Kelias rusis bandziau,geriausi Jonson's
Labai geri Chicco, dideli, gerai sugeria , bet brangūs, jei tenka dažnai keisti, galima ir bankrutuoti. O Jonson baby mažesni , bet irgi visai neblogi ir perpus pigesni. Bandžiau ir NUK - tai kažkoks nesusipratimas , oda šunta po jais
Man Johnson's patys paciausi nes pvz. Avent visai nedaug sugeria, po nakties atsikeldavau iki juosmens slapia
naudojau jonhson,tai labai patiko pabandziau nuk,tai kazkoks siaubas
Išbandžiau jau 3 firmų: NUK'o, AVENT'o ir CHICCO. Tai iš šių geriausi CHICCO . Avent tai dar galima naudoti, bet jau NUK tai gyvenime niekada nebepirksiu
Pradžioj naudojau vienkartinius, po to supratus, kad jų man reikia gana daug, tai susigundžiau ir nusipirkau AVENT'O daugkartinius, tai jau kitą dieną prakeikiau tą minutę, kai sugalvojau juos nusipirkti, tik pinigus išmečiau: jie beveik nieko nesugeria, per kraštus bėgdavo, naktį šlapia atikeldavau...
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius
QUOTE(wenita @ 2008 04 16, 12:27)
pabandziau nuk,tai kazkoks siaubas
QUOTE(Florra @ 2008 04 16, 13:01)
NUK tai gyvenime niekada nebepirksiu
o kuo jie blogi?
QUOTE(monikiux @ 2008 04 17, 08:31)
o kuo jie blogi?
Man nepatiko, kad NUK greitai susiguzuoja, deformuojasi, prastai sugeria ir orui nepralaidūs, man oda šunta po jais .
o aš tai naudoju Bella paketus be sparneliu - perku tuos storus paprastus, kerpu per pusę ir tiek, sake ir viena pažįstama taip daro, nes man tai nemažai reikia...
As irgi bandziau Nuk, tai nieko gero negaliu pasakyt O dabar naudoju Chicco, tai tikrai neblogi Labai gerai kad jie ploni.