbup.gif pritariu! isbandziau visus imanomus ideklus, bet zymiai pigiau ir paprasciau yra viena karta investuoti i avento daugiakartinius. Vienkartiniu nespedavau pirkti, labai greit permirkdavo. O zindymo metu naudoju avento pieno surinkeja, nes pienas kol zindai is vienos kruties, is kitos taip pat teka upeliais... Daugiakartiniai ideklai ir pieno surinkejai, yra geriausias mano pirkinys thumbup.gif Atgailejau visam sitam dziaugsmui apie 80lt, bet tikrai pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 02 18, 12:08)
thumbup.gif  pritariu! isbandziau visus imanomus ideklus, bet zymiai pigiau ir paprasciau yra viena karta investuoti i avento daugiakartinius. Vienkartiniu nespedavau pirkti, labai greit permirkdavo. O zindymo metu naudoju avento pieno surinkeja, nes pienas kol zindai is vienos kruties, is kitos taip pat teka upeliais... Daugiakartiniai ideklai ir pieno surinkejai, yra geriausias mano pirkinys thumbup.gif Atgailejau visam sitam dziaugsmui apie 80lt, bet tikrai pasiteisino.

galiu pasakyti tik priešingai - su šiais pirkiniais pinigai kaip į balą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 02 17, 19:54)
as naudoju chicco,tikrai neblogi ir neperslampa smile.gif

Aš irgi naudojau tik "Chicco" ir buvau jais labai patenkinta. Nei permirksta, nei peršlampa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 20, 10:39)
galiu pasakyti tik priešingai - su šiais pirkiniais pinigai kaip į balą  schmoll.gif

Butu idomu isgirsti kodel taip... As tai negaliu atsidziaugti... Gal pas jus pienas silpnai tekejo?
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima patirtim... 4u.gif
Atsakyti
Geriausi chicco smile.gif nors piniginiu atžvilgiu daugkartiniai tikrai būtų pasiteisinę..
Atsakyti
as irgi naudojau chicco ir man patiko, dabar uzsisakiau avent daugakrtinius, tai tikiuosi sutaupyti juos naudojama ir kaip daugelis cia mamyciu pasisake, atrodo, kad jie geri... smile.gif
Atsakyti
As naudojau johnsons baby, tai tikrai labai daznai juos keisti reikejo, greitai permirkdavo. Net nezinojau,kad daugkartiniu yra blush2.gif buciau tikrai pasirinkus, jeigu tokie efektyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 26 vasario 2009 - 19:48
Man patys geriausi "Chicco" thumbup.gif Zymiai plonesni uz kitus,ir didesni. O isbandziau turbut visus imanomus...
Atsakyti