Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

Naudojau vienkartinius Johnson's firmos įklotėlius. Man jie labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buria @ 2008 02 05, 23:51)
per metus su virs visus isbandziau, tie kurie yra populiariausi(t.y.esami prekyb.centruose ar vaistin.), bet kol kas geresniu uz "chicco"neradau

visom keturiom pritariu thumbup.gif , o nuk'o firmos niekam nepatarciau, kad jie nieko neugeria bega viskas pro krastus schmoll.gif
Atsakyti
tik chicco thumbup.gif
Atsakyti
kadangi isbandziau tik Canpol tai ju tikrai nesiulyciau schmoll.gif bent man niekam nederejo ir didziaja pakuotes dali sunaudojau kai vaikiukas nedaug atpildavo jam vietoj serveteliu biggrin.gif
Atsakyti
Na Campol tikrai niekam tike schmoll.gif prakeikiau kaip nusipirkau. Naudojau vienkartinius Johnson's ir man labai patiko super thumbup.gif Dar turiu AVENT medziaginius (daugiakartinius). Dezuteje viso 6vnt. porele naudojau, dar dvi poros visiskai naujos dezutej supakuotos. Jei kam reika galeciau parduoti uz porelia 10lt. Nes taip kaip pirkau mokejau ~42lt. Ir visu nepanaudojau. Jei kas susigundys rasykit i az. blush2.gif
Atsakyti
As tai isbandziau visu firmu liemeneles iklotus,tai man patys geriausi Avent
Papildyta:
uzmirsau parasyti,naudoju Avent firmos vienkartinius.
Atsakyti
Man patys pačiausi buvo "Two Hearts" (Suomija), visiškai nepatiko Canpols Baby, o netiko Chicco (man nuo jų kažkokia alerginė reakcija gaudavosi).
Atsakyti
drinks_cheers.gif man irgi- šitie geriausi thumbup.gif
QUOTE(Mamūškė @ 2008 03 05, 16:52)
tik chicco  thumbup.gif

Atsakyti
galiu tik pasakyti kad Avent daugkartiniai ideklai yra slamstas visiskas - ismeciau pinigus i bala, nes pienas prabega pro ju krastus ir gaunais tas pat kaip be nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas bandėt įdėkliukus iš natūralių medžiagų? http://www.ekomama.l...a096bd001101ec2

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 05, 15:52)
Naudojau vienkartinius Johnson's firmos įklotėlius. Man jie labai  wub.gif

As irgi siuos naudoju,man jie thumbup.gif
Atsakyti
O aš naudoju Canpol, nors čia daug blogų atsiliepimų apie juos, bet man jie visiškai tinka. Prieš tai naudojau Nuko irgi negaliu peikti.
Atsakyti