Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai į liemenėlę

O man geriausi buvo "Pussycat" thumbup.gif
Atsakyti
naudojau vienkartinius is pradziu, jei uzsibudavau kur kieme, tai persisunkdavo ir turedavau slapia gryzti, tada pasiskaiciau apie vilnonius Lana care - thumbup.gif , kaina poros 35 Lt, bet atsiperka su kaupu, kaip tik tuo metu pieni krize buvo(jauciau kad vaikui nebepakanka), tai padaugejo, baigesi visos temperaturos nuo suputimu ir t.t., zodziu tikrai pasiteisino ir galiu rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tik už chicco thumbup.gif , jokie kiti, isbandžiau įvairių... mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir uz chicco,super gerai sugeria,o iaip kai pienelis susireguliuoja geri ir tie daugkartiniai avent.... ax.gif
Atsakyti
daugkartiniai avent thumbup.gif
Papildyta:
o jei is vienkartiniu, tai johnson thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau įvairius ir nepatiko Canpol babies, Nuk, Avent irgi...
Dabar naudoju Baby moov, gerai sugeria. Chicco irgi patikimi.
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 01 20, 12:04)
tada pasiskaiciau apie vilnonius Lana care -  thumbup.gif , kaina poros 35 Lt, bet atsiperka su kaupu, kaip tik tuo metu pieni krize buvo(jauciau kad vaikui nebepakanka), tai padaugejo, baigesi visos temperaturos nuo suputimu ir t.t., zodziu tikrai pasiteisino ir galiu rekomenduoti mirksiukas.gif

turiu aš juos, nesakau, kad negeri, bet man jie kažkaip neprilipo, man daug patogiau vienkartiniai. Vilnonius panešiojau tik pirmas 2 sav., kol susireguliavo MP gamyba, tiesiog su jų pagalba laikiau krūtinę šilčiau, kad nepasigaučiau kokio uždegimo rolleyes.gif O dėl MP padaugėjimo, tai kažkaip nelabai noriu tikėti, kad būtent nuo įklotų jo padaugėjo schmoll.gif Pieno krizės yra normalus dalykas, jos atsiranda augant kūdikio maisto poreikiui ir pieno gamyba susireguliuoja savaime (tik svarbu nepamiršti dažnai žindyti ir neskubėti primaitinti). Neįsivaizduoju, kaip vilnoniai įklotai galėtų paskatinti laktaciją g.gif

QUOTE(reje @ 2008 01 20, 12:19)
Aš tik už chicco thumbup.gif  , jokie kiti, isbandžiau įvairių...  mirksiukas.gif

ir aš drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau su NUK ideklais........... eini kiaurai permirkus, keiti kas valanda, ir pinigus i bala meti.......
Atsakyti
Man geriausi Chicco ir Tigex. Siuos pasiule vaistineje. Tikrai thumbup.gif , bet daugiau tokiu neradau
Atsakyti
as bandziau canpol babies ,chicco ,bet labiausia man patiko johnson's baby thumbup.gif .sako kad dar labai geri tigex dar neteko ,bet reiks pabandyt.
Atsakyti
O man kazkaip skirtumo nera, kiek bandziau visi panasiai... Turbut del to kad to pieno nedaug isbega, mazyle valgo daznai... g.gif
Atsakyti
Beveik 1.5 men naudojau Avent. Man labai patinka jie, nors ir daznokai keiciau juos. Taupumo sumetimu nusipirkau NUK'o iklotus. Buvo pribloksta blink.gif : sitokia populiari firma, o toks slamstas - nespejau keist, permikdavo, glamzesi, visa slapia buvau.
Dabar naudoju Thermobaby. Sitie yra super thumbup.gif : dideli - uzdengia visa sysia, jei miegant daug pieno ten prisirenka, ir verciantis paspaudi, tai neisbega, nes i zele pavirsta. Vaizdelis tikrai keistas, kai ta zele ciupineji. lotuliukas.gif
Noreciau pabandyt daugkartinius. Gal kas gali papasakot, kai su jais elgtis. Maciau, jog pakuoteje Avent ju yra 4. Tai kiek ju reik, turet, kad dienai uztektu, nebent jie taip greit isdziuna g.gif
Atsakyti