Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Geriausia skalbiami AVENT. Jau devynis menesius naudoju thumbup.gif
O kai pora menesiu naudojau vienkartinius, tai maniau bankrutuosiu blink.gif
Pirma menesi beveik 6 dezutes po 30vnt. sunaudojau ohmy.gif
Atsakyti
Aš irgi tik NUK bandžiau, bet man pienukas čiurkšle bega, tai galvoju, neužteks pinigėlių ant tų dėkliukų g.gif ... Vakr visai gerą išeitį radau: atnešė anyta dėkliukų į pampersus (tipo kai prikakoja, galima išsaugot pampersiuką) bet man tie dėkliukai į pmpersus nelabai, bet užtat įvinioju į jį vatos gabaląir pienuko daug sugeria ir išmest greit negaila biggrin.gif Čia kai namie esi, tokia išeitis man visai nieko.
Atsakyti
Pradzioje naudojau Natural firmos. Buvo visai nieko, kol nepabandziau NUK. Tie geresni, nes prisiklijuoja, o be to ir pigesni nei tie Natural.
Kokia kaina idekliuku Chicco?
Atsakyti
RIMI parduotuveje NUK idekliukams ispardavimo akcija-8.27lt.
Atsakyti
naudoju chicco thumbup.gif thumbup.gif
turiu ir tuos nevienkartinius, buvo prie liemeneles kai pirkau, bet taip ir guli maisely, kazkaip nam nehigieniska atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Dianuška @ 2004 08 10, 10:30)

Kokia kaina idekliuku Chicco?

60 vienetu apie 24 litus wink.gif
Atsakyti
MAn cicco irgi buvo geriausi wink.gif Kazkaip kaia atitiko kokybe smile.gif
Atsakyti
Naudojau Avent,bet kai jų kažkaip nebuvo vaistinėje,o man reikėjo pirkau Nuk. Labai patiko. Beveik ta pati kokybė.
Turiu ir daugkartinius Avent,bet man pro liemenuką matosi.... biggrin.gif Maikę užsidedi ir atroso,jog specialiai ten popierius kažkoks įkištas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Blondi @ 2004 08 14, 23:38)
Maikę užsidedi ir atroso,jog specialiai ten popierius kažkoks įkištas.

laugh.gif laugh.gif hah.gif
Atsakyti
thumbup.gif As už Chiico thumbup.gif Man jie buvo geriausi, o visi Nuk , Canpol buvo toks šššššššššš.Nežinau bet man tai prabėgdavo, ir eidavau šlapiais rūbais. Po viso to likau ištikima Chiico idėklams. soske.gif soske.gif soske.gif
Atsakyti
O as nezinau ka daryti, man nei i kloteliai, nei stora flanele niekas nepadeda, prateka kiaurai, gal galit ka patarti? g.gif
Atsakyti
Chicco. Man geriausi buvo, sugerdavo labai gerai.
Atsakyti