Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

QUOTE(lina.k @ 2008 02 01, 19:19)
Beveik 1.5 men naudojau Avent. Man labai patinka jie, nors ir daznokai keiciau juos. Taupumo sumetimu nusipirkau NUK'o iklotus. Buvo pribloksta  blink.gif : sitokia populiari firma, o toks slamstas - nespejau keist, permikdavo, glamzesi, visa slapia buvau.
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super  thumbup.gif : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji. lotuliukas.gif
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna g.gif

Mane irgi domintų tokia info..
Beje, o kur Tu pirkai tuos Thermobaby?Vaistinėj?
Nes aš naktį visa šlapia pastoviai miegu verysad.gif , nes mūsų mažylė užmigus 12val., keliasi tik 6val.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2008 02 02, 10:43)
Mane irgi domintų tokia info..
Beje, o kur Tu pirkai tuos Thermobaby?Vaistinėj?
Nes aš naktį visa šlapia pastoviai miegu  verysad.gif , nes mūsų mažylė užmigus 12val., keliasi  tik 6val.

As Airijoj gyvenu, tai cia ir pirkau. Bet viena pazistama yra pirkus ir Lt. Ju kaina kaip Avent’o, tik ju maziau reikia, jie didesni, ir kruti daugiau uzdengia, ir sugeria.
As sutikciau irgi slapia miegot, jei tik manoji pana ne kas 2 val keltusi valgyt!!!! 4u.gif
Atsakyti
nzn. ar ju Lt yra (as UK perku) bet man geriausi Lansinoh thumbup.gif thumbup.gif dideli, ploni su lipduku, kiekvienas atsirai supakuotas ir neprabega (visi kiti man prabegdavo, nes daug pienuko ir jis vos ne istisai bega ax.gif ) Taip pat galiu rekomenduoti tos pacios firmos speneliu krema, kurio nereikia nuplauti maitinant thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man visai tiko Jhonson& Jhonson firmos. Ir kaina normali.
Atsakyti
per metus su virs visus isbandziau, tie kurie yra populiariausi(t.y.esami prekyb.centruose ar vaistin.), bet kol kas geresniu uz "chicco"neradau
Atsakyti
Naudojau Avent daugkartinius. Pienuko bėgdavo neper daugiausiai, tai bėdų nenutikdavo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Buria @ 2008 02 05, 23:51)
per metus su virs visus isbandziau, tie kurie yra populiariausi(t.y.esami prekyb.centruose ar vaistin.), bet kol kas geresniu uz "chicco"neradau

o man chicco nelabai patiko.kazkaip vis sonai atsiklijuodavo,ir kazkokios baltos kruopos isbyredavo.

naudojau vokiskos firmos NUK.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2004 07 05, 22:14)
net keista g.gif , kad tiek daug mamyčių naudoja vienkartinius įklotus. Prieš gimdymą apsirūpinau chicco įklotais, bet greitai jais pasibaisėjau. Pienas tekėjo, kaip sakot, upėmis, per parą sunaudodavau jų begales. Pagalvojau, jei taip ir toliau, tai šitie sumauti įklotai man atsieis begales pinigų. Ir nusiunčiau vyrą pirkti skalbiamų. Net nežinau, kur jis juos rado, bet nupirko kažkokios negarsios firmos - trys poros 15 lt (rodos). Ir ką, žindau jau aštuntą mėnesį, ir dar sėkmingai tebenaudoju šiuos įklotus thumbup.gif . Kai pagalvoju, jei būčiau iki šiol vienkartinius pirkusi, tai plaukai piestu stojasi...

Žodžiu, aš rekomenduočiau tik skalbiamus. O jei nusipirksit ne 3, o, tarkim, 6 poras, tai išvis bus kaifas  wink.gif .

O man atvirkščiai, tik chicco, ir ne kitokie. Kiek bandžiau kitokių, nėr ką lygint, chicco nuo jų toli toli gerąja prasme... Pinigų pagailo, pradėjau bandyt daugkartinius. Šuds tie skalbiami doh.gif Ne man. nesugeria normaliai, prabėga, o kiek pinigo sukišta.
Papildyta:
QUOTE(lina.k @ 2008 02 01, 17:19)
Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna g.gif

Šeši vnt. Man netinka, bet nusipirkau, nes skaičiau, kad kitom patinka.
Gal kas nori pigiau? tik viena pora pabandyta.
Atsakyti
man teko matyti,kaipaprastus higeniniu sorui pralaidzius sukarpo ir naudoja, as per maza maziuko pampersa panaudojau karta.
brangus tie ikloteliai ir tos dezutes labai trumpam uztenka.
Atsakyti
as naudpju JONSONs vienakartinius (30 vnt dezuteje) thumbup.gif tai man dezutes uzteko beveik 2 menesiams tongue.gif na mano pienelio nera per akis - jis sunkiasi is kitos kruties tik tada kai nutraukineju pieneli is vienos...
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 02 13, 17:35)
as naudpju JONSONs vienakartinius (30 vnt dezuteje)  thumbup.gif tai man dezutes uzteko beveik 2 menesiams  tongue.gif na mano pienelio nera per akis - jis sunkiasi is kitos kruties tik tada kai nutraukineju pieneli is vienos...

Man per para kokiu 6 reik tai tirai. Kartais, net jei ir nedaug per sutepti, bet pauostyt uztenka - tikras rugpienis nuo silumos tampa, tai ir keiciu! Siandien galvoju, gal pabandyt tuos daugkartinius, bet ar nebus, kad jie bus pienliges zidiniu, kaip soskes??? g.gif Juk poros ju neskalbsi. O greitomis kriauklej praplovus irgi neaisku, ar zuva ten visos bacilos? g.gif
Atsakyti
Naudoju CHICCO vienkartinius įklotėlius - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nusipirkau AVENT daugkartinius - bet šlamštas paskutinis... kiek bandžiau, tiek šlapia vaikščiojau...
Atsakyti