Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Tik Jonhsons- labai svelnus, gerai laikosi prilipe- rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2008 12 27, 20:13)
Tik Jonhsons- labai svelnus, gerai laikosi prilipe- rekomenduoju  thumbup.gif

Ir as juos naudoju thumbup.gif
Atsakyti
o man Johnsons labai prasti unsure.gif prieš tai naudojau vokiškus (tik pavadinimą pamiršau, o dėžutė jau išmesta blush2.gif ), tai buvo žymiai švelnesni ir geriau sugerdavo cool.gif
Atsakyti
man nebuvo tokio skirtumo kokie g.gif
Atsakyti
tik ne canpol babies, schmoll.gif visi kiti daugiau ar maziau tinka. dabar paskutiniu metu naudoju daugkartinius ir jais esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2008 12 29, 15:45)
tik ne canpol babies, schmoll.gif visi kiti daugiau ar maziau tinka. dabar paskutiniu metu naudoju daugkartinius ir jais esu patenkinta  thumbup.gif

Aš irgi naudojau dagkartinius, Avent firmos biggrin.gif
Atsakyti
mes johnsons. kaina atitinka kokybe.
Atsakyti
Aš naudoju chicco daugkartinius. Labai patenkinta. Sumokėjau iš karto 36 Lt už 6 vnt, beveik prieš 2 metus, išskalbiu, ir - vėl "ant skūros". Kokybė thumbup.gif
Atsakyti
naudoju avent firmos, daukartinius, man lb tiko viskas, ir ilgam thumbup.gif nr toks zaidimas kaip su tais vienkartiniais doh.gif
Atsakyti
Vienkartiniai Avent ir chiko
Atsakyti
as vienkartiniu isbandziau avent,jonhsons, nuk ir dar kazkokius tai man labiausiai patiko Nuk firmos, dabar juos ir naudoju. ale bet suzinojau kad yra daukartiniu bigsmile.gif tikriausiai vaistinese ju yra pirkti?nes man labai bega pienas tai daznai turiu keisti doh.gif
Atsakyti
Naudojau Avent, tai patiko, ale brangoka.
Tada pabandziau Canpol Baby, tai siaubas. Nepatariu naudoti.
Vyras per klaida nupirko Jonhsons firmos, tai super. Geresni nei Avent. Tai dabar juos tik ir naudoju. Didziausias pliusas del esancio idubimo speneliui. smile.gif
Beje turiu daugkartinius iklotus i liemenele Avent firmos. Nepatinka, nes po rankinio skalbimo, medziaga patapo siurksti ir persti papukus kai juos naudoju.
Taip pat turiu daugkartinius iklotus is merinosu vilnos. Tai super. Ale man kita problema su tais daugkartiniais, kad po kiekvieno pamaitinimo reikia keisti, nes jie patampa slapi, grezti net galima. Na bet pas ka pienas upeliais neteka, manau labai tiktu, patiktu smile.gif
Atsakyti