Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(Rasma @ 2008 06 28, 22:02)
Vaistinėse matyt jų nelabai yra, nes niekur nemačiau g.gif Į parduotuves ar prekybos centrus dabar neinu, mes su vaikeliu nenoriu po parduotuves trintis ax.gif

Akropolio eurovaistinej (30vnt) ir akropolio maksimoj (30 ir 60vnt) tikrai yra.
Atsakyti
Išbadžiau visokių, bet geresnių nei AVENT neradau. Juos ir naudojau visą laiką, kol maitinau. Tiesa, jie šiek tiek brangesni, bet kokybė bent jau man tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo condoleeza: 30 birželio 2008 - 15:03
kai maitinau ,tai labiausiai patiko "tommee tippee" ir chicco.pirmieji tai labai faini del to ,kad plonuciai,sugertas pienas virsta zele,pats iklotelis prisiklijuoja prie liemeneles,kiekvienas ipakuotas i atskira maiseli.zodziu thumbup.gif tik gyvenu ne letuvoje ,tai negaliu pasakyti ar yra tokios firmos lietuvoje. g.gif
Atsakyti
Man chicco buvo geriausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiek buvau bandziusi tai chicco yra patys geriausi,nuo kitu nakti nubusdavau slapia, o chicco gerai sugeria ir pienelis neprabega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kami1 @ 2008 07 04, 22:26)
Kiek buvau bandziusi tai chicco yra patys geriausi,nuo kitu nakti nubusdavau slapia, o chicco gerai sugeria ir pienelis neprabega  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Galiu tik pritarti ir paantrinti - Chicco geriausi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 06 28, 22:02)

Šiandien tik vaistinėje mačiau itin pigius įklotėlius (30 vnt. tik apie 8 Lt) - " berods "Helen Harper's" pavadinimu. Niekas nebandėt? ax.gif 

AS juos irigi radau ir pigus ir gerai,,nes juk reik daznai keisti juk pienas rugsta tai kam pirkti tokiu kur virsta zele, juk cia bakterijom palanki terpe,,na cia mano nuomone
Atsakyti
man tai patys geriausi buvo johnsons ideklai. bet eurovaistinese jie kainuoja virs 17Lt. o siaures miestelio rimi vaistineje, nezinau, kokios buna prie rimi, tuos pacius iklotus radau uz 14.5Lt. jie isgaubti ir nesirauksleja, labai malonus prie kuno.
bet dabar perejau prie skalbiamu ikloteliu, daugkartiniu. tik stengiuosi pries naudojima islyginti smile.gif nezinau, kiek padeda pieno rugsties isnaikinimui...
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2008 06 30, 16:02)
Išbadžiau visokių, bet geresnių nei AVENT neradau. Juos ir naudojau visą laiką, kol maitinau. Tiesa, jie šiek tiek brangesni, bet kokybė bent jau man tikrai  thumbup.gif

Reikes siuos pabandyti, nes kiti man nelabai. Johnsons neblogi jei nelabai stipria pienukas bega, o jei stirpiau tai man kiaurai prabega. Chicco tokie labai panasus i sauskelnes - ilgiau pabuvus sunta. NUK man kazkodel visai nepatiko - mazai sugeria.
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2008 06 30, 16:02)
Išbadžiau visokių, bet geresnių nei AVENT neradau. Juos ir naudojau visą laiką, kol maitinau. Tiesa, jie šiek tiek brangesni, bet kokybė bent jau man tikrai  thumbup.gif

O man Avent nepatiko schmoll.gif , nusipirkau Johnsons pabandyt,tai kolkas patenkinta,bet kadangi sumazejo pienelio,tai nzn ar busiu patenkinta,kai jis (jei taip nutiks,vyliuos) atsistatys. Dar patiko labai Avent ,bet ne vienkartiniai,o tie skalbiami,tokie malonus prie odos,naturalus pluostas thumbup.gif ,o as nekenciu sintetikos.Tai pakeisdama naudoju siuos,vienus diena kitus nakti,peiklausomaikaip pienelis ar srovele ar rimta srove teka smile.gif
Atsakyti
o as naudoju daugkartinius avento ir esu labai patenkinta,o va vienkartiniai tai nepatiko avento.
Atsakyti
Daug visokių išbandžiau, kol radau savo - Chicco thumbup.gif
pieno daug turėjau, tai su daugkartiniais būdavo bėdos doh.gif
Atsakyti