Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

As tai tik uz Chicco! Super! nes kiek kitu naudojau, tai nieko panasaus sad.gif
Atsakyti
Naudoju "Chicco". Patiko ir "Avent", bet kaina tai doh.gif
Atsakyti
Prireikė ir man įklotų. Tik aš kažkodėl pirma nusipirkau, o tik po to susiprotėjau pasidomėti kokius naudoja ir giria kitos mamos doh.gif lotuliukas.gif Pirkau Jonsons baby, nes kaina nedidelė, bet gal ir neprašoviau, nes daug kam patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudoju Nuk ir man tinka. pradzioj tai aisku nekas buvo, nesugere kiek reikejo, bet dabar pats tas smile.gif dar bandziau bella iklotukus. siaubas!!! jei tekdavo ilgiau pabuti, pvz isejus kur, tai jie taip issisloksniuoja kai prisigeria pienelio, o krutis lieka apkibusi tokiais pukeliais... fe..
Atsakyti
naudoju johnsons, nuk bandziau tai man ju lipdukai lb jau netvirti pametu kai maitint reikia tai nervuoja o va johnsons daug tvirciau laikos ir speneliui skylute yra o kadangi mano lb jau jautrus jie tai daug geriau kai ne taip suspausti buna smile.gif gal reiks isbandyt chico jau lb cia girai visos ax.gif
Atsakyti
Jau ko ko - o avent daugkartiniu tai nerekomenduoju schmoll.gif Visiskas ss... - prabega pro sonus nesugeria ta medvilne nieko schmoll.gif

O vienkartinius tai Jonsons baby naudoju - tai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 11 24, 16:32)
Jau ko ko  - o avent daugkartiniu tai nerekomenduoju schmoll.gif  Visiskas ss... - prabega pro sonus nesugeria ta medvilne nieko schmoll.gif
O vienkartinius tai Jonsons baby naudoju - tai geri thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif as ir us Jonsons, bandziau Nuk, bet praleisdavo kazkaip g.gif , o Jonsons storesni, gal del to g.gif
Atsakyti
DZONSONS thumbup.gif
Atsakyti
man chico geriausi, nes nelieka slapi, o kas ir yra svarbiausia, sugeria super, avento pvz vis viena paspaudus slapia palieka, niu ir gaunas kad spenelis dregnai laikos, ko svarbiausia isvengt reikia.
Atsakyti
na reiks isbandyt chicco, naudoju NUK, na nieko, bet visvien varva.. o per kiek laiko susireguliuoja viskas?
Atsakyti
Yra dar tokie daugkartiniai, viena puse is vilnos, kita is silko, sitie labai geri ypac toms, kuriu speneliai nugrauzti, nedirgina odos. mano speneliai tvarkoj, bet as juos del silumosnaudoju, kad krutys butu siltai. Man tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrge: 03 gruodžio 2008 - 16:01
man kol kas J&J geriausi, pagal kaina ir kokybe, Avento geri bet brangoki,
Nuko, visiskai nepatiko...
Atsakyti