O man geriausi buvo "Pussycat"
naudojau vienkartinius is pradziu, jei uzsibudavau kur kieme, tai persisunkdavo ir turedavau slapia gryzti, tada pasiskaiciau apie vilnonius Lana care - , kaina poros 35 Lt, bet atsiperka su kaupu, kaip tik tuo metu pieni krize buvo(jauciau kad vaikui nebepakanka), tai padaugejo, baigesi visos temperaturos nuo suputimu ir t.t., zodziu tikrai pasiteisino ir galiu rekomenduoti
Aš tik už chicco , jokie kiti, isbandžiau įvairių...
As ir uz chicco,super gerai sugeria,o iaip kai pienelis susireguliuoja geri ir tie daugkartiniai avent....
daugkartiniai avent
Papildyta:
o jei is vienkartiniu, tai johnson
Papildyta:
o jei is vienkartiniu, tai johnson
QUOTE(Kriste2 @ 2008 01 20, 12:04)
tada pasiskaiciau apie vilnonius Lana care - , kaina poros 35 Lt, bet atsiperka su kaupu, kaip tik tuo metu pieni krize buvo(jauciau kad vaikui nebepakanka), tai padaugejo, baigesi visos temperaturos nuo suputimu ir t.t., zodziu tikrai pasiteisino ir galiu rekomenduoti
turiu aš juos, nesakau, kad negeri, bet man jie kažkaip neprilipo, man daug patogiau vienkartiniai. Vilnonius panešiojau tik pirmas 2 sav., kol susireguliavo MP gamyba, tiesiog su jų pagalba laikiau krūtinę šilčiau, kad nepasigaučiau kokio uždegimo O dėl MP padaugėjimo, tai kažkaip nelabai noriu tikėti, kad būtent nuo įklotų jo padaugėjo Pieno krizės yra normalus dalykas, jos atsiranda augant kūdikio maisto poreikiui ir pieno gamyba susireguliuoja savaime (tik svarbu nepamiršti dažnai žindyti ir neskubėti primaitinti). Neįsivaizduoju, kaip vilnoniai įklotai galėtų paskatinti laktaciją
QUOTE(reje @ 2008 01 20, 12:19)
Aš tik už chicco , jokie kiti, isbandžiau įvairių...
ir aš
Jau su NUK ideklais........... eini kiaurai permirkus, keiti kas valanda, ir pinigus i bala meti.......
Man geriausi Chicco ir Tigex. Siuos pasiule vaistineje. Tikrai , bet daugiau tokiu neradau
Beveik 1.5 men naudojau Avent. Man labai patinka jie, nors ir daznokai keiciau juos. Taupumo sumetimu nusipirkau NUK'o iklotus. Buvo pribloksta : sitokia populiari firma, o toks slamstas - nespejau keist, permikdavo, glamzesi, visa slapia buvau.
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji.
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji.
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna