Tik Jonhsons- labai svelnus, gerai laikosi prilipe- rekomenduoju
QUOTE(Belty @ 2008 12 27, 20:13)
Tik Jonhsons- labai svelnus, gerai laikosi prilipe- rekomenduoju
Ir as juos naudoju
o man Johnsons labai prasti prieš tai naudojau vokiškus (tik pavadinimą pamiršau, o dėžutė jau išmesta ), tai buvo žymiai švelnesni ir geriau sugerdavo
man nebuvo tokio skirtumo kokie
QUOTE(jurhea @ 2008 12 29, 15:45)
tik ne canpol babies, visi kiti daugiau ar maziau tinka. dabar paskutiniu metu naudoju daugkartinius ir jais esu patenkinta
Aš irgi naudojau dagkartinius, Avent firmos
mes johnsons. kaina atitinka kokybe.
Vienkartiniai Avent ir chiko
as vienkartiniu isbandziau avent,jonhsons, nuk ir dar kazkokius tai man labiausiai patiko Nuk firmos, dabar juos ir naudoju. ale bet suzinojau kad yra daukartiniu tikriausiai vaistinese ju yra pirkti?nes man labai bega pienas tai daznai turiu keisti
Naudojau Avent, tai patiko, ale brangoka.
Tada pabandziau Canpol Baby, tai siaubas. Nepatariu naudoti.
Vyras per klaida nupirko Jonhsons firmos, tai super. Geresni nei Avent. Tai dabar juos tik ir naudoju. Didziausias pliusas del esancio idubimo speneliui.
Beje turiu daugkartinius iklotus i liemenele Avent firmos. Nepatinka, nes po rankinio skalbimo, medziaga patapo siurksti ir persti papukus kai juos naudoju.
Taip pat turiu daugkartinius iklotus is merinosu vilnos. Tai super. Ale man kita problema su tais daugkartiniais, kad po kiekvieno pamaitinimo reikia keisti, nes jie patampa slapi, grezti net galima. Na bet pas ka pienas upeliais neteka, manau labai tiktu, patiktu
Tada pabandziau Canpol Baby, tai siaubas. Nepatariu naudoti.
Vyras per klaida nupirko Jonhsons firmos, tai super. Geresni nei Avent. Tai dabar juos tik ir naudoju. Didziausias pliusas del esancio idubimo speneliui.
Beje turiu daugkartinius iklotus i liemenele Avent firmos. Nepatinka, nes po rankinio skalbimo, medziaga patapo siurksti ir persti papukus kai juos naudoju.
Taip pat turiu daugkartinius iklotus is merinosu vilnos. Tai super. Ale man kita problema su tais daugkartiniais, kad po kiekvieno pamaitinimo reikia keisti, nes jie patampa slapi, grezti net galima. Na bet pas ka pienas upeliais neteka, manau labai tiktu, patiktu