QUOTE(lina.k @ 2008 02 01, 19:19)
Beveik 1.5 men naudojau Avent. Man labai patinka jie, nors ir daznokai keiciau juos. Taupumo sumetimu nusipirkau NUK'o iklotus. Buvo pribloksta : sitokia populiari firma, o toks slamstas - nespejau keist, permikdavo, glamzesi, visa slapia buvau.
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji.
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji.
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna
Mane irgi domintų tokia info..
Beje, o kur Tu pirkai tuos Thermobaby?Vaistinėj?
Nes aš naktį visa šlapia pastoviai miegu , nes mūsų mažylė užmigus 12val., keliasi tik 6val.