O man visgi labiausiai patinka daugkartiniai vilnos -šilko įklotėliai, jie labai malonus, daug sugeria, be to šilkas turi raminamąjį poveikį. Kai auginau pirmąją naudojau vienkartinius ir turėjau daugkartinius medvilninius, bet jie labai negražiai atrodo dėvint palaidinę, o šie visai kitokie minkšti ir maloniai priglunda. Aš juos gavau dovanų ir buvau maloniai nustebinta Šiaip mačiau jų yra pirkti www.ekomama.lt
jei pienas nelabai teka, tai galima ir daugkartinius naudot. pas mane tai pienas labai varvedavo, as naudojau vienkartinius NUK firmos, tai pirmus menesius kas dvi tris valandas as juos keisdavausi, nes kiaurai perslapdavo. tai neisivaizduoju, kaip su daugkartiniais buciau apsiejus, nespeciau plaut ir dziovint
As pati naudoju NUK firmos - man jie geriausi
Isbandziau VISUS, nes pienas tai kaip is krano bega. Man fainiausi Johnson Baby ir NUK. Johnson Baby storesni, tai labiau kazkaip matosi, bet, atrodo, daugiau ir sugeria. Blogiausias pasirinkimas bent mano atveju buvo AVENT daugkartiniai. Siaubas Pastoviai jauciau nemalonu slapumo pojuti, krutine dvisluoksne atrode, o keisti teko kas 1-2 val. Panaudojau viena diena ir tiek ziniu. Pinigu metimas i bala.
Bandziau "Canpol", "NUK" ir "Chicco". Labiausiai patiko "Chicco"
Isbandziau ne vienos firmos, tai man labiausiai patiko Johnson Baby, o labiausia nepatiko - Canpol babies
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 18, 11:20)
Isbandziau VISUS, nes pienas tai kaip is krano bega. Man fainiausi Johnson Baby ir NUK. Johnson Baby storesni, tai labiau kazkaip matosi, bet, atrodo, daugiau ir sugeria. Blogiausias pasirinkimas bent mano atveju buvo AVENT daugkartiniai. Siaubas Pastoviai jauciau nemalonu slapumo pojuti, krutine dvisluoksne atrode, o keisti teko kas 1-2 val. Panaudojau viena diena ir tiek ziniu. Pinigu metimas i bala.
o johns baby, tai man nemalonus buvo..., perštėdavo..., vieną kartą pabandžiau ir viskas, naudojau daugkartinius,
Avent daugkartiniai tai nepatiko
o daugkartiniai šilko ir vilnos tai
O man labiausiai patinka Johnson's baby, gerai sugeria, su lipdukais, ilgam uztenka. Kaina apie 13 Lt (30 vnt.)
QUOTE(eeeglute @ 2008 09 25, 16:12)
O man labiausiai patinka Johnson's baby, gerai sugeria, su lipdukais, ilgam uztenka. Kaina apie 13 Lt (30 vnt.)
man irgi šitie labiausiai patinka
Chicco man irgi labai patiko, bet va mano kleckui nea Neimdavo krūties, kol jos nenusiplaudavau, matyt, kažko ten yra juosa... Nors man jie labai patiko - labai patogiai supakuoti
O NUK tai negaliu kaip nepatiko Jie kažkaip bebūdami liemenėlėj sugebėdavo praplyšti ir visa krūtis tada apsipūkuodavo - neįmanoma vaikui duot tokios, kol nenusiplauni
o daugiau ką čia aš naudojau, nebepamenu kažkaip....AI avent vienkartiniai man irgi
Bet čia manau kiekvienai skirtingai, toldėl vis tiek kiekviena turim visus išbandyti, kad atrasti savo
QUOTE(eeeglute @ 2008 09 25, 16:12)
pritariu 100% man taip pat jei geriausi