Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Man tai visi įklotai buvo nelabai tinkami, vis prabėgdavo ir pro vienkartinius, ir pro daugkartinius. Dabar, kol namie bunu, naudoju vystyklus ir juos skalbiu.
Atsakyti
Naudoju vienkartinius chicco. labai patinka thumbup.gif svelnuciai. Pradzioj, kol pienelio gamyba nebuvo susinormalizavus, labai gerai sugerdavo. O dabar keiciu kas 2 dienas, nes pieno ant ikloto beveik nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 12 29, 14:45)
tik ne canpol babies, schmoll.gif visi kiti daugiau ar maziau tinka. dabar paskutiniu metu naudoju daugkartinius ir jais esu patenkinta  thumbup.gif

Matyt as neisranki biggrin.gif man po "avent" ir šitie Campolio idekliukai geri ax.gif nieko nesakau, aventai tikrai geresni, nu bet kokybės ir kainos santykiu man campol- super thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju vienkartinius chicco,nusiskundimu neturiu smile.gif
Atsakyti
Man patys geriausi buvo vienkartiniai NUK firmos, tik ne tie klasikiniai stori, bet plonuciai su lipduku thumbup.gif (Tiksliai neatsimenu pavadinimo, gal NUK premium g.gif ) Jokiu kitu nepirkciau niekada!!!!!
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 02 02, 12:05)
Man patys geriausi buvo vienkartiniai NUK firmos, tik ne tie klasikiniai stori, bet plonuciai su lipduku thumbup.gif  (Tiksliai neatsimenu pavadinimo, gal NUK premium g.gif ) Jokiu kitu nepirkciau niekada!!!!!

Pamirsau parasyti, kad pries naudojant NUK isbandziau visu firmu, niekas napatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2008 12 27, 20:13)
Tik Jonhsons- labai svelnus, gerai laikosi prilipe- rekomenduoju  thumbup.gif

ir pan jie buvo patys geriausi thumbup.gif, o isbandziau nemazai cool.gif
Atsakyti
auginu antra. naudoju Jonhsons. ir tinka ir patinka.
Atsakyti
Esu isbandziusi bene visas rusis vienkartiniu ir man vienareiksminskai geriausi Johnsons & johnsons thumbup.gif sitie man jauciasi tokie naturaliausi ir sugeria gerai ir krutys kvepuoja. kitu firmu ikloteliai man labai nemaloniai jautesi, lyg i koki celofana suvyniotos, dar kitu firmu neislaikydavo naktimis tokio pienuko kiekio. jau neprisimenu kokios firmos bet buvau radusi dar tokius, kurie prie kunoi jautesi kiek normliau, bet ne taip gerai kaip johnsons.
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 02 06, 14:44)
Esu isbandziusi bene visas rusis vienkartiniu ir man vienareiksminskai geriausi Johnsons & johnsons  thumbup.gif  sitie man jauciasi tokie naturaliausi ir sugeria gerai ir krutys kvepuoja. kitu firmu ikloteliai man labai nemaloniai jautesi, lyg i koki celofana suvyniotos, dar kitu firmu neislaikydavo naktimis tokio pienuko kiekio. jau neprisimenu kokios firmos bet buvau radusi dar tokius, kurie prie kunoi jautesi kiek normliau, bet ne taip gerai kaip johnsons.

Man irgi Johnsons patys geriausi.
Atsakyti
naudojau Jonson baby. kainuoja apie trylika litu. yra lipdukai, laaabai daug sugeria. skystis neprasisunkia atgal.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 02 02, 21:07)
Man patys geriausi buvo vienkartiniai NUK firmos, tik ne tie klasikiniai stori, bet plonuciai su lipduku thumbup.gif  (Tiksliai neatsimenu pavadinimo, gal NUK premium g.gif ) Jokiu kitu nepirkciau niekada!!!!!
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pries naudojant NUK isbandziau visu firmu, niekas napatiko doh.gif

Na gal tas NUK premium ir geri, bet paprasti NUK iklotelai tai kosmaras doh.gif labai mazai sugeria, o kai sugeria paskui salti pasidaro, slapi, namalonus tokie schmoll.gif
Naudojau Chicco, tai man buvo thumbup.gif Ir sugeria gerai ir sausi lieka.
Atsakyti
siaip gerai kad pasiskaiciau sita foruma pries apsispresdama, nes buciau jau pirkus avent daugkartinius ideklus, bet ko gero jie tikrai nieko verti, kaip ir avento vienkartiniai :/ tad pameginau cia taip isgirtus CHICCO firmos - ir tikrai nenusivyliau smile.gif puse bedu buvo isspresta blush2.gif
Atsakyti