Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

tik chicco thumbup.gif
Atsakyti
nuk didelis sh... chicco daug geriau smile.gif, o kitu nebandziau...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 06 25, 17:31)
nuk didelis sh... chicco daug geriau smile.gif, o kitu nebandziau...

Pats didžiausias apsurdas tai Johnson's baby: ir maži ir pastoviai kiaurai šlapi būdavo. Avent irgi ne kas. Tik garsiai vardas skamba. Man irgi tik Chicco patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 06 25, 18:17)
Pats didžiausias apsurdas tai Johnson's baby: ir maži ir pastoviai kiaurai šlapi būdavo. Avent irgi ne kas. Tik garsiai vardas skamba. Man irgi tik Chicco patiko  thumbup.gif

Tiesa, Avent irgi turejau pora pameginimui. doh.gif Nesuzavejo. schmoll.gif Chicco patikimiausi, ilgiausiai "grojantys".
Atsakyti
Bandžiau NUK, Avent ir Johnson.
Man geriausi - Avent, bet naudoju NUK (pigiausi biggrin.gif ). Man nieks nešunta, tik baisiai daug reikia. Labai greit permirksta, ploni ir todėl turbūt man gaunasi - šykštus moka du kartus biggrin.gif
Johnson man buvo nesusipratimas, labai skaudžiai prilipdavo prie spenelio blink.gif , kurie ir taip jautrūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 04 16, 12:49)
Pradžioj naudojau vienkartinius, po to supratus, kad jų man reikia gana daug, tai susigundžiau ir nusipirkau AVENT'O daugkartinius, tai jau kitą dieną prakeikiau tą minutę, kai sugalvojau juos nusipirkti, tik pinigus išmečiau: jie beveik nieko nesugeria, per kraštus bėgdavo, naktį šlapia atikeldavau...  doh.gif
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius  g.gif  mirksiukas.gif

ir man tas pats su tais avent daukartiniais verysad.gif

vat chicco thumbup.gif
Atsakyti
bandziau triju rusiu: patys blogiausi nuk, neblogi canpool babys, o geriausi man jonsons, tik biski jie pukuojasi ir tenka nuimt tuos pukelius nuo speneliu. Bet sugeria jie man l. gerai thumbup.gif kaip ir is higieniniu iklotu allways, toks ju vidus(isnagrinejau mirksiukas.gif )
avent nebandziau, nes brangu man, o chico neradau Tauragej doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau "Tigex": brangesni už "Avent" (Tigex 24 vnt. apie 18 lt, Avent 24 vnt 14 Lt), bet labai smagūs. Plonyčiai, minkštučiai, dideli ir puikiai apsaugo liemenėlę, labai daug ir gerai sugeria thumbup.gif , kiekvienas vnt perlenktas pusiau ir supakuotas į atskirą maišiuką, tai labai patogu įsimesti į rankinę.
Atsakyti
Bandžiau daug, bet chicco thumbup.gif Kas nebandėt, rekomenduoju panandyti. Privalumas: pro juos pienas neprabėga, jie neperšlampa. Pienas patekęs į iklotą virsta drebučiais.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 06 27, 14:06)
Išbandžiau "Tigex": brangesni už "Avent" (Tigex 24 vnt. apie 18 lt, Avent 24 vnt 14 Lt), bet labai smagūs. Plonyčiai, minkštučiai, dideli ir puikiai apsaugo liemenėlę, labai daug ir gerai sugeria  thumbup.gif , kiekvienas vnt perlenktas pusiau ir supakuotas į atskirą maišiuką, tai labai patogu įsimesti į rankinę.

Palauksim tavo nuomones apie chicco ir ziuresma ar verta tigex isbandyt cool.gif
Kiek laiko tu sugertuku reikia? Nejaugi visa maitinimo perioda... doh.gif
Atsakyti
Man geriausi NUK premium, nors bandziau turbut visus kokie yra prekyboje. labai ploni ir gerai sugeria thumbup.gif prasciausi Jonsons ir canpoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 06 27, 21:10)
Palauksim tavo nuomones apie chicco ir ziuresma ar verta tigex isbandyt cool.gif
Kiek laiko tu sugertuku reikia? Nejaugi visa maitinimo perioda...  doh.gif

Vaistinėse matyt jų nelabai yra, nes niekur nemačiau g.gif Į parduotuves ar prekybos centrus dabar neinu, mes su vaikeliu nenoriu po parduotuves trintis ax.gif

Na man sugertukų jaučiu reiks tikrai visą periodą - pieno krūtinė visai nelaiko biggrin.gif O jei dar kur nugirstu vaiką verkiant, tik sudilgsi ir pasipila fontanu blink.gif Yra mamų, kurios gali ir be liemenėlės vaikščioti ir vaikelį maitinant iš kitos krūties pienas savaime nebėga g.gif Nesuprantu nuo ko tai priklauso blush2.gif

Šiandien tik vaistinėje mačiau itin pigius įklotėlius (30 vnt. tik apie 8 Lt) - " berods "Helen Harper's" pavadinimu. Niekas nebandėt? ax.gif

Dar daug liko išbandymui biggrin.gif :
" Baby Ono Premium" (24 vnt apie 12 Lt)
"Reer" (30 vnt apie 15 Lt)
"Babymoov" (40 vnt apie 17 Lt)
"Ultra" (50 vnt apie 24 Lt, o 24 vnt apie 12 lt)
Atsakyti