Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

man labiausiai patinka johnsons baby ir chicco (brangesni, bet daugiau sugeria, todel ilgiau uztenka). patys prasciausi - canpol, nes tokie visai ploksti, nepritaikyti prie kruties formos. nuk irgi nesuzavejo.
Atsakyti
Man patinka tik chicco , na gal dar avent. Aišku jie brangus, bet kaip sakoma taupus moka du kartus biggrin.gif .
Atsakyti
O aš pirkau Avent daugkartinio naudojimo, medžiaginius, skalbiamus. Ten pakuotėj jų, beros, šeši. Tai per kokius keturis mėnesius naudojimo man jų visiškai užteko, nors ir labai dažnai skalbiau, bet puikiai laikė. O paskui pienuko gamyba susireguliavo, ir dabar jokių įklotų nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
as naudojau jonson&jonson firmos,man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2008 10 23, 09:01)
O aš pirkau Avent daugkartinio naudojimo, medžiaginius, skalbiamus.  Ten pakuotėj jų, beros, šeši. Tai per kokius keturis mėnesius naudojimo man jų visiškai užteko, nors ir labai dažnai skalbiau, bet puikiai laikė. O paskui pienuko gamyba susireguliavo, ir dabar jokių įklotų nebereikia thumbup.gif

Su pirmaisiais vaikais pirkdavau vienkartinius idekliukus, o dabar uzmaciau Avent daugkartinius thumbup.gif Labai geras dalykas, ir pagal kaina apsimoka
Atsakyti
Išbandžiau daug rūšių. Labiausiai man tinka Natracare, tokie minkšti, natūralūs, daug sugeria. Dar Chicco visai patiko. Labiausiai nepatiko Helen Harper, kažkokie jie man sintetiniai ir nemalonūs prie kūno buvo...
Atsakyti
is pradziu naudojau Mothercare, o dabar chicco, tai jie man labiau patinka ner stori bet platus ir prie liemeneles prisiklijuoja, nu bent man tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 28 spalio 2008 - 19:02
QUOTE(ulencija @ 2008 10 23, 10:01)
O aš pirkau Avent daugkartinio naudojimo, medžiaginius, skalbiamus.  Ten pakuotėj jų, beros, šeši. Tai per kokius keturis mėnesius naudojimo man jų visiškai užteko, nors ir labai dažnai skalbiau, bet puikiai laikė. O paskui pienuko gamyba susireguliavo, ir dabar jokių įklotų nebereikia thumbup.gif

Aš irgi juos naudojau bet dar atsargai vienkartinių turėdavau, kol tie išskalbti džiūdavo. Vienkartinius tai canpol babys pirkdavau, man patiko ir kaina žemesnė nei kitų 4u.gif
Atsakyti
As isbandziau daug rusiu. Is visu labiausiai patiko Chicco, nes jie 1. ploni. kadangi krutine ir taip vos tilpo i F dudzio liemenele, neturejau jokio noro kistis dar centimetro storio ikloto. 2. prisiklijuoja-tas patogu.3. yra maziausiai pastebimi is visu iklotu, kuriuos bandziau. Kai juos naudojau, buvo vasara, todel man buvo svarbu, kad jie nekristu i aks po aptempta maikute.

Siaip visai neblogi Avent daugkartiniai, bet jie jau akivaizdziai matydavosi. Pradzij nesiojau juos namie, bet paskui pagalvojau-argi MB nenusipelno manes ir namie grazios matyt. Be to, mane uzkniso tas skalbimas, todel ilgainiui pradejau naudoti tik vienkartinius.

Nezinau kaip kitoms, bet realiai man iklotu reikejo iki kokio 3 menesio, paskui viskas susitvarke. Taipkad nera labai jau ilgas tarpas, todel rinkausi tai, kas man maksimaliai patogu ir higieniska, o kaina tai jau antroj vietoj buvo.
Atsakyti
man super yra firmos Tommee Tippee. jie sugeria daug skyscio, pienuka taip lyg uzrakina viduje, kaip maiselyje, taip pat su lipukais, bet buna kad kartais pasislenka vistiek. o ligonineje dave pakeli jonsons, tai man nelabai...
Atsakyti
man geriausi buvo ir yra avent, dar neblogi jonson&jonson.
Atsakyti
Naudojau daug rusiu, bet labiausiai patiko CHICCO. thumbup.gif
Johsons man prilipdavo prie speneliu. Tai jausmas ne koks. schmoll.gif
Atsakyti