Man atradimas - TIGEX firmos įdėkliukai. Jie brangesni už pigiausius, bet dabar užtenka 1-2 visai dienai ir vieno nakčiai Supakuoti kiekvienas į atskirą maišiuką, labai gerai sugeria. Jaučiasi kokybė.
Naudoju AVENT daugkartinius įklotėlius. Kai žindžiau pirmąją dukrytę, naudojau vienkartinius įklotus, bet nelabai patiko, nes pieno buvo daug ir jie man praleisdavo pienuką. Dabar tų vienkartinių nenaudoju. Dar dabar kartais, kai prisigamina daug pieno arba šiaip nakčiai, tai naudoju paprastus marliukus, nes ir tie daugkartiniai man kartais praleidžia pienuką
johnsons iklotai eurovaistinese 17.49lt kainuoja... kai tuo tarpu maximose,iki ir kitur nuo 12.59lt iki 13.99lt... na kainu skirtumas nerealus
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 07 20, 20:07)
johnsons iklotai eurovaistinese 17.49lt kainuoja... kai tuo tarpu maximose,iki ir kitur nuo 12.59lt iki 13.99lt... na kainu skirtumas nerealus
nu jo johnsons tikrai geri, bet super marketuose jie piesni, nors tisa pasakius seniai pirkau, gal iki metuku tik , o paskui pradejo maziau zysti ir pasidare nereikalingi iki db liko dezute apipilne
Aš naudoju NUK Bet irgi pastebėjau kainų skirtumą: Maximoje apie 13 lt kainuoja, o Norfoje 9,99 lt
Hm, o man patinka patys natūraliausi, medvilniniai Išskalbiu vis ir turiu. Kai pirkau liemenėlę maitinančiai, tai ir tie įklotukai buvo, niu man nieko nėra geriau
Turiu lanos vilnos iklotelius, laso formos, super
Johnsons man patys prasčiausi pasirodė, kiek esu naudojusi, nuo jų žaizdas pasidariau ant spenelių, nes prikipdavo o geriausi man chicco arba nuko, dar patiko pusycat, nes jie pigiausi
As tai kaip karve pieninga... gal kam pieno? pirkau ir avent ir johnsons... vis man perbegdavo pienas, nors keisdavau tikrai daznai... tai pradejau pacius pigiausius pirkt pakuotem po 80 nu savaitei su trupuciu uztenka...
QUOTE(IndruteUK @ 2008 07 25, 20:00)
As tai kaip karve pieninga... gal kam pieno? pirkau ir avent ir johnsons... vis man perbegdavo pienas, nors keisdavau tikrai daznai... tai pradejau pacius pigiausius pirkt pakuotem po 80 nu savaitei su trupuciu uztenka...
Pavydžiu, kad man taip vis man atrodo, kad to pieno mažai
Pas mane tik kartais keli lašeliai būna, tai aš naudoju AVENT daugkartinius medvilninius skalbiamus. Man tai jie labai patinka, nors kartais biškutuką ir prilimpa, bet užtat ramu, nusipirkai ir daugiau nebereik sukt galvos, išskalbi ir viskas
na as dar nenaudoju, bet nusipirkau chicco ikotukus i liemenele, tad reiks isbandyt
isbandziau daug bet geriausiai patiko Chicco