tik chicco
nuk didelis sh... chicco daug geriau , o kitu nebandziau...
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 06 25, 17:31)
nuk didelis sh... chicco daug geriau , o kitu nebandziau...
Pats didžiausias apsurdas tai Johnson's baby: ir maži ir pastoviai kiaurai šlapi būdavo. Avent irgi ne kas. Tik garsiai vardas skamba. Man irgi tik Chicco patiko
QUOTE(Mičiko @ 2008 06 25, 18:17)
Pats didžiausias apsurdas tai Johnson's baby: ir maži ir pastoviai kiaurai šlapi būdavo. Avent irgi ne kas. Tik garsiai vardas skamba. Man irgi tik Chicco patiko
Tiesa, Avent irgi turejau pora pameginimui. Nesuzavejo. Chicco patikimiausi, ilgiausiai "grojantys".
Bandžiau NUK, Avent ir Johnson.
Man geriausi - Avent, bet naudoju NUK (pigiausi ). Man nieks nešunta, tik baisiai daug reikia. Labai greit permirksta, ploni ir todėl turbūt man gaunasi - šykštus moka du kartus
Johnson man buvo nesusipratimas, labai skaudžiai prilipdavo prie spenelio , kurie ir taip jautrūs
Man geriausi - Avent, bet naudoju NUK (pigiausi ). Man nieks nešunta, tik baisiai daug reikia. Labai greit permirksta, ploni ir todėl turbūt man gaunasi - šykštus moka du kartus
Johnson man buvo nesusipratimas, labai skaudžiai prilipdavo prie spenelio , kurie ir taip jautrūs
QUOTE(ritukasx @ 2008 04 16, 12:49)
Pradžioj naudojau vienkartinius, po to supratus, kad jų man reikia gana daug, tai susigundžiau ir nusipirkau AVENT'O daugkartinius, tai jau kitą dieną prakeikiau tą minutę, kai sugalvojau juos nusipirkti, tik pinigus išmečiau: jie beveik nieko nesugeria, per kraštus bėgdavo, naktį šlapia atikeldavau...
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius
ir man tas pats su tais avent daukartiniais
vat chicco
bandziau triju rusiu: patys blogiausi nuk, neblogi canpool babys, o geriausi man jonsons, tik biski jie pukuojasi ir tenka nuimt tuos pukelius nuo speneliu. Bet sugeria jie man l. gerai kaip ir is higieniniu iklotu allways, toks ju vidus(isnagrinejau )
avent nebandziau, nes brangu man, o chico neradau Tauragej
avent nebandziau, nes brangu man, o chico neradau Tauragej
Išbandžiau "Tigex": brangesni už "Avent" (Tigex 24 vnt. apie 18 lt, Avent 24 vnt 14 Lt), bet labai smagūs. Plonyčiai, minkštučiai, dideli ir puikiai apsaugo liemenėlę, labai daug ir gerai sugeria , kiekvienas vnt perlenktas pusiau ir supakuotas į atskirą maišiuką, tai labai patogu įsimesti į rankinę.
Bandžiau daug, bet chicco Kas nebandėt, rekomenduoju panandyti. Privalumas: pro juos pienas neprabėga, jie neperšlampa. Pienas patekęs į iklotą virsta drebučiais.
QUOTE(Rasma @ 2008 06 27, 14:06)
Išbandžiau "Tigex": brangesni už "Avent" (Tigex 24 vnt. apie 18 lt, Avent 24 vnt 14 Lt), bet labai smagūs. Plonyčiai, minkštučiai, dideli ir puikiai apsaugo liemenėlę, labai daug ir gerai sugeria , kiekvienas vnt perlenktas pusiau ir supakuotas į atskirą maišiuką, tai labai patogu įsimesti į rankinę.
Palauksim tavo nuomones apie chicco ir ziuresma ar verta tigex isbandyt
Kiek laiko tu sugertuku reikia? Nejaugi visa maitinimo perioda...
Man geriausi NUK premium, nors bandziau turbut visus kokie yra prekyboje. labai ploni ir gerai sugeria prasciausi Jonsons ir canpoli
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 06 27, 21:10)
Palauksim tavo nuomones apie chicco ir ziuresma ar verta tigex isbandyt
Vaistinėse matyt jų nelabai yra, nes niekur nemačiau Į parduotuves ar prekybos centrus dabar neinu, mes su vaikeliu nenoriu po parduotuves trintis
Na man sugertukų jaučiu reiks tikrai visą periodą - pieno krūtinė visai nelaiko O jei dar kur nugirstu vaiką verkiant, tik sudilgsi ir pasipila fontanu Yra mamų, kurios gali ir be liemenėlės vaikščioti ir vaikelį maitinant iš kitos krūties pienas savaime nebėga Nesuprantu nuo ko tai priklauso
Šiandien tik vaistinėje mačiau itin pigius įklotėlius (30 vnt. tik apie 8 Lt) - " berods "Helen Harper's" pavadinimu. Niekas nebandėt?
Dar daug liko išbandymui :
" Baby Ono Premium" (24 vnt apie 12 Lt)
"Reer" (30 vnt apie 15 Lt)
"Babymoov" (40 vnt apie 17 Lt)
"Ultra" (50 vnt apie 24 Lt, o 24 vnt apie 12 lt)