Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Kelias rusis bandziau,geriausi Jonson's
Atsakyti
Labai geri Chicco, dideli, gerai sugeria thumbup.gif , bet brangūs, jei tenka dažnai keisti, galima ir bankrutuoti. O Jonson baby mažesni , bet irgi visai neblogi ir perpus pigesni. Bandžiau ir NUK - tai kažkoks nesusipratimas blink.gif , oda šunta po jais schmoll.gif
Atsakyti
Man Johnson's patys paciausi thumbup.gif nes pvz. Avent visai nedaug sugeria, po nakties atsikeldavau iki juosmens slapia doh.gif
Atsakyti
naudojau jonhson,tai labai patiko thumbup.gif pabandziau nuk,tai kazkoks siaubas doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau jau 3 firmų: NUK'o, AVENT'o ir CHICCO. Tai iš šių geriausi CHICCO thumbup.gif . Avent tai dar galima naudoti, bet jau NUK tai gyvenime niekada nebepirksiu doh.gif
Atsakyti
Pradžioj naudojau vienkartinius, po to supratus, kad jų man reikia gana daug, tai susigundžiau ir nusipirkau AVENT'O daugkartinius, tai jau kitą dieną prakeikiau tą minutę, kai sugalvojau juos nusipirkti, tik pinigus išmečiau: jie beveik nieko nesugeria, per kraštus bėgdavo, naktį šlapia atikeldavau... doh.gif
Reiks pabandyti Chicco ar Johnson's įklotėlius g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 04 16, 12:27)
pabandziau nuk,tai kazkoks siaubas doh.gif

QUOTE(Florra @ 2008 04 16, 13:01)
NUK tai gyvenime niekada nebepirksiu doh.gif

o kuo jie blogi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 17, 08:31)
o kuo jie blogi?  g.gif

Man nepatiko, kad NUK greitai susiguzuoja, deformuojasi, prastai sugeria ir orui nepralaidūs, man oda šunta po jais unsure.gif .
Atsakyti
Nu jau keturi mėnesiai kaip naudoju. Išbandžiau daug, ir toliau naudoju Chicco. geresnių nėra. nesuprantu kodėl daug kas giria Jonson blink.gif brrrrr
Atsakyti
o aš tai naudoju Bella paketus be sparneliu - perku tuos storus paprastus, kerpu per pusę ir tiek, sake ir viena pažįstama taip daro, nes man tai nemažai reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpyte: 18 birželio 2008 - 07:21
Man CHICCO labiausiai patiko, Jonson's schmoll.gif visi kiti tuo labiau ne, o paketus perkirptus irgi bandžiau, bet kad jei aptemptas drabužis, tai persimato kažkaip negražiai
Atsakyti
As irgi bandziau Nuk, tai nieko gero negaliu pasakyt schmoll.gif O dabar naudoju Chicco, tai tikrai neblogi thumbup.gif Labai gerai kad jie ploni.
Atsakyti