Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Aš tai nepasakyčiau, kad skirtingų firmų jie labai vienas nuo kito skirtųsi, tai galima ir pagal kainą rinktis. Naudojau ir daugkartinius (Avent), ir vienkartinius, tai dabar tik vienkartinius naudoju - išmeti, ir ramu, nereikia plauti. 4u.gif
Atsakyti
O man visgi labiausiai patinka daugkartiniai vilnos -šilko įklotėliai, jie labai malonus, daug sugeria, be to šilkas turi raminamąjį poveikį. Kai auginau pirmąją naudojau vienkartinius ir turėjau daugkartinius medvilninius, bet jie labai negražiai atrodo dėvint palaidinę, o šie visai kitokie minkšti ir maloniai priglunda. Aš juos gavau dovanų ir buvau maloniai nustebinta thumbup.gif Šiaip mačiau jų yra pirkti www.ekomama.lt
Atsakyti
jei pienas nelabai teka, tai galima ir daugkartinius naudot. pas mane tai pienas labai varvedavo, as naudojau vienkartinius NUK firmos, tai pirmus menesius kas dvi tris valandas as juos keisdavausi, nes kiaurai perslapdavo. tai neisivaizduoju, kaip su daugkartiniais buciau apsiejus, nespeciau plaut ir dziovint lotuliukas.gif

Atsakyti
As pati naudoju NUK firmos - man jie geriausi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau VISUS, nes pienas tai kaip is krano bega. Man fainiausi Johnson Baby ir NUK. Johnson Baby storesni, tai labiau kazkaip matosi, bet, atrodo, daugiau ir sugeria. Blogiausias pasirinkimas bent mano atveju buvo AVENT daugkartiniai. Siaubas doh.gif Pastoviai jauciau nemalonu slapumo pojuti, krutine dvisluoksne atrode, o keisti teko kas 1-2 val. Panaudojau viena diena ir tiek ziniu. Pinigu metimas i bala. doh.gif
Atsakyti
Bandziau "Canpol", "NUK" ir "Chicco". Labiausiai patiko "Chicco" thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau ne vienos firmos, tai man labiausiai patiko Johnson Baby, o labiausia nepatiko - Canpol babies schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 18, 11:20)
Isbandziau VISUS, nes pienas tai kaip is krano bega. Man fainiausi Johnson Baby ir NUK. Johnson Baby storesni, tai labiau kazkaip matosi, bet, atrodo, daugiau ir sugeria. Blogiausias pasirinkimas bent mano atveju buvo AVENT daugkartiniai. Siaubas  doh.gif  Pastoviai jauciau nemalonu slapumo pojuti, krutine dvisluoksne atrode, o keisti teko kas 1-2 val. Panaudojau viena diena ir tiek ziniu. Pinigu metimas i bala. doh.gif

o johns baby, tai man nemalonus buvo..., perštėdavo..., vieną kartą pabandžiau ir viskas, naudojau daugkartinius,
Avent daugkartiniai tai nepatiko schmoll.gif
o daugkartiniai šilko ir vilnos tai thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau visus vienkartinius. Labiausiai patinka Chicco.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 23 rugsėjo 2008 - 18:21
O man labiausiai patinka Johnson's baby, gerai sugeria, su lipdukais, ilgam uztenka. Kaina apie 13 Lt (30 vnt.)
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 09 25, 16:12)
O man labiausiai patinka Johnson's baby, gerai sugeria, su lipdukais, ilgam uztenka. Kaina apie 13 Lt (30 vnt.)

man irgi šitie labiausiai patinka thumbup.gif
Chicco man irgi labai patiko, bet va mano kleckui nea schmoll.gif Neimdavo krūties, kol jos nenusiplaudavau, matyt, kažko ten yra juosa... g.gif Nors man jie labai patiko - labai patogiai supakuoti smile.gif
O NUK tai negaliu kaip nepatiko schmoll.gif Jie kažkaip bebūdami liemenėlėj sugebėdavo praplyšti ir visa krūtis tada apsipūkuodavo - neįmanoma vaikui duot tokios, kol nenusiplauni doh.gif
o daugiau ką čia aš naudojau, nebepamenu kažkaip....AI avent vienkartiniai man irgi schmoll.gif
Bet čia manau kiekvienai skirtingai, toldėl vis tiek kiekviena turim visus išbandyti, kad atrasti savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 09 25, 16:12)

pritariu 100% drinks_cheers.gif man taip pat jei geriausi thumbup.gif
Atsakyti